|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšne tašče so vaše mame?
12.3.2008 9:25:56   
Mesečnica
Vprašanje za forumašinje:

Kar naprej se pojavljajo teme o takšnih ali drugačnih problemih s taščami, ki jih imamo me snahe. Kaj pa vaši možje? Kakšne tašče imajo oni? Kako se vaše mame obnašajo v vlogi tašče?

Moja mami je vse prej kot huda tašča. Mojega moža že od začetka zelo fajn sprejema, vedno ga posluša, ne vsiljuje mu svojega mnenja, tudi za njegovih hrbtom mi ga ne kritizira user posted image . Sem zelo vesela, da se dobro razumeta.

Morda bo pa drugačna, ko bo moj brat kakšno resno punco domov pripeljal user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšne tašče so vaše mame?
12.3.2008 9:28:43   
CUKRČEK
Pri nas sta obe tašči fajn..tako moja, kot moževa.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 9:30:18   
Maxica
Podobno kot pri tebi, Mesečnica. Sicer ima kdaj tudi ona svoje fore, ampak bi rekla, da je lahko kr zadovoljen z njo. Bi ga morala sicer prav vprašati, no, ampak mislim, da nima kakšnih posebnih pripomb.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 9:30:58   
Anonimen
Oj!
Se ti pridruzujem,moja mami bi za mojega moza nardila vse.Ful ga obrajta nikol ni se nč rekla čez njega,kadar sva pri njej ga vedno pedena vse nama da če kej rabva.V glavnem mislim da bolše tasce nebi mogu imet, z razliko od moje tasce, ki pride do naju samo takrat ko kej rabi drugač jo pa ne zanima kako sva če kej rabva samo ko ona kej hoče.In tako je tudi zdaj ko pričakujeva otročka, ni nobenga velikega zanimanja z njene strani, ko recimo moja mami bi vse dala za vnuka.

(odgovor članu Mesečnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2008 9:33:31   
Mesečnica
A potem je res tako, da so mame hujše tašče do svojih snah kot do svojih zetov user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2008 9:42:07   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

pri nas tudi

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2008 9:42:44   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: natka28

pri nas tudi

enako

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2008 9:44:47   
Anonimen
Do mojega super, do bratove punce pa mal zadržana ker pač ni glih snaha iz sanj. Jaz bi bla na njenem mestu fejst žleht, ona ni, sam mal je zadržana, pa včasih meni kkšno pikro pove na njen računuser posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2008 9:47:44   
Zamima
user posted image to bi pa morala možeke vprašat user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2008 9:51:38   
srki
Bi rekla da dobra, nikoli mi ni kaj pojamral čez njo, sama jo v svojim očeh vidim dobro, nezateženo, ne za luno, v koraku s časomuser posted image .

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2008 9:56:04   
mala pikica
Mislim, da zelo dobra. Pravo nasprotje moje tašče user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2008 9:58:03   
Anonimen
Se medsebojno prenašata in tolerirata. Kakšne globoke ljubezni pa ni, niti ni nepotrebenga vtikanja ali komentiranja s strani moje mame. Ima načelo, kakor si bova postlala, tako bova spala, ona je naredila svoje.
Meni je kar všeč tak odnos.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2008 10:02:05   
mika
moj mož je svoji mami rekel, da je moja mama, njegova prava mama in da šele ko je mene spoznal videl kaj pomeni imeti mamo.

verjetno to pove vse.

lahko rečem, da mu je moj oče na nek način vzornik, čeprav njegov oče ni slab, sam je rekel, da nikoli ni imel nič od njega, da se ga iz otroštva sploh ne spomni. sta se pa zelo zbližala, po tem, ko sta se tast in tašča ločila in tgea tašča ne prenese. vedno ga je ločevala od njega, ne morem niti napisati kaj vse je počela, da bi ju skregala. je pa tako, da bolj rine med njiju, bolj sta si blizuuser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 12.3.2008 10:03:12 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2008 10:07:40   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Se medsebojno prenašata in tolerirata.

nekako takole je tudi pri nas....s tem, da bi se moja mama nonstop nekaj vtikala in komandirala, ampak jaz jo lepo bremzam, ker nočem tega.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.3.2008 10:17:34   
melani99
Moja mama je kot tašča zelo v redu, je že moj partner to rekel, en drugega spoštujeta, moja mama ga nikoli kaj ne kritizira za mojih hrbtom, kvečjemu če hočem jaz kaj rečt čez njega, ga ona zagovarja, on jo je pa tudi sprejel kot svojo mamo, ki jo je že v otroštvu izgubil in ima do nje res enkraten odnos, za kar sem zelo vesela, ker me je vedno skrbelo, kako bodo moji starši sprejeli mojega partnerja, ampak hvalabogu so ga dobro, čeprav so zelo kritični. 

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.3.2008 10:19:13   
VERONICA
A potem je res tako, da so mame hujše tašče do svojih snah kot do svojih zetov .

Ja, Mesečnica, tudi moje izkušnje so take. Edina izjema je moja sedanja tašča, taka pa je zato ker je nekoč ogromno pretrpela od svoje tašče.

Ne vem pa zakaj je tako.

Me pa grozno jezi. Zato se nam ženskam tako slabo godi ker ne premoremo za črno pod nohtom solidarnosti ena za drugo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.3.2008 10:22:48   
Anonimen
moja mami ima mojga raje kot mene, ko pridemo tja ga streže od gor pa do dol....vedno je on naj, naj......priden, delaven......jaz pa nič......pa ni taka samo do njega, do vseh treh......tako da je lahko čisto tiho kar se tiče tašče......

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.3.2008 10:25:37   
Anonimen
Samo eno vprašanje... Zakaj so vsa vprašanja že v osnovi namenjena samo ženskam na tem forumu? Se sploh zavedate kakšno krivico delate moškim, ki se na ta način ne čutijo ogovorjene, bi pa mogoče z veseljem podali kakšno svojo bogato izkušnjo. Pa naj mi še nekdo reče, da ste ženske diskriminirane...

Sram vas bodi!

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
12.3.2008 10:31:22   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: natka28

pri nas tudi

enako

Tudi. Obe s ta ok. Ampak vsaka ma svoje muhe, ki se jih da prežvečiti.user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.3.2008 10:31:57   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Sram vas bodi!

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.3.2008 10:39:52   
murkica
Pri nas je odnos full v redu. Že od prveg dneva je bil mami ful všeč, tako da so ga sprejeli čisto za svojega. V glavnem hvala bogu, ker moja mama zna biti ful zaj....na!user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.3.2008 10:52:45   
VERONICA
Bakfark, vi dedci ste samo grozno razvajeni. Pomisli samo kako pogosto nas ženske oslovijo kot moške in to je čisto v redu in navadno, če pa enkrat enega moškega osloviš kot žensko je krona dol z glave, konec sveta?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.3.2008 10:56:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: VERONICA

Bakfark, vi dedci ste samo grozno razvajeni. Pomisli samo kako pogosto nas ženske oslovijo kot moške in to je čisto v redu in navadno, če pa enkrat enega moškega osloviš kot žensko je krona dol z glave, konec sveta?

Veronica, za tole ti posvetim svojo 300-ko.

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
12.3.2008 11:00:22   
VERONICA
Hvala, Bakfark.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.3.2008 11:03:17   
little angel
moja mama in moj zarocenec imata super odnos, se tud kr precej pogovarjata pa nikoli ga ne sinfa v bistvu je cela nora nanj. moja tasca pa z mano ne govori glih precej kaj ces ji pac nisem vsec in je cudno za to nimam niti prevec stikov z njo le to nkar je "nuja" pa mi je ok tak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?