Anonimen
|
no,tako,da dodam še prehranjevalne navade naše čebelice. stara je 11mes.in ne je skoraj ničesar.še vedno se večinoma dojiva.sadja ne je nobenega.sem poskusila vse živo,kuhano,pečeno,surovo,sladkano,s smetano,v jogurtu,skuti...pa nič.tudi zelenjave ne je.no,razen bučk in korenčka.najreje ima pašto s paradižnikovo omako.ali govejo juho z rezanci in parmezanom.za zajtrk pa toust s sirom ali sirček in kruh.za večerjo polento na mleku ali kako žitno kašico (7žit in riž).to je vse,kar je zdrave prehrane. še najraje pa ima pico,brioše,čevepčiče!!! in podobno svinjarijo. aja,ker ni jedla nobenega svežega sadja,sem poskusila še razne frutke in hippe,in vse možne skutice in jogurte,kar sem dobila v naših trgovinah.vse je bilo bljak,kar želodec ji je obrnilo. sedaj hodimo v trst po plasmon kašice,jogurte in skutke in tega poje ful.in od vsega,kar smo poskusli,so tudi najboljše.fruhtzverge ali kaj je že je plastika proti temu... vmes pa se doji,na 4 ure,tudi ponoči.lepo rase in zdr.pravi,da se nimam kaj sekirat. pa ja,enkrat jo bo že minilo...
|