|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kak se naj znebim ogromnega trebeha!
18.4.2005 22:23:06   
tinca_25
Ali ima katera kak nasvet, kako se znebim trebuha, z dietami ne bo nic ker se dojim! Kaksne vaje najlam!
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.4.2005 22:28:44   
Pupica
hm...trebušnjake.
Drugače pa je men ravno dojenje pobralo tiste blazinice, tako da imam sedaj po porodu še lepšo postavo kot prej.

Aja pa ne pozabi veliko piti. Najboljša je voda!!!
pa vaje, vaje, vaje...in veliko vztrajnosti(jaz namreč nisem nikoli zdržala pri trebušnjakih:( Lahko sme bila 4 ure v fitnesu, ampak trebušnjakov sem še vedno naredila le 100:(

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2005 22:29:21   
Žan Luka
Živijo!
Tudi jaz se utrujam s tem trebuhom. Ampak sej počasi pa gre nazaj, sam res počasi:( . Pa tud trebušnjaki ne pomagajo ne vem kolk. Men se zdi, da je najboljša dieta tista "manj jej"!:)-
Lp:sloncek:

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2005 22:40:37   
buča
Nimam pojma,jaz ga imam še vedno,pa bo Pika konec maja stara 2 leti,Pa drugač nisem debela(168cm,52kg).Sam trebuh me je.Aja pa rit.Joške pa no:((:((:((

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2005 22:52:12   
Pupica
buča, glede jošk pa lohka kr skup :((:((:((
Odkar dojim le 2-3 x na dan, so se zmanjšale:hudicek:

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2005 23:03:31   
lefairyon
buča, pupica a me vzameta v klub...:)-:)-:)-pri meni je takšna žalost da me mine vse ko se v špeglu vidim...drugače je pa zraven jošk popapcal tudi vse odvečne kilograme ki so ostali po porodu:bravo::bravo::bravo:leon...če pa bo še tako nadaljeval bojo pa čist zginle...je mali škrat star že 16 mesecev...pa še vedno :duda:

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2005 23:03:38   
buča
ej,a veš,da sem ravno od Tie album gledala.Kva ma dobre cunce,,,tm je dobra,kt je nagica...jst bi kr vse nagice polupčkala(pa da nebo kdo to narobe razumel)
ja men so se joje ful zmanjšale,trebuh pa povečal,moje idealne mere so 85-90-85:)-:)-

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2005 23:04:20   
Kadija
Joj, jaz bi tudi potrbovala en dober nasvet!Le da meni bolj koža visi na trebuhu, pa zgleda zelo grdo.Ne vem, kaj bo letos na morju, bom morala kar enodelne kopalke nabavit.:((:zmeden:.
Prosim, če katera pozna kakšno tajno formulo!!!!!!!!!
Plastična kirurgija odpade - ni denarja!!!!!!!!!
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2005 23:05:16   
buča
gremo ustanovit klub "PRSATE KOT DILE":)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2005 23:10:37   
lefairyon
:)-:)-:)-:)-:)-buča ti pa si za hece...:bravo:

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2005 23:13:45   
buča
ej,a so se teli smilyji zmer tok na hitrco režal,al se mi sam tko zdi?
Pismo,le kaj je blo v mojem čaju,da sm od trebuha prešaltala na smejkote:zmeden2:

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.4.2005 23:44:53   
miši
Punce cau, maščobne blazinice okrog trebuha lahko uzgubite le z dieto ali s kurjenjem maščob (to je intenzivna vadba s pulzom okrog 140, vsaj 30 minut, nekajkrat na teden). Te blazinice je tezko izgubiti in to je dolgotrajen proces za vecino zensk, pri nekaterih pa gre hitreje in so ze kmalu fit. Trebusnjaki so anaerobna vadba, kjer gre izkljucno samo za krepitev misic, shujsale NE boste, boste pa lahko imele lepe trebusne misice, a zal pod mascobo. To je kruta realnost in prav je, da jo poznate :-) veselo na delo :-))

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.4.2005 23:54:06   
čaki
važno, da bojo šle spet kavbojke gor...:ups::ups::ups:
tud jaz sem še ena s prevelikim trebuhom :((:((:((
ampak prec se bolj suha počutim ko posije sonce in sem manj oblečena :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.4.2005 7:54:07   
Magi*
Oh babe tale trebuh. jaz sem kot ET vesoljček. skoraj vse kile so skopnele in je postava že skoraj normalna - ampak trebuh. trebuh je pa še vedno lepo izbočen. nekaj je špeheca čez, pa mišice so "okrogle". za :((:((:(( prej sem imela tako lep trebušček in vse majčke ravno prav kratke - zdaj ne morem nobene oblečt - nekaj mi joške gor potegnejo, pol pa še trebuh. ni za nikamor. ja, joške so zaenkrat še kar, ker dojim komaj 4 mesece.

delam pa trebušnjake in pri vsakem delu zavestno trebuh not vlečem (globoko trebušno mišico) - pa je trebuh še kar tu. :grrr: diete se pa nikoli nisem šla in se je tudi ne bom.

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.4.2005 7:58:54   
dory
Meni je precej pobralo dojenje...josk skor ni od nikoder:zmeden:,ostalo mi je le nekaj trebuha in rit:(( tko da sem se vrgla v telovadbo in trebuh je po enem mescu zginil,se rit pa bomo osvojili cilj :)

Torej aktivna telovadba,najbolj kej organiziranega :)

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.4.2005 8:00:58   
BARBARA R.
Po devetih mesecih ga ne bo več.Malo zmanjšaj oglikove hidrate, pa bo.Jaz tudi boljše zgledam, kot pred nosečnostjo.Le prs bi bilo pa bolje. da jih sploh nebi več bilo.Niso ničemur podobne.

:muca:

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.4.2005 8:47:19   
kaja11
Danes grem po porodu prvič v kopalke.... JUUUUUPI:(. Se sploh v ogledalo nisem pogledala in upam, da jih na DIFu ni;)
Začela sem teči, maja pa še n pilates in upam, da bo v dveh mesecih bolje (do morja). Na dieto pa tudi jaz ne mislim iti... dokler dojim.

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.4.2005 8:49:07   
kaja11
Magi... v soboto sem pa tudi jaz znorela... nobena majčka mi ni prav. Valjda sem imel vse S ali pa celo XS. Joške mi majčko gor potegnejo... groza:( Moram priznati, da si nisem mislila, da mi bodo star hlače hitreje prav kot stare majčke.

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.4.2005 8:57:51   
Magi*
enako kaja11:)-:)-:)- že nosim stare hlače, zadnjič sem si pakupila par majic in je moj dragi reku, zakaj sem si obleke kupila?? sam večje majice so:)-

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.4.2005 9:27:02   
hruškica
Saj vem, da ni ravno najbolj primerno, da jaz zdaj tukaj pišem, ker še nisem rodila (manjka mi še 10 dni do PDP), pa vendar. Včeraj sem si hotela naštimati oblačila za odhod iz porodnišnice in sem rekle, ne bom teh nosečniških hlač več oblekla, bom kakšne bolj elegantne, svetlejših barv. Naštimala sem si ene bele, ki sem jih lani nosila, pa so mi bile, če niso bile frišno oprane, kar malo prevelike. No, nisem jih sploh mogla spraviti na rit, z veliko težavo. Do zdaj sploh nisem imela občutka koliko sem se zredila, ker sem skoz nosila nosečniške, take komot, elastične hlače. Groooooza!!! Sem se kar zjokala na ramah mojega dragega.. Res mi je bilo hudo, ker nikoli nisem bila debela in tudi zdaj sem mislila, da sem se le malo zredila v trebuh in okoli pasu. Mi lahko prosim katera pove koliko časa po porodu lahko eventuelno začneš hoditi na aerobiko, v vseh primerih: po carskem rezu, v primeru če imeš prepezan presredek in v primeru, če vse poteka normalno?

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.4.2005 9:56:04   
Pupica
kaja11, jaz sem šla prvič v kopalke 4 mesece po porodu. Izbrala sem največje(pa še te so bile bikinke):)-:)-:)-In noro, sem se zdela kot Halle Barry(itak sem zdj to narobe napisala pomoje:ups:). Vse kjer je bilo preveč je :duda:pridno izsesala. Kot en majhen aparatek z liposukcijo. Joške fine, velke, napete...
Če bi blo tko ves čas, dojim do 5 leta:)-:)-:)-:)-:)-:)-

hruškica prosim ne jokaj...tut men se je neki tacga pripetilo, vendar bolj komičnega:)-:)-:)-Vzela sem v bolnico zelo lepo elegantno obleko iz elastičnega materiala.Ampak je bila iz celega. Ko sva se z :duda:že oblekli in pripravili domov, se je mali :hudicek::angel: spomnil, da je lačen. Mami pa se je spomnila, da ima obleko s celega:ups::ups::ups:Oči se je samo smejal in rekel pridem nazaj čez kolk časaa....?:)-:)-:)-:)-

Ne je, resnično ti ne morem povedat, kakšne cune boš nosila po porodu. jaz sem se zredila 16 kg, iz porodne sobe sme prišla z +4kg. 2 meseca po porodu sem imela 1 kg manj kot pred nosečnostjo.

Vse je odvisno od tega ali boš dojila ali ne? Od prehrane?...
Tako kot je pa rekla miši, ima vadba veliko vpliva na to. Vendar je od vsake posameznice odvisno kako se celijo šivi. Jaz sicer nisem bila šivana, zato ti težko rečem.

uf, spet sme bla dolga:)Skratka želim, ti čim hitrejše okrevanje, tako v smislu izgube kilogramov, kot tudi pridobitve mišic.

LP:rozica:

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.4.2005 10:03:06   
dory
No glede dojenja se ne strinjam..nekje ucinkuje nekje pa sploh nic...predvsem pomemben je vnos hrane ( ne kolicina ampak kaj pojemo ) in vadba...in ce si trmast in vztrajas gre...hujsanje je najboljse na dolgi rok...tisto se bo zih obdrzalo...

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.4.2005 11:52:49   
pravljica
ja teja...sama sem dojila 2 leti, kg so šli pa samo gor...tako da na to izgubo kg zaradi dojenja ne dam nič :(...bo treba vseeno pazit, kaj in koliko jemo

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
19.4.2005 14:33:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinca_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?