Anonimen
|
Jap, tudi jaz sem za "temne". Nekateri temu rečejo latino videz, nekateri balkan videz,... kaj me briga. Blondinci mi nekako ne potegnejo, pa če direkt z modne revije pridejo. Okostnjakov ne maram, pa tistih tudi ne, katere bi lažje preskočila kakor obšla. Definitivno mora biti večji od mene (kar ni problem, ker sem jaz drobižek), pa kakšna mišica na pravem mestu tudi ne škoduje. Urejenost je samoumevna (vsaj zame), nikakor pa ne šminker oz. kakor se temu po ta novem reče - metroseksualec. Stil oblačenja me ne gane toliko, ampak doma ga nočem imeti v reklcu in kravati, temveč lepo u trenirki in papučah. Dolgolasci tudi ne pridejo v poštev, pa plešasti tudi ne (rajši gledam, kako si lase puli zaradi mene). In če "kandidat" preide to prvo fazo, potem se obrnem za njim, če temu lahko tako rečem. Potem sledijo pa naslednji "pogoji": Bog ne daj, da je mutav! Jezik naj bi imel zato, da ga uporablja, torej naj ne bo tiho. Ampak če pa misli govoriti samo o sebi, je pa bolje, da je mutav, ja. V osnovi gentleman, ampak naj ne pretirava z raznoraznimi pridržanji stolov, vrat in prižiganji cigaret, ker izpade smešen in vsiljiv. Tudi po pomoti naj ne poskuša vsega plačevati on, ker sem preveč samostojna za kaj takega. Če mu v očeh vidim, da mu gre po glavi samo seks, je zvisel kakor kuhan špaget. Če ga seks sploh ne zanima, pa tudi. Istočasno zanimanje še za druge ženske poleg mene pomeni "adijo". Postavljanje z debelo denarnico in športnimi avtomobili - papa! No, in če preživi še to, potem ima pa samo še eno rundo - ta domačo. Če je v postelji zanič, potem naj si najde drugo - jaz sem škorpijonka in me "neuporabni" na ganejo. če je 24 ur na dan v službi, s starši in s kolegi, naj kar tam ostane, ne pa pri meni. Če se ne razume z mojim otrokom, me neha zanimati. Če ne zna poskrbeti sam zase, ampak pričakuje, da mu bom sobarica, čistilka in kuharica, potem bo ali spakiral ali pa dobil račun za vse to, pa da potem vidimo, koliko časa bo še ostal. Pijanci, narkomani, nasilneži - nimajo šans. Kurbirji in kriminalci tudi ne. O tem, kaj od tega pa drži za Kamikazo, pa ne bomo tukaj, a ne?
|