|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšne pralne stroje imate..
16.9.2008 22:49:25   
Nasy
..berem, da vam brisače in vse ostalo perilo, ki se na zraku suši in ne v sušilcu, postane trdouser posted image Jaz imam tudi pralno-sušilni stroj (prostorska stiska) in ga samo parkrat na leto zaženem, da ne pozabi delatuser posted image No, te dni, ko je zunaj taka vlaga, ga bom najbrž še kak dan vključila, drugače pa meni ni čez sušenje na vetru, na balkonu. In nič ni trdouser posted image Ko nam omaga ta stroj, definitivno kupim samo pralni stroj, sušilec mi je (govorim samo zame) čisto metanje denarja stran, ker ga bi premalo rabila. 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšne pralne stroje imate..
16.9.2008 22:50:54   
Pikapolonica_
Ne razumem sicer kakšna je povezava med pralnim strojem in sušenjem in zakaj je rezultat trdo perilo.

a vendarle, imamo gorenjevegaa. sranje, če mene vprašate!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2008 22:52:10   
Doll
Meni je pah občasno trdo perilo,pa sem ugotovila,da je lepo mehko kadar zunaj bolj piha veter,če ne piha je trdo.
A ne moreta dati sušilni stroj na pralni?
Tako imamo mi.
Na žalost imava zanussijevega-pralni stroj,sušilni je Gorenje

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2008 22:54:16   
N _ B
Brez sušilca. Vse sušim zunaj oz. na podstrešju. Perilo ni nikoli trdo.

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_
a vendarle, imamo gorenjevegaa. sranje, če mene vprašate!

Se popolnoma strinjam. Smo bili že na tem, da ga zamenjamo, pa nam je serviser rekel, da ga je zdaj škoda dajat stran od hiše, ko je že skoraj vse zamenjano in bo sedaj delal. Moram nekam potrkat. Dobre pol leta dela bp.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2008 22:54:51   
Vrtnica79
Imamo stroj brez sušilca, raje sušim na zraku. Pozimi pa na stojalu v stanovanju in je suho v enem dnevu. Pa ni nič trdo perilo. Edino zdaj je malo kriza ko še ne kurijo, se dalj suši.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2008 22:55:05   
Nasy
Ne, nad strojem je že bojler za vodo..mamo bolj majčkeno kopalnico

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.9.2008 23:40:10   
kofetek2010
Mi imamo giant varianto in sicer 9 kilskega Hooverja ... ga ne zamenjam za manjšega! Uf kako je fajn, ko sem 1-2-3 gotova s tedenskim pranjem. Nič več 8 do 10 strojev na teden, le še 4 (2x temno, 1x belo in 1x svetlo pisano), pa na 14 dni se mi nabere rdečega perila. Zraven pa imam 8 kilski sušilc Candy in 90% sušim v sušilcu... zame je pranje & sušenje cunj pravi užitek - sem v 5.urah gotova. user posted image

< Sporočilo je popravil jana73 -- 16.9.2008 23:41:06 >

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.9.2008 23:48:27   
Kerensa*
Imam pralni stroj "Gorenje something" (pojma nimam, kateri model je, samo vem, da je nekaj z dvojno izolacijo in da je boben 5 kg) in sušilni stroj "Štrik by home made", dovolj velik za dve rundi perila... za nujne potrebe (beri: ekspresno sušenje) pa imamo še vedno sušilec znamke "Radiator" (pozimi) in "Žgoče sonce" (poleti), tako, da se pridružujem Jani glede končanja opravila pranje&sušenje v 5-ih urah... o užitkih pa kdaj drugič.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.9.2008 7:41:24   
aluš
Jaz imam vse Gorenje, pralni in sušilni. Ne vem, se kar težko odločim za drugo firmo. Imajo pet let garancije, pa z nobenim strojem (razen pomivalnim, ki je po 10-tih letih spustil) nisem imela problemov.

Je pa tako. Jaz sušim približno pol pol (stojalo-sušilec). Belo perilo, posteljnino skoraj vedno v sušilcu, pisano perilo na stojalu. No, v prehodnih obdobjih, ko se slabo suši pa tudi kar nekaj otroških cunj v sušilcu. Naša dva nimata toliko cunj, da bi lahko samo 1x tedensko prala, pa potem še čakala da se posušijo. Žehte pa itak too much.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.9.2008 7:52:02   
NinKa
Sušilca nimam, še ne. Po moje bo potreben čez kako leto, če bo tamauček isti ko njegov večji brat, ko se 10x na dan preobleče.

No drugače pa zagovarjam Whirpool, z vsemi dodatki.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.9.2008 8:32:46   
k1
mi imamo pralno sušilnega whirlpool, pa ga uporabljam samo za pranje. imamo še posebej whirlpool sušilca. pralno sušilni glede sušenja ni niti približno enako, ko samo sušilc.

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.9.2008 9:00:59   
sonchek
pralni stroj Bosh..in sem super zadovoljna z njimuser posted image user posted image user posted image ...nikoli nimam trdega perila..ne glede na to kje in kako sušim...
Zdej se pa odločam za sušilca in ta bo verjetno ali Bosh-ev ali pa Elektrolux-ov..

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.9.2008 9:46:44   
cukr07
Pralni stroj imam od gorenja. Star je slaba tri leta in mi je začel grozno ropotat ko izpira oz. ko vključi pumpo. Serviserja sem klicala cel mesec, pa se mi ni oglasil, tako da sem morala it osebno na njihov servis prijavit okvaro. Je obljubil, da pride do konca tedna pogledat - bomo videli. Je še v garanciji, tako da upam da ne bodo preveliki stroški.
Sušilca nimam, ker imam premalo prostora. Perilo sušim na balkonu, pozimi pa na stojalu v stanovanju, pa ni nič trdo.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.9.2008 10:08:52   
žigolino
Pralni stroj gorenje 900 obratov,sušilni stroj Lorenz(sam ga izdeluje gorenje)Sušim pa 90% v sušilcu.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.9.2008 11:47:32   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Mi imamo giant varianto in sicer 9 kilskega Hooverja ... ga ne zamenjam za manjšega! Uf kako je fajn, ...

zakaj pa rabite tako velik stroj? a spite notr, a kaj?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.9.2008 12:01:37   
Naja30
Pralni stroj imamo Beko in sem zadovoljna z njim. Poleti sušim vzunaj in je perilo malo trše, ampak itak polikam in se zmehča. Pozimi pa vržem v sušilca Bosch in je vse lepo mehko. Likam ne.

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 13:05:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.9.2008 14:15:08   
zverinca
Imam gorenje, ful zadovoljna, pa posebej gorenje sušilca, tudi zelo zadovoljna. Vse naredim sproti, pa še likam ne, odkar mamo sušilca. Meni je pa gorenje zakonuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Pralni stroj imam od gorenja. Star je slaba tri leta in mi je začel grozno ropotat ko izpira oz. ko vključi pumpo. Serviserja sem klicala cel mesec, pa se mi ni oglasil, tako da sem morala it osebno na njihov servis prijavit okvaro. Je obljubil, da pride do konca tedna pogledat - bomo videli. Je še v garanciji, tako da upam da ne bodo preveliki stroški.

A filter si kej pogledala? meni je tako ropotal, enako, pa so ble ene gatke v filtru navite, zato pumpa ni mogla črpat vode ven...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.9.2008 14:47:07   
talika81
jaz mam pralni stroj od zanussi - sem zelo, zelo zadovoljna z njim.

nimam pa sušilca  - ker za dve osebi se ga niti ne splača met.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.9.2008 15:27:58   
puncica
imam gorenjev en novejši, zdejle se ne spomnem kater, je ok, mogoče sam mal preglasen, drugač pa vredu, cote niso nič trde pa ne uporabljam mehčalca.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.9.2008 15:31:55   
Shuka
Pralni stroj Bosch, sušilni Zanussi in si ne predstavljam več bit brez sušilca.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.9.2008 15:49:56   
Eillish
Pralni stroj Gorenje, star 6 let, za zdaj brez težav. Sušim pa vse na stojalu, pozimi in poleti, pozimi ob radiatorju, poleti zunaj. Sušilca nimamo. Meni se perilo ne zdi trdo, morda pa je bolj zmečkano kot iz sušilcauser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.9.2008 18:50:59   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Imam gorenje, ful zadovoljna, pa posebej gorenje sušilca, tudi zelo zadovoljna. Vse naredim sproti, pa še likam ne, odkar mamo sušilca. Meni je pa gorenje zakonuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

A filter si kej pogledala? meni je tako ropotal, enako, pa so ble ene gatke v filtru navite, zato pumpa ni mogla črpat vode ven...

Sem tudi sama najprej na filter pomislila in ga pregledala ter ščistila pa ni nič boljše, tako da nimam pojma kaj bi lahko bilo. user posted image  Ropota pa iz tedna v teden glasneje.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.9.2008 19:51:04   
zverinca
kaj pa odtok, kako imaš to rešeno? v steno? če ja, je lahko tam se kaj zamašilo, v steni... jap, sprobal smo že vseuser posted image user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.9.2008 22:36:56   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Mi imamo giant varianto in sicer 9 kilskega Hooverja ... ga ne zamenjam za manjšega! Uf kako je fajn, ...

zakaj pa rabite tako velik stroj? a spite notr, a kaj?

Mi ga rabimo za pranje perila. user posted image  Z "navadnim" strojem moraš oprat cca. 9 kil perila v dveh rundah, meni jo uspe v eni. Pa na zunaj je stroj čist normalno velik, le boben ima večji. user posted image
Za spanje pa imamo postelje, "tko, da nč bat!"

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?