|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšni skrbniki stvari so prvošolčki?
1.12.2008 20:14:12   
Meggi
 Naša prvošolka ima eno peresnico pa vse noter. Mišljeno je bilo da bo imela samo za svinčnike in radirko. Tako je seveda hitrej možno da izgubi barvico, flomaster.

In jaz sem mislila da so tiste ogromne peresnice nerodne. Očitno niso! Kako je pri vas?

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšni skrbniki stvari so prvošolčki?
1.12.2008 21:00:27   
nejcko
Ne vprašajuser posted image Naš prinaša čedalje bolj revno puščico domov, ta vikend je imel od 20 barvic v puščici samo 3user posted image , radirke ni bilo, šilčka ni bilo, škarjic ni bilo, od 3 svinčnikov le dva in začuda vsi flumastri ...
Za barvice pravi, da jih ima nekaj v šoli, nekaj jih je zgubil, ostalo naj bi bilo v šoli ... ma, jaz raje ne komentiram ...sem mu pa rekla, da bo šlo iz njegovega šparovca za vsako novo stvar, ki jo bo potrebno kupiti ...

... ampak njega itak boli đokouser posted image

Aja, ima pa 3-delno puščico: en del za flumastre, en za barvice in eden za vse ostalo (svinčniki, radirka, kuli ...)

< Sporočilo je popravil nejcko -- 1.12.2008 21:01:41 >

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2008 21:05:25   
Felicita
naša je četrtošolka pa... ne vem, a res vsem dol visi za vse... pr ns namreč ni samo vsebina puščice, ki je ali je pa pač ni (pa gre nalivka, škarje, flumastri, šestilo...), ampak so še cunje, zvezki, učbeniki... vse user posted image in mami potem vedno ko gre v šolo popi**** ko najde njene cunje po celi garderobi in šolske potrebščine po celem razredu. pa smo že vse sprobal (kazni, brez žepnine,...), njo preprosto boli patak za vse skupi.

ma pa naša tridelno puščico, pa še dodatno za voščenke.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2008 8:15:53   
*sato*
Moja je zelo skrbna, kar se tega tiče, hodi pa v drugi razred. V peresnici ima vse, vsak vikend jo prinese domov, po potrebi ošili barvice, zamenja kak svinčnik...Je pa bolj površna, kar se oblačil tiče, kar naprej pozablja jopice, kape...

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2008 9:02:22   
nuala
Moj ima tisto taveliko puščico, kjer je notri vse, svinčniki, radirka, ravnilo, škarje,...barvice in flomastri.
Ker je vsaka stvar na svojem mestu se točno vidi, da nekaj manjka in stvar takoj poišče. Tako da je do sedaj izgubil eno radirko, drugače pa zelo pazi.
Sem zadovoljna, da sem mu jo kupila ( čeprav sem bila prej proti, saj se mi je zdela velika in težka ) - enostavno je lažje držati red v njej.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2008 9:03:54   
ajrin
Jaz sem na začetku leta kupina 10 dodatnih radirk in šilčkov za dva šolarja, pa je zaloga že pošla, ne vem ali radirke grizejo, ker jih tudi v razredu ni med zgubljenimi stvarmi.....
P.s: sem že obupala

Irena z ropotijo (Luka 9, Domen 7, Miha 4)

(odgovor članu *sato*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2008 9:08:45   
Volga
naši prvčki imajo pa vse to skupno v razredu, barvice, šilčke, radirke, svinčnike, sta učiteljici nabavili na začetku leta, tako da ne rabijo nobenih puščic. Meni je tako čisto prav.

(odgovor članu ajrin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2008 11:54:08   
mojcaziga
Jaz moram svojega sinčka prav pohvaliti, ker si nisem mislila, da bo tako skrben. do sedaj je le enkrat prišel brez radirke in še to ker mu jo je sošolec vzel. V peresnici imamo radirko, šilček, svinčnik, barvice in flomastre. Ostale likovne zadeve pa imajo vsak v svoji košarici v razredu in po potrebi učiteljica sporoči kaj komu manjka ipd. Do sedaj nam ni bilo treba dokupiti še ničesar. Pa tudi obleke in copate zmeraj pospravi na svoje mesto. Ja, odraščajo ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp, mojca

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2008 12:28:04   
Lenny
Pri nas imajo kar vsi te jumbo peresnice: barvice, flomastri, svinčniki, ravnilo, šilček, radirka.
Preseneča me, da sine tako pazi na svoje reči. Vsak petek prinese peresnico domov in do sedaj je bilo z izjemo zlomljenega ravnila vse b.p.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2008 13:22:33   
al1*
Naš prvošolček je tudi strašno skrben - vse stvari so na svojem mestu, izgubil ni še nič.
Pri nas so rekli, naj imajo otroci vse stvari označene, v razredu pa imajo eno škatlo, kjer se zbirajo izgubljeni/pozabljeni predmeti in če so gor imena, se stvari hitro najdejo.

lp

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2008 14:29:17   
mily
Naša je na začetku mela tako navadno okroglo peresnico za svinčnike, šilček in radirko. za ostalo sem razumela, da bodo meli v šoli. Ampak se je izkazalo, da mora vse nosit vsak dan domov in pol je mela nekaj barvic kr v peresnici in je blo vse pomešan. Sem ji potem kupla uno peresnico na gumice, da ima lahko vse notri. Je bolj pregledna in urejena in tudi sama prec vidi, če ji kej manjka, ker je pač prostorček prazen. No, do zdej ji je izginila le ena barvica.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.12.2008 17:59:28   
VITA74
Moj je drugošolček in je kar skrben...večinoma ima puščico urejeno - kdaj pa kdaj se zgodi, da ima kakšno barvico ki ni njegova in manjka njegova ali pa dva svinčnika, pa brez radirke..vendar so se do sedaj vedno našli....
Mene fascinira kako hitro zmanjka barvic - kot bi jih jedli za malico namesto bobi palčk user posted image  

Smo se pa zmenili, da je za izgubljene zadeve sam odgovoren in če se bo ponavljajo, jih bo kupil iz svoje žepnine.

lp

srečna

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2008 14:39:38   
bori2
Moja prvošolka je skrcna, zaenkrat tudi še nosi puščico vsakodnevno domov ker želi imeti ošiljene barvica, ker lažke barva, tudi izgubila ni še ničesar. JE pa obupna kar se ušes na zvezkih tiče in športno opremo tudi zgnete kar v eni "smrdljivi kepi" do naslednjega dne,...

Izgubili nismo še ničesar,...

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.12.2008 21:30:20   
caillou
Naša prvošolka je vzorna skrbnica svojih stvari.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.12.2008 21:40:18   
Vrtnica79
Naša drugošolka je kar dosledna kar se tiče stvari v peresniciuser posted image . Zato pa včasih kakšno jabolko ali kruh napol pojeden najdem v torbi med zvezkiuser posted image . Pravi da si špara ko bo spet lačnauser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.12.2008 14:11:54   
komarka
menda se stvari dost manj "zgubljajo" če so podpisane. a to ekj prakticirate? (sama nimam pojma kako to zgelda!)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.12.2008 14:25:34   
Lenny
Aha. Pri nas so na začetku leta prosili, naj otrokom označimo barvice in ostale potrebščine in res ni problema z izgubljanjem.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.1.2009 9:31:16   
Mišni
Ma moj prvošolec je tako - nekje vmes, bi rekla. Radirk je že šlo ene par, pa svinčnikov, ostalo pa se mi zdi, da kar je.

V puščici ima podpisano radirko in ravnilo, se mi zdi, ostalega ne.

Drugače pa ima po moje v tistih omaricah v šoli ful nametano. Ker zadnjič sta z enim zamenjala hlače, ko so se nekaj preoblačili v rezervna oblačila (so bili mokri z igrišča) in je nato svoje, torej tiste, ki jih je naslednji dan menda fantek vrnil, prinesel domov zdaj, pred novim letom, kakšen mesec po tem, ko sta si jih pomotoma zamenjala. Menda so bile ta čas v omarici za likovni ...
Pa mimogrede je ravno včeraj rekel, da njemu ful stvari zgnije v omarici, ker pozabi, da spravi tja malico, ki je ne poje ...

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.1.2009 10:42:16   
staši
Naš prvošolček - dedek mraz mu je prinesel novo ,ker je prvo na dve zadrgi enostavno lastike prestrigel in sem totalno znorela -izgovor je bil da ni on da mu je sošolec pa vedi kaj je res .V glavnem  jaz ne vem kaj niti dela z radirkami in svinčniki enostavno izginejo -flomastri vsi ,barvice še kar v redu
Naša četrtošolka -katastrofa ,noter ima vse nametano ne veš kje je kaj in vsaka stvar je pogrižena tudi pero bo kmalu pojedla .Na začetku sem težila zdej pa sem ji kar zažugala da me sploh ne briga in da v petem razredu bo imela kar staro

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.