Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšna zunanja igrala... 7.4.2007 14:30:12
|
|
|
|
Blacky30
|
Mi imamo poleg vsega, kar si naštela, tudi hiško. Od igrač pa kosilnico, tricikel, bagerje, tovornjake,.... S tem, da je do zdaj uporabljal le hiško, ki jo ima že od lani. Jutri pa mu bomo zunaj namontirali gugalnico s 3 različnimi gugali, veliki tobogan in peskovnik, ki trenutno služi kot sredstvo za shranjevanje igrač sredi dnevne sobe. Moramo le še mivko nabavit, pa bo.
|
|
|
|
RE: Kakšna zunanja igrala... 7.4.2007 14:37:58
|
|
|
|
Maxica
|
Da, gugalnico, tobogan, peskovnik, ki ga ima najraje. Poleti tudi bazen. Pa seveda nujni pripomočki - kosilnica, malo večji tovornjak, traktor na pedala ter raznorazni pripomočki za v peskovnik. Hišico bi pa jaz tudi, sam pol se pa zna zgoditi, da me mož vanjo izseli, ker pravi, da ima naš 2,5 že tako preveč igrač.
|
|
RE: Kakšna zunanja igrala... 7.4.2007 14:49:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ima gugalnioco, katere ne šmirgla 5% Pesek ima, peskovnika ne In na tem kupu peska je zelo rad z vso gradbeno mehanizacijo Obožuje še samokolnico in potem se že neha. Tobogana in podobnih stvari ne bomo kupovali, saj ima tega dovolj v vrtcu in se že tam prenasiti teh igral. Konec koncev smo pa 5 minut hoda od vrčevskega igrišča, pa se gremo tja nekajkrat tedensko igrat popoldne. Poleti ima zunaj bazen in pa dva šotora povezana s tunelom.
|
|
|
|
RE: Kakšna zunanja igrala... 7.4.2007 14:53:30
|
|
|
|
Maxica
|
Kristina, kako se kaj obnesejo ti šotorčki? Sem tudi to že gledala, pa ne vem, če ne bo spet le ena od stvari, ki bo ležala. Se Filip rad igra?
|
|
RE: Kakšna zunanja igrala... 7.4.2007 15:27:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Kristina, kako se kaj obnesejo ti šotorčki? Sem tudi to že gledala, pa ne vem, če ne bo spet le ena od stvari, ki bo ležala. Se Filip rad igra? Ej, Filip je lansko elto oboževal šotor in tisti tunel. Kako bo letos, ne vem Najraje se je igral na tak način, da je še mene zvlekel noti...glavo sem imela v enem šotoru, noge pa v drugem...vmes pa tunel
|
|
|
|
RE: Kakšna zunanja igrala... 7.4.2007 17:14:06
|
|
|
|
TONČI.
|
Naš obužuje sedenje na avtomobilu. Ta je pa narejen iz hloda, na odpad smo šli pa še po volan. Obužuje
|
|
|
|
RE: Kakšna zunanja igrala... 7.4.2007 18:18:26
|
|
|
|
eya
|
Tonči, tale avto je pa res super ideja, bomo tudi mi nekaj takega naštimali. Sicer je naš ravnokar dobil peskovnik in tobogan. Po toboganu se rad spušča (no, ga moram zaenkrat še jaz ), za v peskovnik bomo pa v torek anbavili mivko. A gugalnice so pa povsod nezanimive? Ker smo jo tudi mislili nabavit
|
|
RE: Kakšna zunanja igrala... 7.4.2007 19:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas bi brez peskovnika kar umrli
|
|
|
|
RE: Kakšna zunanja igrala... 7.4.2007 23:02:33
|
|
|
|
TONČI.
|
Tonči, tale avto je pa res super ideja, bomo tudi mi nekaj takega naštimali. Če rabiš slikco kako zgleda mi pošlji zs.
|
|
|
|
RE: Kakšna zunanja igrala... 8.4.2007 0:26:35
|
|
|
|
Antigona
|
Mi imamo tobogan in hiško že od lanskega leta (oboje ful zanimivo), en mali kup peska, kjer koplje in nalaga v malo večji tovornjak pa potem skipa, poleti je imel tudi bazenček da je not namakal svojo ritko... Gugalnice nimamo, če pa smo kam prišli kjer so jo imeli, se je pa ful rad gugal...
|
|
RE: Kakšna zunanja igrala... 10.4.2007 13:12:22
|
|
|
|
Nika v službi
|
Mi imamo to srečo, da živimo zraven otroškega igrišča, zato ne potrebujemo gugalnic, toboganov in podobnih zadev. Peskovnika tudi nimamo, ker ima na vrtu in po gredicah okoli hiše ogromno dela s svojo samokolnico. So pa obvezni drugi rekviziti - bagerji, tovornjaki, žoga, lopatka, grabljice, kanglica za zalivanje... Najraje od vsega ima prave "igrače", torej tisto, kar babi in dedi uporabljata na vrtu. Res se mi zdi BZ kupovati ne vem kaj, ker so naši otročki, če jih sami ne razvadimo preveč, v osnovi zelo preprosti in imajo radi stvari, ki jih tudi sicer očki in mamice, babice in dedki vsakodnevno uporabljajo....
|
|
|
|
RE: Kakšna zunanja igrala... 12.4.2007 13:19:30
|
|
|
|
k1
|
mi imamo gugalnico, peskovnik, - na vrsto pride še tobogan. hiško imamo v planu narediti sami.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?