|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšne izkušnje imate s postojnsko porodnišnico?
7.11.2006 13:38:38   
Maxica
Sama sem prvič rodila v Postojni pred dvema letoma in bila več kot zadovoljna. Z vsem, od a do ž. Tokrat pa - no comment. Poslabšali so se sto na uro, imajo totalno gnečo in očitno ne sfolgajo vsega.user posted image  Tiste, ki ste tam rodile / najbolj me zanima tiste, ki ste tam rodile pred kratkim / kakšne izkušnje imate ve? Zanima me tako porodni oddelek kot oddelek, kjer ležijo mamice z novorojenčki.user posted image

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšne izkušnje imate s postojnsko porodn...
7.11.2006 13:57:44   
Aja32
Jaz imam dobre - izpred dobrega leta nazaj... Upam, da jih sedaj imela tudi... Je pa res, da gre čedalje več žensk tja rojevat in da so preobremenjeni...

Upam na najboljše... Lp Auser posted image v drugo...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2006 14:09:48   
MarijaPo
Jaz sem tam rodila maja, ko je bila totalna guzva (porodnisnica je bila cist zasedena) in so bili kljub temu neznansko prijazni, strokovni in korektni.

Vsekakor bom sla tudi tja naslednjic rodit.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2006 14:17:30   
živa
Jaz sem imela CR s spinalnim blokom in bila tam 6 dni. V začetku letošnjega leta. Bila sem zelo zadovoljna, vsi so bili prijazni ali vsaj korektni. Meni je bil edini minus ura obiskov. Sicer se je moj ljubi zmenil in je prišel enkrat tudi popoldne, ko ni mogel priti v določenem času, ampak kaka prijateljica pa zaradi službe ni mogla priti. Meni pa obupno dolgčas, ker sem bila sama v sobi!

Operacija je minila super, rana se je lepo zacelila, z malim ni bilo težav in so zanj očitno lepo poskrbeli tudi tisti dan, ko sem bila na intenzivni, in vsako noč.

Upam, da me vidijo v začetku leta 2008 user posted image .

Lp,

živa

P.S.: Mislim, da se jim je že čisto v vsaki porodnišnici zgodilo, da so v maternici "pozabili" košček posteljice. Hudičeva stvar, želim ti, da bi bilo vse v redu in bi si kmalu opomogla. 

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2006 14:20:42   
Tasika
Joj Maxica, ne me strašit, pa ravno ti ki si bila takšna zagovornica Postojne.user posted image

Ne vem, marca 2005 so bili krasni, upam da bodo tudi aprila 2007user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2006 14:26:34   
triša
Tudi jaz sem rodila tam maja pa se nespomnim da bi imeli kako gužvo. Pri samem porodu je bila babica ves čas ob meni, tudi dr. Merlo me je prišel vsaj na pol ure  pogledat. Sobo sem sicer vzela nadstandardno, svoj wc tuš, tako da jaz gužve nisem občutila. Pa osebje je ful prijazno, razen ene cvetke.

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2006 14:59:49   
NinKa
Tist z nadstandardno sobo se mi zdi taki luksus. Vem da je blo zadnjih dnevih 2003 ful gužva, ampak jaz je nisem niti malo občutila. Vse sem imela sama, z malim sva imela možeka ob sebi, tako, da tut za tamaučka nisem rabila cel čas skakat....šivi so vseeno boleli.

Pa dr. Merlo je drug dan, ker sem pri porodu zgubila dost krvi in sem bila slabokrvna dovolil, da ne komaj ob 10h zjutraj da je možek lahko prišel takoj po moji viziti, se pravi je lahko bil pri meni od 8.30h do 20.30h. Kar se mi je zdelo čist Ok. Sicer pa sem šla po 3 dneh itak domov....bla je vrsta za nadstandardno sobo. Z user posted image in mano je blo približno vse ok. Tak da so nas poslali domov.

Mene je motila pri celotni stavri sam hrana, ki je bila za moje dojemanje neužitna. Tak da v treh dneh nisem poedla nič od tiste hrane, razen keksov. Drugo mi je možek nosil.

Osebje pa, razen ene sestre na oddelku....korektno, ko sem koga rabila, so takoj prišli.... Za tamaučka pa so itak super skrbeli.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2006 22:14:19   
Slončica
Najprej user posted image  za porodnišnico, domov sem prišla 3 dni nazaj in moram povedat, da sem bila zelo zadovoljna.Edino kar mi ni blo čist jasno je bla večerja, rižota z morskimi sadeži??????Mislm halo v porodnišnici?

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2006 22:39:39   
Pilar
V Postojni sem rodila 2x, prvič leta 2004 in drugič aprila 2006. Obakrat sem opazila isto:ta porodnišnica je na zelo dobrem glasu, imajo pa noro gužvo. In posledično so sestre preobremenjene. Vse kar jih zanima - je blato....to je najbolj važno ( aja , pa tabletke, da greš na blato)user posted image ...vse ostalo jim je preveč...no, dvomim, da je kje drugače. Po moje vedno naletiš na kakšne "cvetke", ki ti grenijo bivanje.
Meni je šlo najbolj na živce to, ker so obakrat čistili tla in delali neke premaze, ropotali s tistimi sesalci , sestre pa zaradi tega 5 ur nedosegljive.( tla so se morala posušiti)....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2006 22:53:38   
Pilar
Pa še en link, kjer sem malo bolj potrobno napisala:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=199713&mpage=2&key=

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2006 23:15:19   
Pilar
Še nekaj sem našla:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=214857

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2006 20:31:41   
Anol
Živ Maxica,

Čestitke za novega člana. Berem tele tvoje vrstice, da me je malo strah ratalo. Sicer so me nekatere punce, ki so ti odgovorile potolažile. Jaz sem imela v prvo, tako kot ti dobro izkušnjo, razen ena sestra je bla mal sitna, ampak pač ignoriraš, drugače pa je bla babica pri porodu super in tud zdravnik.
Upam na najboljše. A, si ti tud v drugo z EA, a si kej hitreje rodila kot v prvo?

Čao,

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.11.2006 9:26:11   
draja
Mene pa zanima nekaj v zvezi z nadstandardno sobo v Postojni. Ali so bili partnerji lahko čez cel dan pri vas brez doplačila in se tisto doplačilo 11.000 SIT na dan nanaša samo na nočitev in prehrano partnerja?

Pa še to me zanima: ali so tudi v nadstandarni sobi obiski ostalih sorodnikov omejeni samo na tisto urico in pol popoldne?

Najlepša hvala za odgovore.

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.1.2007 17:30:56   
ferr
Nedavno sem rodila v postojniski porodnišnici moram dati same pohvale. Sestre so zelo prijazne, pomagajo ti čisto vse in ti tudi svetujejo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?