|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšne zavese?
23.3.2007 13:07:59   
N _ B
5 let sva v stanovanju in imava le žaluzije. Zdaj mi je začelo presedat in bi rada zavese.
Ampak kakšne? 

Parket, vrata in pohištvo imava v barvi bukve, stene so svetlo pastelne barve (bež-marelična - nekej vmes). Ne bi rada tistih klasičnih s čipko na dnu, nikakor ne želim bit sužnja zaves s kakšnim likanjem,.....
Res nimam ideje, sploh glede materiala. Verjetno bi bile v barvi smetane oz. šampanjca. Belih ne bi.

Vsak predlog bo dobrodošel.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšne zavese?
23.3.2007 13:42:24   
Anonimen
simpl is ta nartaboljše .

Jaz ti moje odstopim, ker pa meni presedajo zaveseuser posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2007 13:46:19   
bipsy
Evo jst sem bla na istem, skoraj šet let odkar smo v stanovanju smo do tega tedna bila brez zaves, žaluzije imamo že od prvaga dne a do zaves sem prišla šele sedaj.No v jedilnici-kuhinji sem jo imela,ampak po sobah pa ne,in sem ravno prejšnji teden dala šivat zavese,in sem jih dobila v torek,sem zelo zadovoljna in srečna, ker je so sobe full lepše oz.celo stanovanje mi je postalo še bolj všeč.Sem pa dala take gladke z enim rahlim vzorcem, ker sem pa mal udarjena na modro barvouser posted image je tale vzorec seveda v tem stilu(ene  kockice modre,z rumenim listom), so pa full lepe.Sama tudi nisem vedela, kakšne sploh bi, zato sem šla kar tam v štacuno in mi je tista svetovala in pomagala izbrat blago!!!user posted image
Jst ti priporočam, da greš lepo do trgovine katere imajo zavese, se pozanimaš o vsem in če najdeš takšne ki ti bojo všeč jih kupiš!!!Pa pejt čimprej dokler imaš voljo do zaves, da te ne bo prehitro minilouser posted image user posted image user posted image
Pa srečno pri izbiri!!!user posted image user posted image user posted image
Lp

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2007 13:59:42   
Mavrična zvezdica
Mi imamo zavese, ki se ujemajo z 'opremo' oz. dodatki v sobah:

- sinova soba: lahke svetlo modre zavese (ena stena, ki predstavlja morsko dno z ribicami je svetlo modra, stene pri oknu so svetlo rumene; lesena mizica s klopco ter ograjica na postelji sta modro - zelene barve, preproga je svetlomodra z rumenimi morskimi zvezdicami).
- jedilnica & dnevna soba: lahke nežno rumene zavese s komaj vidno mrežo (se ujema z barvami troseda in svetlim pohištvom v dnevni in jedilnici - v jedilnici je ena stena nežne zelene barve)
- spalnica: lahke oranžne zavese (imam dva kompleta posteljnine, ki se ujemata z zavesami - eden je bež z oranžnim vzorčkom, drugi pa oranžno - rdeč).

Tudi jaz ne maram klasičnih zaves, te barvne, ki jih imamo pa zelo lepo poživijo prostor in ga naredijo domačega.

Ob pričakovanju nove članice naše družine user posted image načrtujem zamenjavo zaves v spalnici (kaj bolj nežnega) ter barvanje stene ob kateri bo stala zibka (barva še ni določena).

Se moram pa kar malo brzdat, ker jaz bi stalno nekaj spreminjala in štrihala. user posted image

(odgovor članu bipsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2007 14:55:44   
arielca
Jaz imam pa samo dekorativne zavese, in sicer barvne, ki se ujemajo s pohištvom in stenami.

Malo preglej na www.velana.si

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2007 17:58:20   
malecka
če imaš barvno steno, bi ti jaz svetovala bele zavese, mogoč vmes kakšen vzorec v pastelni marelično- bež barvi. barvne zavese in barvna stena je totalni kiks. barvne ti bi pa pasale kot stranske- dekorativne.
seveda to je moje mišljenjeuser posted image  

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.