Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 9:28:43
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Pri nas sta obe tašči fajn..tako moja, kot moževa.
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 9:30:18
|
|
|
|
Maxica
|
Podobno kot pri tebi, Mesečnica. Sicer ima kdaj tudi ona svoje fore, ampak bi rekla, da je lahko kr zadovoljen z njo. Bi ga morala sicer prav vprašati, no, ampak mislim, da nima kakšnih posebnih pripomb.
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 9:30:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj! Se ti pridruzujem,moja mami bi za mojega moza nardila vse.Ful ga obrajta nikol ni se nč rekla čez njega,kadar sva pri njej ga vedno pedena vse nama da če kej rabva.V glavnem mislim da bolše tasce nebi mogu imet, z razliko od moje tasce, ki pride do naju samo takrat ko kej rabi drugač jo pa ne zanima kako sva če kej rabva samo ko ona kej hoče.In tako je tudi zdaj ko pričakujeva otročka, ni nobenga velikega zanimanja z njene strani, ko recimo moja mami bi vse dala za vnuka.
|
|
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 9:33:31
|
|
|
|
Mesečnica
|
A potem je res tako, da so mame hujše tašče do svojih snah kot do svojih zetov .
|
|
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 9:42:07
|
|
|
|
Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Pri nas sta obe tašči fajn..tako moja, kot moževa. pri nas tudi
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 9:42:44
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: natka28 IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Pri nas sta obe tašči fajn..tako moja, kot moževa. pri nas tudi enako
|
|
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 9:44:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Do mojega super, do bratove punce pa mal zadržana ker pač ni glih snaha iz sanj. Jaz bi bla na njenem mestu fejst žleht, ona ni, sam mal je zadržana, pa včasih meni kkšno pikro pove na njen račun
|
|
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 9:47:44
|
|
|
|
Zamima
|
to bi pa morala možeke vprašat
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 9:51:38
|
|
|
|
srki
|
Bi rekla da dobra, nikoli mi ni kaj pojamral čez njo, sama jo v svojim očeh vidim dobro, nezateženo, ne za luno, v koraku s časom .
|
|
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 9:56:04
|
|
|
|
mala pikica
|
Mislim, da zelo dobra. Pravo nasprotje moje tašče
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 9:58:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Se medsebojno prenašata in tolerirata. Kakšne globoke ljubezni pa ni, niti ni nepotrebenga vtikanja ali komentiranja s strani moje mame. Ima načelo, kakor si bova postlala, tako bova spala, ona je naredila svoje. Meni je kar všeč tak odnos.
|
|
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 10:02:05
|
|
|
|
mika
|
moj mož je svoji mami rekel, da je moja mama, njegova prava mama in da šele ko je mene spoznal videl kaj pomeni imeti mamo. verjetno to pove vse. lahko rečem, da mu je moj oče na nek način vzornik, čeprav njegov oče ni slab, sam je rekel, da nikoli ni imel nič od njega, da se ga iz otroštva sploh ne spomni. sta se pa zelo zbližala, po tem, ko sta se tast in tašča ločila in tgea tašča ne prenese. vedno ga je ločevala od njega, ne morem niti napisati kaj vse je počela, da bi ju skregala. je pa tako, da bolj rine med njiju, bolj sta si blizu
< Sporočilo je popravil mika -- 12.3.2008 10:03:12 >
|
|
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 10:07:40
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Se medsebojno prenašata in tolerirata. nekako takole je tudi pri nas....s tem, da bi se moja mama nonstop nekaj vtikala in komandirala, ampak jaz jo lepo bremzam, ker nočem tega.
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 10:17:34
|
|
|
|
melani99
|
Moja mama je kot tašča zelo v redu, je že moj partner to rekel, en drugega spoštujeta, moja mama ga nikoli kaj ne kritizira za mojih hrbtom, kvečjemu če hočem jaz kaj rečt čez njega, ga ona zagovarja, on jo je pa tudi sprejel kot svojo mamo, ki jo je že v otroštvu izgubil in ima do nje res enkraten odnos, za kar sem zelo vesela, ker me je vedno skrbelo, kako bodo moji starši sprejeli mojega partnerja, ampak hvalabogu so ga dobro, čeprav so zelo kritični.
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 10:19:13
|
|
|
|
VERONICA
|
A potem je res tako, da so mame hujše tašče do svojih snah kot do svojih zetov . Ja, Mesečnica, tudi moje izkušnje so take. Edina izjema je moja sedanja tašča, taka pa je zato ker je nekoč ogromno pretrpela od svoje tašče. Ne vem pa zakaj je tako. Me pa grozno jezi. Zato se nam ženskam tako slabo godi ker ne premoremo za črno pod nohtom solidarnosti ena za drugo.
|
|
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 10:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
moja mami ima mojga raje kot mene, ko pridemo tja ga streže od gor pa do dol....vedno je on naj, naj......priden, delaven......jaz pa nič......pa ni taka samo do njega, do vseh treh......tako da je lahko čisto tiho kar se tiče tašče......
|
|
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 10:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo eno vprašanje... Zakaj so vsa vprašanja že v osnovi namenjena samo ženskam na tem forumu? Se sploh zavedate kakšno krivico delate moškim, ki se na ta način ne čutijo ogovorjene, bi pa mogoče z veseljem podali kakšno svojo bogato izkušnjo. Pa naj mi še nekdo reče, da ste ženske diskriminirane... Sram vas bodi!
|
|
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 10:31:22
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ IZVIRNO SPOROČILO: natka28 IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Pri nas sta obe tašči fajn..tako moja, kot moževa. pri nas tudi enako Tudi. Obe s ta ok. Ampak vsaka ma svoje muhe, ki se jih da prežvečiti.
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 10:31:57
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Sram vas bodi!
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 10:39:52
|
|
|
|
murkica
|
Pri nas je odnos full v redu. Že od prveg dneva je bil mami ful všeč, tako da so ga sprejeli čisto za svojega. V glavnem hvala bogu, ker moja mama zna biti ful zaj....na!
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 10:52:45
|
|
|
|
VERONICA
|
Bakfark, vi dedci ste samo grozno razvajeni. Pomisli samo kako pogosto nas ženske oslovijo kot moške in to je čisto v redu in navadno, če pa enkrat enega moškega osloviš kot žensko je krona dol z glave, konec sveta?
|
|
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 10:56:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: VERONICA Bakfark, vi dedci ste samo grozno razvajeni. Pomisli samo kako pogosto nas ženske oslovijo kot moške in to je čisto v redu in navadno, če pa enkrat enega moškega osloviš kot žensko je krona dol z glave, konec sveta? Veronica, za tole ti posvetim svojo 300-ko.
|
|
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 11:00:22
|
|
|
|
VERONICA
|
Hvala, Bakfark.
|
|
|
|
RE: Kakšne tašče so vaše mame? 12.3.2008 11:03:17
|
|
|
|
little angel
|
moja mama in moj zarocenec imata super odnos, se tud kr precej pogovarjata pa nikoli ga ne sinfa v bistvu je cela nora nanj. moja tasca pa z mano ne govori glih precej kaj ces ji pac nisem vsec in je cudno za to nimam niti prevec stikov z njo le to nkar je "nuja" pa mi je ok tak
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?