|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšni so trebuščki pri julijkah?
25.2.2005 11:22:18   
katisi
No julijke, kako kaj napredujejo trebuščki. Zanima me, koliko kg ste že pridobile. Če ste že bile na morfologiji, kakšne so kaj merice. Pri moji pikici meri obseg glavice 4,4cm, obseg trebuščka 13 cm in dolžina stegnjenice 2,8 cm. Pridobila pa sem 4 kg (20. teden.)
Lep pozdrav, Katisi in :roza:9nebesa!
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.2.2005 11:35:26   
ZVEZDICA 22
Pozdravljene julijke!

Sem v 22. tednu, zredila sem se za dobre 4 kg.Še vedno ne vem katerega spola je kobacajček v mojem bušiju.Počutim se odlično in tudi brcek tako pridno brca cele dneve,da se mi že prav na zunaj vidi kako brca!Danes grem kupit voziček oz. si ga prvo ogledat, ker sem ga našla na spletu in bi ga rada videla v živo!
Buši pa je že kr fajni, pravijo drugi da ogromen glede na tedne!Ampak sem tako ponosna nanj, da nosim še bolj oprijete majčke kot pred nosečnostjo, samo da se fajn vidi žogica!

P.S.Julijke kdaj kaj imate rok!?Jaz mislim, da sem prva med vami, imam ga 1.7.!??

Pridne bodite pa ne jezite svojih pikic v bušijih!

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2005 12:31:20   
lana 5
Mene pa vsi sprasujeje če sem res noseča?????:zmeden:
Pravijo da nimam nič trebuha in da verjetno nosim v križu. Ampak če vprasate mene, imam že full velik trebuh in sem prav ponosna nanj:)-. Rok imam 16.7. in sem pridelela 2,5kg.
Moj pikec me zvečer malo pozačka, brca pa še ne, no vsaj močno ne.

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2005 12:41:04   
CIPRESA
Moj trebuh tudi še ni tako opazen, ampak vstrajno rastemo. Pridelali smo slabe 4KG, drugače pa vstrajno žgačkamo skoraj po cel dan, tko da se kar malo bojim, ko bo to dete malo bolj zraslo, kako bo razmetavalo moj trebuh sem ter tja - mislim da je po meni ker tudi jaz nemorem biti na miru 5 minut.

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2005 12:43:09   
anckabancka
Moj trebušček sem ravno danes ponosno objavila v svojem albumu, da ga lahko vidite tudi ve. :nosecka:

Tudi jaz nosim oprijete puloverje in majčke, da se čimbolj vidi, da živi v meni še nekdo. Sicer so mi pa že vsi puloverji oprijeti, ker se kar lepo širim. Zredila sem se celih 6 kg pa še mal. :pujs:

Morfologija je že mimo, prisoten tudi možek, videla sva da bo :modri: sicer sem že prej slutila, ker tako vztrajno brca. Čutim ga že od dopolnjenega 16 tedna.

Zasneženi pozdravčki iz bele Ljubljane!

Anci:muca:

20 5/7

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2005 13:08:23   
ZVEZDICA 22
Ančkabančka,si me potolažla, ker mam jaz tudi že tak velik treušček,medtem ko druge pravijo, da se jim že malo pozna, pa pravijo, da naj bi bil fantek,jaz še ne vem ampak mogoč pa bo, ker se nama tako pozna po velikosti trebuha!

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2005 13:24:07   
b.j.n.
moj trebuscek ja pol manjsi kot pri anckibancki; ti pa moram priznati, da je prav lep. Moj je bolj razpotegnjen cez cel trebuh, tako da se zogice sploh ne vidi in sama sebi se zdim debela in ne noseca. Moj g pravi, da nosim v krizu, zato se bolj zadaj in okoli sirim.

morfologija naslednji teden, komaj cakam; Ceprav je tole leto poplava fantov, jaz mislim, da bomo pri nas puncko imeli; vam pa javim vsekakor naslednji teden.

Kile; gor, gor in gor. Mi je kar slabo, ko na tehtnico stopim.

Bebica pa nezno, nezno nekaj tapka po trebuhu, kaksne velike gimnastike pa se ne izvaja, jaz pa komaj cakam na to.

LP iz zasnesene Gorenjske

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2005 13:46:17   
Meceno
Hojla

Sem nekje 4kg pridobila do danes, samo zvečer jih je več, nekje še + 1.5kg:zmeden: , hja pa bauhi je zvečer enkrat večji :)-, bom pa fotke zvečer pokazala .
Danes zjutraj sem se slikala , pa se bom še potem okoli devete ure , ker se prej ne morem , imam predavanje :(
Morfološki UZ, imam pa 17.3.:((
Firbec , firbec mene takooo mantra ,kaj bova imela s fantom :modri: ali :roza:

No , lep pozdrav , se vpišem potem ko pridem domov .

Pa pa :sloncek::sloncek:

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2005 14:29:08   
CIPRESA
Joj meceno ti me vedno spraviš v smeh s tvojimi izjavami. To da je tvoj "bauhi" zvečer šeenkrat večji se ne dogaja samo tebi tudi moj je in KG zvečer :zmeden: tudi moje +1KG, ampak zjutraj pa spet pade za 1KG. Upam samo lahko da bom ta KG spet držala 3 tedne kot sem zadnjega.

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2005 15:11:27   
cat
Čao,
tudi moj buši je že kr lepo viden in sem v 9nebesa, ko zadnje dneve ob večerih začutim rahlo praskanje znotraj bušija:bravo::duda:.
Komaj čakam morfologijo drug teden, da bomo videli ali bo :roza: ali :modri:.
Drugače pa lepo uživajte v snegecu in pridno božajte bušije!
:muca:&:duda:(19t/1)

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2005 15:24:15   
pravljica
5.7....moj trebuh je nekako podoben anckibancki...kg +3,5
morfologijo imam šele 8.3, bila pa sem na snemanju pri dr miheličevi, ki je potrdila, da bo :modri:

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2005 15:55:19   
Romcka
hijhou:)
moj busi je tud bolj micen:) meni se sicer zdi da pokam po sivih...vsi ostali pa pravijo, da mam koncno busi normalen (in ne not vdrt:))
Vsake tolko pa cutim nekaj hecnega in po moje ta mali pridno igra nogomet:)
8.3. imam morfo. in komaj cakam da vidim malega bejbija in da izvem spol...konc me bo od radovednosti - pa res upam, da bo bejbi radodaren in bo poziral:)
uzivajte in zelim vam lepppppp in dolllllgggg vikend:)
R

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2005 18:14:26   
Pia73
Moj buši je tud že velik. Ker pa sem jaz že prej imela par kg preveč in ker sem vedno rada skrila svojo rit, pravijo da sem brez veze obremenjena s tem, nosim široke cunje, pa se mi že vseeno zelo konkretno pozna,.. :bravo: Mali :modri: brca in mamica je vesela. Morfologijo imamo 07.03. Kooomaaaaj čakam,...

Pa punce, ne vem, če sem vam povedala, sem šla na THT in rezultati so dobri,... :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.2.2005 19:05:53   
Anonimen
Še jaz še jaz še jaz :bravo:
Sem bila danes s Pupo25 v šopingu, pa ima frajerka še enkrat večji trebušček, kot jaz :zmeden: moj zgleda tako, kot bi se fejst fejst najedla pa ne šla kakat en teden :(( bi pa tko zelo fejst hotla, da rata tak taprav okrogel, da ga kažem okoli :ups:
Zredila sem se za 3kile.
PDP 8.7. v ljubljani
Morfologija za mano, fant bp, mami pa tud 9nebesa
Brcamo kot nori...zadnje tri dni imamo konstantno žurko :)-

Pia73 :bravo: za THT rezultate :bravo:

(odgovor članu katisi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2005 22:22:08   
PBJ
Jaz sem ravno v album dodala eno slikico ob dopolnjenem 20. tednu.
Sedaj sem v 21. tednu in malček brcka vedno bolj pogosto in bolj močno:bravo:
Pridobila sem pol kilograma in se sedaj kar dobro počutim..:sloncek:
Komaj čakam na morfologijo (17.3), da se prepričamo, če je zares fantek.

Lp in pazite nase!:rozica:

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.2.2005 22:37:47   
Meceno
PBJ hojla in ostale julijke
Tudi jaz sem si prej dala slikici gor kot sem obljubila , hja pa tudi 17.3. imam morfološki UZ., samo nič ne vem kaj bo :zmeden:

Lp:nosecka::nosecka::nosecka:

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.2.2005 10:18:56   
PBJ
Ja, Meceno, sem si pogledala tvoj bauhec:)-Nosiš bolj od zadaj, tako kot jaz. Meni G pravi, da sem suhica...kaj bi še le tebi rekla:)-.

Jaz že komaj čakam na morfologijo, da vidimo, če bo res lulček,no 100% pa bom izvedela julija.Važno je le to do bo :duda: zdrav, kajne?.

PDP imam 13.7 in me zanima, če ga bo G na morfologiji kaj premanila.

Lp tebi in vsem :nosecka:

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.2.2005 18:54:32   
Meceno
No sedaj sem si ga pa še zvečer slikala , a se vam sploh zdi kaj večji , men se zdi da naš digitalc mal goljufa , si bom bauhija drugič ven tiščala :)-:)-:)-

Mene tudi zanima če ga bo kaj G. na morfološkem prestavila ,( mogoče nazaj )pa je zato tako majhen:(
Sicer nazadnje mi je za en teden naprej tako da ne vem .

Lp:nosecka:in vsem ostalim :nosecka::nosecka::nosecka:

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.2.2005 11:11:02   
pravljica
joj pbj in meceno...kaki suhici :ups:
ne morem verjet da je to sploh možno :zmeden:

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.2.2005 20:02:39   
PBJ
No, jaz nisem tako zelo suha kot Meceno.
Jaz nosim vse bolj v križu (imam nazaj obrnjeno maternico)in je G rekla, da bo maternica dalj časa potrebovala, da se bo dvignila:metulj:.
Je pa res, da se ne redim kaj dosti malo več kot pol kile do sedaj (21. teden)..............ampak, zagotovo pridem za vami in se malce poredim:)-. Samo se bojim, da ne bo teža ekstremno poskočila proti koncu:zmeden:

In kako si kaj ti...pravljica?
LP in pazi nase!:rozica:

(odgovor članu katisi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?