|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakanje se mu gnusi
20.4.2009 12:48:55   
Aja32
Imam tri leta in pol starega sina. Cca. pol leta je brez pleničke, ampak pri kakanju ima problem. Hoče samo pleničko.

Opazila sem, da se mu kakanje gnusi oz. mu gre na bruhanje, ko zagleda blato. Prav vidiš, kako mu gre na bruhanje, kot da bi se začel daviti. Ali je imel kdo podoben problem? Ima kdo idejo kaj bi se lahko naredilo v tem primeru.

Se pogovarjamo o tem, da to ni nič hudega, da vsakdo izmed nas kaka,  itd...

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 20.4.2009 12:49:14 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakanje se mu gnusi
20.4.2009 12:50:28   
Volga
Zakaj pa rabi blato gledat? Saj mu verjetno še ti rit brišeš, kakec pa itak spolzi po školjki naprej. Ne rabi ravno glave v školjko tiščat, da ga gleda.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2009 12:58:38   
Aja32
Tudi če ne gleda, mu gre na bruhanje. Po mojem ga že sam vonj moti. 

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2009 23:18:08   
blev
Tudi mojemu sinu se je ob kakanju obračal želodec.Ni  videl blata ,a ko je zavohal je bruhal ,tako da smo čistili spredaj in zadaj.To je trajalo cc.od 1,5 let do 3 let. Ko je začel kakat na školjko, se to ni več dogajalo.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2009 12:44:53   
mateyka
sem ravno hotela rečt - uporabljajte nastavek in po vsaki klobasci potegnite vodo user posted image

(odgovor članu blev)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2009 9:17:45   
Aja32
Problem je v tem, da ga ne pripraviš, da bi se usedel na školjko. Smo poskusili z raznovrstnimi forami, pa ne gre. 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2009 9:20:50   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Problem je v tem, da ga ne pripraviš, da bi se usedel na školjko. Smo poskusili z raznovrstnimi forami, pa ne gre. 

svakinja je pred časom s sinom rešila tako, da mu enostavno ni dala pleničke...in potem ko ni več mogel je šel na wc...saj če bo 1x naredil v hlačke bo videl še večjo packarijo in si bo zapomnil...

jaz osebno si na srečo s tem nisem belila glave...je oba tako motilo, da je bil sin pri 2 letih suh, hčerka pa hodi že od 7 meseca kakat na kahlico ali nastavek...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2009 12:48:03   
mateyka
svakinja je pred časom s sinom rešila tako, da mu enostavno ni dala pleničke...in potem ko ni več mogel je šel na wc...saj če bo 1x naredil v hlačke bo videl še večjo packarijo in si bo zapomnil...

mogoče res.. saj mu v plenici kakec isto smrdi. v hlačkah pa je že čas da je - hej, saj je velik fant in več razume kot 2letnik, mogoče če mu razložite, da se v wc-ju kakec takoj odpelje stran in da boš vodo redno potegnila ob vsakem kakcu ter da potem ne smrdi, da bo delovalo..
malo brainstorminga - sej sem tukaj pametna, naša pa še plenice nosi user posted image nekaj jo treniramo na nastavek atm, samo ma zraven plenico gor (20 mesecev) user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2009 9:28:00   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

malo brainstorminga - sej sem tukaj pametna, naša pa še plenice nosi user posted image nekaj jo treniramo na nastavek atm, samo ma zraven plenico gor (20 mesecev) user posted image

he he ponavad se v teoriji znajdemo ja...praksa nam gre pa težje od rok...naj te potolažim...ko bo v glavici ji preklopilo bo suha čez noč...

sin je bil čez dan že suh...ponoči je bila pa tako polna plenica, da je tehtala zagotovo 3 kilograme...pa se je mali junak nek večer odločil, da ne bo več imel plenice...in sem rekla, da bo pač v poplavi spal...ampak da ne bom vstala...in glej čudež...naslednje jutro je bil suh...mi je vsa teorija splavala po vodi...ko se odločijo se odločijo...je brezveze prehitevati...pa nekaj siliti...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?