Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne copatke pri 9,5 mesecih? 18.4.2011 12:27:30
|
|
|
|
Katy78
|
Moj je imel tudi take (niso Robeez, ampak kopija) oz. jih ima še zdaj, pa je star že čez 2 leti. Ima pa zelo visoko in močno nogico, pa ga ni elastika nikoli tiščala. Nekateri hvalijo nogavičke z bremzicami, čeprav pri nas se niso obnesle, mu je vseeno drselo.
|
|
|
|
RE: Kakšne copatke pri 9,5 mesecih? 18.4.2011 12:41:47
|
|
|
|
kristinaj
|
moji niso imeli nobenih... doma ogavice z abs-om.. ko pa sta shodila sem jima dala cicibanove copatke oz. čeveljčke za vn... doma pa še vedno v nogavicah z abs
|
|
RE: Kakšne copatke pri 9,5 mesecih? 18.4.2011 13:30:12
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Če imaš doma robeeze, ki tiščijo, enostavno odstrizi elastiko in zašij noter novo - malo daljšo. Je približno tako enostavno kot bi menjala elastiko v hlačah (oz. še malo bolj enostavno je, ker je krajše ). Sicer pa je imel tamal tiste copatke, ki so kot nogavička - ampak je bilo pozimi. Za takle čas pa nogavičko s premzicami ali pa nekaj ala robeeze.
|
|
RE: Kakšne copatke pri 9,5 mesecih? 20.4.2011 21:27:06
|
|
|
|
anya.xy
|
Naša 2 sta stara 9,5, in imamo tiste coptke iz Hoferja, pa ni nič močna elastika ali pa zokne z abs
|
|
RE: Kakšne copatke pri 9,5 mesecih? 21.4.2011 15:55:54
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa robezke drsijo Po mojih izkušnjah ne. Razen, če so včasih delali drugačne. Te, ki jih sedaj nosi mulc, so namreč 3 leta stare.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.