Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 17:37:51
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Pravijo, da bo poletje tako, kot je bilo leta 1942 v Franciji.
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 17:40:00
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Pravijo, da bo poletje tako, kot je bilo leta 1942 v Franciji. In kakšnoje blo takrt?
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 17:43:51
|
|
|
|
hotmumy
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Pravijo, da bo poletje tako, kot je bilo leta 1942 v Franciji. in kakšno je bilo,res nimam pojma,takrat še me v jajčkah ni bilo.
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 17:50:16
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Pravijo, da bo poletje tako, kot je bilo leta 1942 v Franciji. In kakšnoje blo takrt? malo lepo in malo grdo
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 17:54:35
|
|
|
|
jakaracman
|
Sej zato pa je meni glupo, ko je 3x vroče pa se že piše joj globalno segrevanje, kako je vroče, ne zmorem....Poletje je za to tu, da je sonce in toplo, da lahko nosim poletna oblačilca, ne pa da me zebe kot kužata. Sicer, pa se mi vse zdi, da to poletje diši na poletje pred 3 leti, ko sem bila noseča in je bila prava vročina 14 dni in to je to.Upam, da se motim.
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 18:02:44
|
|
|
|
gojska
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Pravijo, da bo poletje tako, kot je bilo leta 1942 v Franciji. a so se tisto leto zavezniki izkrcali v Normandiji ,al eno kasnej? Ker se spomnim, da takrat je blo ful vroče
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 18:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj se je šele taprava pomlad začela
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 18:24:35
|
|
|
|
pikalonca
|
Baje bo še cel junij bolj deževen, a julija naj bi bilo full vroče in suho. Avgusta pa naj bi se poletje že počasi poslavljalo in menda ne bo več vročine.
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 20:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca Baje bo še cel junij bolj deževen, a julija naj bi bilo full vroče in suho. Avgusta pa naj bi se poletje že počasi poslavljalo in menda ne bo več vročine. super, vsega skupaj 1 mesec poletja
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 20:33:28
|
|
|
|
amaya
|
Ja res je malo žalostno. Smo že 13. junija pa sem se 1x kopala ....pa morje vsak dan gledam
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:01:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Pravijo, da bo poletje tako, kot je bilo leta 1942 v Franciji. a so se tisto leto zavezniki izkrcali v Normandiji ,al eno kasnej? Ker se spomnim, da takrat je blo ful vroče cccccc . Ne takrat in ne leto kasneje. Bilo je 6. junija 1944, deževno oz. oblačno.
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:20:08
|
|
|
|
sandra85
|
ampak danes pa je tuki na obali ful ohladilo
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: maja24 IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Pravijo, da bo poletje tako, kot je bilo leta 1942 v Franciji. In kakšnoje blo takrt? malo lepo in malo grdo
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:23:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ja res je malo žalostno. Smo že 13. junija pa sem se 1x kopala ....pa morje vsak dan gledam Jaz sem pa ravno tisti teden dopust ujela, ko je bilo soncno. se pocutim bolje kot s sedmico na lotu ob tem spoznanju
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:29:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ja res je malo žalostno. Smo že 13. junija pa sem se 1x kopala ....pa morje vsak dan gledam Jaz sem pa ravno tisti teden dopust ujela, ko je bilo soncno. se pocutim bolje kot s sedmico na lotu ob tem spoznanju teb je pa res luštn
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:32:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ja res je malo žalostno. Smo že 13. junija pa sem se 1x kopala ....pa morje vsak dan gledam Jaz sem pa ravno tisti teden dopust ujela, ko je bilo soncno. se pocutim bolje kot s sedmico na lotu ob tem spoznanju teb je pa res luštn v poplavi dezja me ta misel zaenkrat odresuje .
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:37:22
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ja res je malo žalostno. Smo že 13. junija pa sem se 1x kopala ....pa morje vsak dan gledam Jaz sem pa ravno tisti teden dopust ujela, ko je bilo soncno. se pocutim bolje kot s sedmico na lotu ob tem spoznanju ne vrjamem -a veš kok je sedmica???
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ja 1 mio
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:38:45
|
|
|
|
sandra85
|
ja skori..............sam država pobere 40% in je že 500.000€ (no, sej ni slabo )
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi pol je v redu . ce dobis sonce za bonus
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:40:14
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tudi pol je v redu . ce dobis sonce za bonus še to ti država pobere
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tudi pol je v redu . ce dobis sonce za bonus še to ti država pobere ne, sonca ti pa ne more vzet :)).
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:43:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tudi pol je v redu . ce dobis sonce za bonus a lohk oboje uzamem?
|
|
|
|
RE: Kakšno poletje napovedujejo? 13.6.2008 21:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tudi pol je v redu . ce dobis sonce za bonus še to ti država pobere ne, sonca ti pa ne more vzet :)). kako lepo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?