Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kak dolgo ste rable ve .... 31.1.2005 23:50:39
|
|
|
|
Teni_
|
Meni se je uredil takoj. Tudi prej sem imela redne menstruacije(vedno od 1. naprej). LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Kak dolgo ste rable ve .... 1.2.2005 7:48:53
|
|
|
|
Ro-La
|
Rodila sem februarja, prvo M sem dobila junija, od takrat pa le še tri. Izgleda, da bomo tudi po porodu prišparali pri vložkih in tamponih. Pa, ne ne, nisem nosečka;)
|
|
|
|
Kak dolgo ste rable ve .... 1.2.2005 7:49:44
|
|
|
|
JASNA D
|
Romci, ti kar bodi optimist! Nikoli se ne ve.... Jasna
|
|
|
|
Kak dolgo ste rable ve .... 1.2.2005 7:52:59
|
|
|
|
Ro-La
|
Marko že v vrtcu? Se ti je uresničila želja glede omarice:) Kam bi pa prišli, če ne bi bili optimisti:)-:)
|
|
|
|
Kak dolgo ste rable ve .... 1.2.2005 7:58:56
|
|
|
|
JASNA D
|
Marko je brez problemov šel v igralnico, omarico pa imamo bližje vhodu - ne več ta drugo. meni je všeč, Marjan pa je žalosten, ker bi raje imel ono ta drgo. Mater, res nimamo pravih problemov. ko se s takimi bedarijami ukvarjamo..... Sicer pa itak veš, kdo je komplikator v naši familiji:)-:)-:)-! A greš v Kolosej? Jasna
|
|
|
|
Kak dolgo ste rable ve .... 1.2.2005 8:01:20
|
|
|
|
JASNA D
|
Pika8! M sem dobila prvič 1,5m po porodu - imela sem 2, potem sem zanosila (namenoma). Sedaj imam tretjo po porodu - prvič sem jo dobila točno 2 m po rojstvu Ivane. Ni še redna na 28 dni, kot je bila v preteklosti - pa saj se bo uredilo! Polno dojim, tako, da teorija o dojenju in o tem, da naj M ne bi bilo, vsaj pri meni definitivno ne drži. Jasna
|
|
|
|
Kak dolgo ste rable ve .... 1.2.2005 8:01:20
|
|
|
|
JASNA D
|
Pika8! M sem dobila prvič 1,5m po porodu - imela sem 2, potem sem zanosila (namenoma). Sedaj imam tretjo po porodu - prvič sem jo dobila točno 2 m po rojstvu Ivane. Ni še redna na 28 dni, kot je bila v preteklosti - pa saj se bo uredilo! Polno dojim, tako, da teorija o dojenju in o tem, da naj M ne bi bilo, vsaj pri meni definitivno ne drži. Jasna
|
|
|
|
Kak dolgo ste rable ve .... 1.2.2005 8:05:34
|
|
|
|
Ro-La
|
Ti pa kr duplo?
|
|
|
|
Kak dolgo ste rable ve .... 1.2.2005 8:05:52
|
|
|
|
puri
|
Jaz sem mela prve mesece po porodu cikluse od 27-32 dni, samo sem krvavela kar po 14 dni (najprej en teden samo čist malo ali pa je bil samo rjav izcedek, nato pa še en teden bolj močno)! Bilo je vse bolj čudno:zmeden: Sedaj po drugem porodu, sem pa komaj prvič dobila menstruacijo, tako da še ne vem, kako bo kaj, upam pa da ne bo tako, kot pri prvem, ko sem imela samo po 14 dni mer! lp
|
|
|
|
Kak dolgo ste rable ve .... 1.2.2005 8:14:25
|
|
|
|
Janja78
|
Jaz sem pri prvem dobila M po 9,5 mesecih in to takoj redno:bravo:. Sedaj pri drugem pa po 1 letu še vedno čakam :zmeden:(dojim).:sloncek: lp
|
|
|
|
Kak dolgo ste rable ve .... 1.2.2005 8:18:07
|
|
|
|
KIRA
|
1. m sem imela že nekje 5-6 tednov po porodu, čeprav je bil CR, pol pa vedno kot vsak mesec, kot urica.
|
|
|
|
Kak dolgo ste rable ve .... 1.2.2005 8:18:31
|
|
|
|
NinKa
|
Jaz sem imela redno ze od prve M. Po porodu sem jo dobila po 5 tednih in je bla 2 meseca na 34 dni potem pa na 28 oz. 29 dni. Torej znova je tocna. Z razliko od prej - je malo mocnejsa (minimalno) in krcev prvi dan nimam vec tako mocnih kot sem jih imela pred porodom. Aja, dojila sem polno samo 1,5 mesecev. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Kak dolgo ste rable ve .... 1.2.2005 9:20:11
|
|
|
|
dory
|
Jaz jem zdej 9 mesecev po porodu kontracepcijske za ureditev ciklusa...pa sem jo mela prej na 14 dni zdej pa nic vec:zmeden: odkar sem na tabletkah...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?