ninab
|
No sem se odločila, da zlijem mojo zgodbo sem gor. Mogoče se bo pa katera mlada družina ravno zaradi mene rešila tragedije. Ja bilo je lani, ko sva se z možem odločila, da si kupiva streho nad glavo, naslončkava:sloncek: še enega otročička pa bomo hapy family. Ja sedaj imava pikico, hiše pa ne. Namesto sanjskega doma imava 15-letni kredit, ki bo na koncu preplačan 2x!!! in še vedno ostajava podnajemnika za mastno najemnino v Lj. Poleg tega sva še lastnika hiše, ki se šteje v izračun za vrtec (no, to moram še natančno preveriti, ker ima banka hipoteko)Kako je to možno??? No tokrat za NATEG LETA ni kriva banka (v mojem primeru zelo korektna Hypo banka:bravo:), ampak agencija ROYAL (da boste vedele kam se NE gre po nepremičnino) Bilo je tako: Ogled hiše, informiranje s strani agencije, ki je naštela kaj vse hiša ima. Med drugim tudi vodo(LOGIČNO NE?), ki pa naj bi bila še v teku napeljave in so to na moževo željo tudi podpisali. Ko je potekel čas in so šli mimo vsi postopki, sva ugotovila, da vode ni!!! Pa vljudno povprašam kaj se dogaja in dobim zagotovilo, da voda je ampak samo od soseda, ki pa ga moram še vljudno naprosit če mi jo posodi!!! HALO!!! Odločila sva se, da si vodo napeljeva sama in na komunali dobiva inf. da to do nadaljnega sploh ni možno!!! Ker je voda kontaminirana in bla, bla bla... Hotela sva na sodišče, plačala odvetnika, ki je čez 3 mesece ugotovil, da če mu dokažemo, pa nič ne bomo dobili, ker je prodajalec brez premoženja,... Agenciji pa nič ne moremo. Pa sva bila še ob 150 jurjev za to krasno informacijo. Veste nihče od naju še nima 30 let pa imava že zidan vikend, kamor voziva vodo iz Lj, pa 15-letni kredit, ki naju spremlja povsod. A nisva srečneža?
|