Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne vere vse obstajajo? 4.1.2009 19:30:46
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa Rezen krščanske? A ti to resno?
|
|
RE: Kakšne vere vse obstajajo? 4.1.2009 19:30:49
|
|
|
|
blaža
|
kaj rabiš za seminarsko? No obstaja jih veliko. po moje , da os največje, krščanska, muslimanska, pravoslavna, jehove priče,... pa v ZDA je en milijon verskih skupnosti.
|
|
RE: Kakšne vere vse obstajajo? 4.1.2009 19:33:45
|
|
|
|
SaTiSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža kaj rabiš za seminarsko? No obstaja jih veliko. po moje , da os največje, krščanska, muslimanska, pravoslavna, jehove priče,... pa v ZDA je en milijon verskih skupnosti. Ja, predvsem tiste v ZDA me zanimajo. Pa resno mislim.
|
|
|
|
RE: Kakšne vere vse obstajajo? 4.1.2009 19:34:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa IZVIRNO SPOROČILO: blaža kaj rabiš za seminarsko? No obstaja jih veliko. po moje , da os največje, krščanska, muslimanska, pravoslavna, jehove priče,... pa v ZDA je en milijon verskih skupnosti. Ja, predvsem tiste v ZDA me zanimajo. Pa resno mislim. Pojma nimam, boš morala po netu kaj poiskat. mogoče pod verske skupnosti v ZDA, al kej takega. malo pobrskaj.
|
|
RE: Kakšne vere vse obstajajo? 4.1.2009 20:15:18
|
|
|
|
Jančika_
|
Gugl: KLIK in KLIK
|
|
|
|
RE: Kakšne vere vse obstajajo? 4.1.2009 20:25:19
|
|
|
|
Rožica I
|
Najnovejša je sicer nastala v Kanadi- googlizem; edini vsemogočni ljubi Google . ( ) Drugače pa glede Amerike- določena vera je lahko v drugi državi npr. sekta, tako da moraš gledat iz več perspektiv. P.S.:Išči pod Sociologijo religije.
|
|
RE: Kakšne vere vse obstajajo? 4.1.2009 20:29:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Najnovejša je sicer nastala v Kanadi- googlizem; edini vsemogočni ljubi Google . ( ) Pa kaj si ti nor.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?