|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakanje na stranišče
7.1.2010 17:02:09   
ledenaa
Evo problem pri nas:
odvajamo se od plenic.
težava je kakanje.
Za kakanje lahko sedimo tudi do pol ure in več na stranišču- noče iti dol,ker vedno kriči da bo kakal,a v bistvu več ne more
kako ga prepričat da gre dol z wc-ja user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakanje na stranišče
7.1.2010 17:28:38   
Najaa
Uh, pri nas je bilo isto, ko je ugotovila "čare" wc-ja, beri wc papir in potegnit vodo. Non stop je hodila na školjko in tolko časa pritiskala, da je vsaj malo ven prišlo. user posted image Kaj vem, jaz sem ji kar dovolila, da sedi gor, se je vsaj navadla na školjko. Če je blo pa res že pretirano, sem ji pa poskusla dopovedat, da naj zdaj malo počaka in kaj poje, da bo pol spet lahko šla kakat. user posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2010 23:12:52   
živa
Moja dva (4 in 2 leti) se kmalu naveličata, če sta sama v kopalnici. Ok, včasih kateri s pokakano ritko zleze s školjke, pa moram potem občasno počistiti več, kot mi je ljubo, ampak ob normalnem blatu je rita itak čista.

Lp,

živa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2010 21:01:03   
ZmajTolovaj
A si zraven, ko je na wc? Mogoče bi ga pustila samega, kot pravi živa, bi se mogoče naveličal ... Ampak moški se slej ko prej zasedijo na wc user posted image user posted image
Pri nas je bilo ravno obratno: ne pa ne na WC kakat, samo plenica user posted image user posted image Dobr da jo je minilo ..

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2010 21:46:50   
amaya
koliko pa so ti otroci stari?????

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2010 21:48:32   
ledenaa
No se je rešilo,samo pojamrat sem morala user posted image
Ste mi za vzgled user posted image

ZmajTolovaj smo imeli tudi enega takega.
Plenica do 4 let pa pol,pa se nisem sekirala,ker za vse pride svoj čas ;)
kakor sem pa prebrala ni dobro za otroka da tako dolgo sedi na školjki

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

karmyka

Imamo Leo in Teo pričakujemo še enega novorojenčka ne vemo še spola, katero ime bi najbolj pasalo k tema dvema imenoma po vaši presoji??

(77%)

(23%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!