|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšne spremembe ste čutile?
3.12.2009 9:45:30   
mamamajča
Torej, imam 3 leta starega sina. V prvi nosečnosti nobenih posebnosti, nič bruhanja, nič slabosti, samo čokolada se mi je nenormalno luštala. user posted image Hecno, ker je sicer nisem nekaj ekstra marala.

No, zdaj me vsake toliko malo heca psiha.
Želela sva še enega otroka- v bistvu sva  želela nekje dve leti razlike med otrokoma, pač ni šlo. Z optimizmom in brez sekiranja naprej.
Me pa pred vsako M, ko čakam bo ali ne bo, konkretno nekaj daje.
Tokrat spet.user posted image Hudo!
Ampak trenutno še najbolj- spet pojem na tone čokolade in vsa sem v mozoljih.user posted image Še dobro, da mi lasje prekrijejo čelo in se ne vidiuser posted image

Dajte mi malo povedat o vaših izkušnjah, kaj se vam je dogajalo?
Kaj posebnega, nenavadnega?
In držat pesti, seveda. M pričakujem 11., upam, da je ne bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšne spremembe ste čutile?
3.12.2009 10:27:38   
Angel_Tian
Poznam to čakanje, da rdečih dni ne bo. Naša dva bosta imela 4 leta razlike, z možem pa sva dobro leto delala na drugem in vsak mesec sva oba bila razočarana, ko se je user posted image pojavla. Prvi se je takoj prijel, zdaj pa sva imela malo bolj živčno obdobje in se je mogoče zato "proizvodnja" toliko zavlekla. Ko sva se pa sprijaznila s tem, da pač bo, ko bo, če se že na silo ne prime, se je pa zgodilo. In zdaj vsi trije veselo čakamo ali bo Tian dobil bratca ali sestrico.

Ti želim, da vama čim prej uspe :)

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2009 10:35:03   
Monstera
Midva z mojim sva prejšnji mesec komaj začela delati na prvem. In seveda, več kot tukaj berem o znakih, bolj jih najdem pri sebi, ki so pa morda samo posledica psihe. Se pa poskušam s tem ne obremenjevat, ker bo tudi razočaranje večje, če se ne prime. Tako da, nič ne pričakujem, no, malo že, ne pa preveč :D Zaenkrat se mi zdi da čutim zbadanje pri jajčnikih, malo občutka kot da bo M, učeraj mi je celo zapasal lešnikov sladoled, ki ga nisem jedla že pol leta, malo križ in utrujenost. A za vse najdem tudi konkreten razlog, kaj bi lahko bilo, prej kot nosečnost, in verjetno to tudi je hehe. Bomo videli, drug teden naredim test, ker imam zaradi hormonskih težav še posvet pri ginekologinji pa bom prej naredila test.
Lep dan dekleta!

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2009 10:37:09   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian
Ko sva se pa sprijaznila s tem, da pač bo, ko bo, če se že na silo ne prime, se je pa zgodilo.

Saj to se mi zdi, da je ključnega pomena.
Čestitke za nosečnost!

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2009 11:02:09   
somic
mi dva nisv anačrtovala sploh... v bistvu sva se nekako zmanilam da še kakšni dve, tri leta nič, pa naju je presenetil +

še predno sem dobila pozitivni test, sem opažala spremembe na obrazu. nikakor se nisem ne sfrizerala, da o make upu niti ne govorim. obraz je bil čisto tuj. preden sem šla v službo je lahko trajalo tudi po 1 uro, da sem se zrihtala, ker nikakor ni in ni šlo.

drugih znakov nisem imela pred testom.

ja, no, mogoče... kamor koli sem šla, sem videvala same nosečnice ion mamice z vozički in mi je bilo prav čudno user posted image user posted image user posted image

kasneje, po opravljenem testu pa se je kmalu začelo. bruhanje, upiranje kave, cigaret... in želja po kremšnitah ki jih pred tem nikoli nisem jedla! prav smešno

mislim, da vsake to doživlja drugače.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2009 12:03:06   
tweety83
Tud mi2 sva se trudila pa ni in ni šlo. Ko sem pa rekla da dost heca in da se ne mislim več obremenjevat s tem (da pač bo,ko bo) smo pa zagledali +.
Spomnim se,da sem bila na dekliščini in še nisem vedela da sem noseča in sem imela ful namen da ga čagam,pa nisem mogla niti dveh bandidosov spiti. Mal mi je sicer blo čudno,sam nisem polagala pozornosti na to. Potem pa mi ni več dišala kava. To je bolj kot ne vse,kar je bilo sprememb pri meni.
V drugem mesecu nosečnosti sem bila pa kar naprej zaspana. Ko sem prišla domov iz službe sem komaj skuhala kosilo in pospravila,pa sem že spala tudi.user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2009 9:07:21   
Anonimen
Jaz pri prvi nos. nisem čutila kakih posebnih sprememb, oz. je blo vse skupaj podobno pms-ju.Razen v času ko mi je M zaostajala me je tiščalo skozi na vodo, bolečine v križu brez razloga, pa po ovulaciji sem imela maternične krče.

Danes mi user posted image  zaostaja prvi dan, je 28. dan.M imam na 26-27 dni strogo, obvezno 4 dni prej izcedki.Sedaj nič od tega.Prsi sem imela takoj po O kot dve meloni, ki mi bosta vsak čas počiliuser posted image .Nimam glavobola, da potrkam, kar mi vedno pomeni prihod M.
Ne delava na otroku, paziva, ampak si ga zelo želim.V vsakem primeru je v najinem planu, mogče ne takoj zdaj.Tako da e ne obremnjujem če sem ali nisemuser posted image .Mi je pa zanimivo in bi bla zelo vesela user posted image .

Za test bi počakala še kak dan.Nekih stresov nisem imela, vse po starem.Si mislite da je to božičkovo darilo?

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2009 9:15:21   
Katy78
Jaz nisem opazila nobenih sprememb, dokler nisem zagledala +. Potem sem opazila malo bolj napete prsi, pa prve 2-3 mesece sem na poti v službo pospravila 2 sirovi štručki naenkrat. user posted image  Drugače pa nobenih posebnosti, nekaj slabosti je bilo, bruhanja pa ne. Skratka, čudovita nosečnost. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2009 18:08:56   
mamamajča
user posted image user posted image Mah.... ne da je točna. še prehiteva!user posted image
No, zdaj sem pa res žalostna,,,,,,

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2009 19:52:19   
lunainzvezde
Takšno nosečnost pa si res vsaka želi Katy78user posted image  

Mamamajča, ne obupat user posted image  Ko bo pravi čas, bo  user posted image  

Angel_Tian čestitke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Katero ime?
petruska

iščem med daljšimi imeni

Katarina (17%)

Valentina (11%)

Izabela (35%)

Veronika (17%)

Karolina (13%)

Kristina (7%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!