|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kak partnerju povedat, naj shujša?
30.10.2006 12:36:28   
Anonimen
Tko je... Moj se je med mojo nosečnostjo in po porodu kar fajn zredil za 15 kg (jaz sem od spremenjenega tempa shujšala) in me je to začelo že prav motit. Sploh kadar sexava in je ves znojen, mi "gre gor"....
Kakšni nasveti, kako mu na sprejemljiv način povedat, da želim, da se spet vrne v prejšnjo formo (opustil je vse športe) in zvečer vselej postane blazno lačen... Nato se naje sira, majoneze in podobnih redilnih stvari... Sicer jaz tud jem iste stvari, ampak men se nikjer nč ne pozna, njega je pa zmeri več skupi. Do zdej me ni motlo, ampak sedaj ima pa že neki okol 100 kg, me je pa res začelo, no...
Pravzaprav se je najin odnos  po porodu še poglobil in se sva se zares zaštekala, imava velik manj še nerazjasnjenih stvari in vsak dan komaj čakam, da bomo skup in da pride iz službe, ker je tak zabaven, da ga oba z user posted image  obožujeva... In res opažam, da ga imam v bistvu še raje in še velik bolj spoštujem kot pred nosečnostjo. Res ga ne bi rada prizadela, amapk da shujša, bi pa rada.... kakšni pametni nasveti?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kak partnerju povedat, naj shujša?
30.10.2006 12:44:36   
srki
Tako mu povej, kot si nam zdaj tle. In če je zabaven, kot si napisala, ga s tem ne boš prizadela,  Mogoče ga boš vzpodbudila s tem, da se bosta skupaj rekreirala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2006 12:45:02   
total
Pač mu na lep način povej,da se ti zdi da se je zredil,spodbujaj ga k špotru,pazi na prehano,pa bo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2006 13:38:18   
Sita
Lahko mu v šali potrepljaš trebušček in rečeš: "O raste ... je kaj notri?" user posted image

Zdaj pa resno: hodita skupaj čim več ven in se gibljite na svežem zraku. Lahko mu predlagaš, da greste kaj v hribe ali da začneta vsak drug dan teči (ali kolesariti ali kaj drugega) - zaradi kondicije in dobrega počutja.

Pa ne kupovat redilne hrane. Čim več sadja in zelenjave, od sirov pa izberita nemastne (zelen ovitek). O prehrani vem kar veliko, lahko mi pišeš ZS.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2006 13:43:17   
didi1
Če se zdaj boljše razumeta kot prej potem pa ne bi smel bit problem mu povedat, da se je pač mal preveč zredil.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2006 14:11:02   
koala
Če vajin odnos štima, kot praviš mislim da ne bi smelo biti problema.
Ja pa tako kot je napisala Sita, ne kupuj majoneze, mastnih sirov,....
Predlagaj mu kakšno rekreacijo, vpišita se na fitnes,...

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu didi1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2006 14:52:17   
smrka
Ne kupuj vec majoneze in prevec sira. Kuhaj manj, ali pa manj kaloricno hrano...
Pa skusaj se pogovorit z njim, se strinjam s predhodnicami, povej jim to kar si zdaj nam.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2006 15:49:48   
sneška_
Ker si povedala da je zabaven pa tako na zabaven način mu povej naj shujša da ga ne bi prizadela 

Najdojenček

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2006 16:53:00   
mojamura
mene pa zanimna, kako on gleda na svojo postavo, a mu je všeč, da se je zredil....ali pa se s tem obremenjuje. če nima problemov s par odvečnimi kilogrami potem ti ne bo zameril, če mu lepo na en normalen malce šaljiv način poveš kaj si misliš o tem.

če se pa tvoj dragi s tem obremenjuje, pa mu ne direktno govorit naj shujša. pač pa malo pazi kaj kuhaš in kaj kupuješ. pa idite kot cela družina na kakšne sprehode....laahko tudi kolesarite, greste plavat....etc

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2006 17:00:31   
Gina
V resnici te ful težko razumem, ker mene kile ne motijo. Ne pri meni, ne pri kom drugem. Sploh jih ne opazim. Se mi pa zdi, da živimo v dobi, ki je obsedena od "suhljatega telesa". In težko najdeš v današnji družbi par, kjer ne bi vsaj eden prešteval doma kalorije ali opazoval sosede, katera(kateri) ima malo špeha okol trebuha, pa (pre)veliko rit..... V resnici so to slike v naših glavah, ki smo si jih ustvarili o nečem (vaših glavah v bistvu). Menim, da je pol teh slik umetnih, ne-vaših, uvoženih iz poceni filmov ali reklam, ki ste si jih ponotranjili. Evo, tu je pa tisti keč, ki je napačen. Če niso vaše, jih umetno gojite, ker je to trend. Preveč vas briga, gane, kaj družba misli in ste postali enaki z njo. Hočete biti podobni, vklapljati v sistem, ki goji sovražne misli do velikih riti in trebuhov (meni so pa čist ok, ampak najbrž bo krivo to, da pri nas v družini nismo nikoli govorili o debeloti ali celulitu kot nečem grdem, še celo vsi, ki so bili zakompleksani so se nam čudni zdeli). Posledično imate problem sami s seboj, ker ali vi ali vaši bližnji ne ustrezajo uvoženim predstavam o suhljatih telesih. Ampak jaz jih rešila ne bom najbrž. Pa če se razpočim, tako globoko je to v vaših glavah naseljeno.
Kaj sem hotela povedat...aja....če je misel uvožena, potem imaš globok problem, ki ga lahko rešiš samo in zgolj sama. V svoji glavi. Če pa je misel o suhem telesu v tebi že od rojstva, pa je to tvoja vrednota. Potem imaš pa res hud problem. Jaz npr. ne bi hotela na silo hujšat. Moraš imeti zelo hud motiv za to. In če ti reče partner, da si predebel, bi meni pomenilo, da ima partner hudo hude komplekse, ker bi ga jaz najbrž vrgla v prvo kategorijo, odvisnikov od reklam in tujih vrednot, odvisnika od tega, da vklapa v sistem. No, seveda, če ne bi spadal v to kategorijo, bi pa imela še hujši problem. Pomenilo bi, da bi jaz morala biti zaradi njega non stop zasvojena s preštevanjem kalorij, kar pa po pravici povedano, jaz ne bi bila pripravljena naredit za nikogar. Seveda pa obstajajo ljudje, ki bi to za nekoga naredili. A misliš, da tvoj spada v to kategorijo?

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.10.2006 23:01:06   
kimba
Ko sva z mojim začela hodit je imel 75 kg, sedaj po devetih letih jih ima 95 kg (vmes jih je imel že tudi 100) in ko sem mu pred kratkim rekla, da bi bilo dobro če bi še malo shujšal (ima samo trebušček drugače pa je isti) mi je nazaj odgovoril da on ni pretežak ampak samo premajhen za njegovo težo (ima 185 cm) in kaj naj sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kimba s tremi sončki

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.10.2006 23:12:43   
Anonimen
gina to je res kar pišeš ampak drugo je pa zdravje

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
31.10.2006 7:25:15   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Menim, da je pol teh slik umetnih, ne-vaših, uvoženih iz poceni filmov ali reklam, ki ste si jih ponotranjili. Evo, tu je pa tisti keč, ki je napačen.

Bo že držalo, saj navsezadnje vse dobimo od nekje, saj ne živimo izolirani v temni sobici. Mene debelost moti, ker so debeluhi počasni.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.10.2006 11:21:50   
Gina
Ma ja, kar se zdravja tiče, se strinjam. Če ogrožaš svoje zdravje, nimaš izbire najbrž.
Niti ne vemo, koliko je njen velik. Če ima npr. 190 in skoraj 100kg, ni ne vem kako strašno debel in je vprašanje ali ogroža svoje zdravje, sploh če npr. dovolj zdravo je. Če pa ima 170 cm, potem pa je druga stvar.

Primož, pri tebi je drugače. Tvoja zelo velika vrednota so izleti in ti s kakšno, ki ne ljubi tega, ne bi mogel biti. O vrednotah sem pa že prej, a ne. Tukaj je stvar razumljiva.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.10.2006 12:10:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
me je to začelo že prav motit. Sploh kadar sexava

Te novi kilogrami motijo samo zaradi seksa? Potem možu to na tak način povej.
In kdaj te še moti? Zakaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
31.10.2006 21:22:03   
Rosada
Jao žena!Zašto bi muškarac morao smršaviti?Muški je lahko debel!Moj Šubeir je jako debel i to je u redu.Ako ti nešto smeta pri seksu ti bodi na vrhu!Ti delaj tako da nemu ne treba!
Kad sam negdje davno več napisala!Debel muški ni nikoli usamlen.Ako negdje sedi je svima blizu!Svi koji su mršavi sami su.A debel čovjek je blizu svima.Tako da budi vesela da imaš takvog muškarca!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.10.2006 23:04:58   
Anonimen
Rosada, ti si pa res faca user posted image

(odgovor članu Rosada)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.11.2006 18:39:54   
G in T
Povej mu da naj shujša, sam bi bil vesel, če bi mi moja rekla, da naj shujšam, pa mi nonstop pravi, da nisem predebel. Če bi mi rekla da naj shujšam, bi se tega takoj lotil, sedaj mi pa še ni trebauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?