|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakanje in gosta hrana
16.9.2005 10:35:50   
Soncnica
Hoj!

Jaša bo v četrtek dopolnil 6 mesecev, zato sem začela z uvajanjem goste hrane. Pred tem ni imel nobenih težav s kakanjem. Sedaj opažam, da če mu dodam malo goste hrane (ki jo zelo rad poje) ne more kakati celo po štiri dni. Sicer ga še vedno dojim, le dopolne dobi en kombiniran obrok, ki je sestavljen iz kašice in dojenja. Nujno prosim za nasvet!!!

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kakanje in gosta hrana
16.9.2005 10:38:44   
Tasika
Pri na sje ravno obratno, od prve žličke naprej se pokaka skoraj takoj po obroku. Morda mu daješ kaj kar zapira? Riževe kašice so nam nardile kar nekaj problemov, probaj zamenjati hrano.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kakanje in gosta hrana
16.9.2005 10:48:26   
sezam
Kot ti je že Tasika napisala, najprej preveri kako hrano mu daješ. Korenček, riževa kašica, banana zapirajo. Če je to zamenjaj z drugo, ki ne zapira.

Drugače pa mu probaj malo masirati trebušček v smeri urinega kazalca (okrog popka)- tko kot poteka debelo črevo. To ponavadi pomaga. Pri nas je pomagalo. Sam res je, da sem to naredila, takoj ko sem videla, da ne gre. Gledam, da vsaj enkrat na dan kaka.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kakanje in gosta hrana
16.9.2005 11:09:22   
eva1
Jst sem ful pazla, kaj sem mu dajala, pa je bil tut zaprt...tam en mesec sva se matrala, potem ko sem mu začela dajati vse (sadje, zelenjavo, ml. kašice...) pol se je šele uredilo...tako da zdaj spet kakamo vsak dan...boš videla slej ko prej se uredi...

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kakanje in gosta hrana
16.9.2005 11:35:02   
CatJa
Sem že na drugi temi napisala, pri nas je bilo isto. Po stiri, pet dni ni kakal. Sestra mi je rekla da do teden, deset dni ni panike. Pa se mu je tudi po kaksnem mesecu uredilo. Zdaj lepo kaka vsako jutro, vsak dan

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kakanje in gosta hrana
16.9.2005 12:00:07   
ZARA
Veliko sadja - grozdje, jabolko to mu lahko daš v sadno kašico...pa veliko mu ponujaj za pit...al pa, če je kriza, kakšno žličko postanega Donata...

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kakanje in gosta hrana
16.9.2005 17:28:36   
Maxica
Pri nas je bilo tudi tako na začetku uvajanja goste hrane.
Pazi res predvsem pri korenčku ali postani banani ali postanem (rjavem) jabolku. Drugače pa je nam zelo pomagal sladek sladek čajček/kamilice, ali pa en frutek iz hrušk viljamovk.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kakanje in gosta hrana
16.9.2005 20:20:34   
ponosna
Kaj pa potem svetujete namesto riževih kašic za zvečer? Namreč, imamo enake probleme, zvečer pa je vedno na sporedu riževa kašica - kombinirano z dojenjem.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kakanje in gosta hrana
16.9.2005 23:07:01   
156sw
Probaj na tsce dat pit sladkan topel kamilicen caj.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?