|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšna zunanja igrala...
7.4.2007 14:14:37   
Maleal
...imajo doma vaši otročki?Katera so primerna za 2 letnika?Naš ima zaenkrat gugalnico,v kateri ni rad user posted image ,razmišljam še o nakupu tobogana in peskovnika.Kaj še vi predlagate,da je primerno za njegovo starost?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšna zunanja igrala...
7.4.2007 14:30:12   
Blacky30
Mi imamo poleg vsega, kar si naštela, tudi hiško. Od igrač pa kosilnico, tricikel, bagerje, tovornjake,.... S tem, da je do zdaj uporabljal le hiško, ki jo ima že od lani. Jutri pa mu bomo zunaj namontirali gugalnico s 3 različnimi gugali, veliki tobogan in peskovnik, ki trenutno služi kot sredstvo za shranjevanje igrač sredi dnevne sobe.user posted image  Moramo le še mivko nabavit, pa bo.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2007 14:37:58   
Maxica
Da, gugalnico, tobogan, peskovnik, ki ga ima najraje. Poleti tudi bazen. Pa seveda nujni pripomočki - kosilnica, malo večji tovornjak, traktor na pedala ter raznorazni pripomočki za v peskovnik. Hišico bi pa jaz tudi, sam pol se pa zna zgoditi, da me mož vanjo izseli, ker pravi, da ima naš 2,5 že tako preveč igrač.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2007 14:49:03   
Anonimen
Ima gugalnioco, katere ne šmirgla 5% user posted image

Pesek ima, peskovnika ne user posted image user posted image user posted image  In na tem kupu peska je zelo rad z vso gradbeno mehanizacijo user posted image user posted image user posted image  Obožuje še samokolnico in potem se že neha. Tobogana in podobnih stvari ne bomo kupovali, saj ima tega dovolj v vrtcu in se že tam prenasiti teh igral. Konec koncev smo pa 5 minut hoda od vrčevskega igrišča, pa se gremo tja nekajkrat tedensko igrat popoldne.
Poleti ima zunaj bazen in pa dva šotora povezana s tunelom.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2007 14:53:30   
Maxica
Kristina, kako se kaj obnesejo ti šotorčki? Sem tudi to že gledala, pa ne vem, če ne bo spet le ena od stvari, ki bo ležala. Se Filip rad igra?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2007 15:27:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kristina, kako se kaj obnesejo ti šotorčki? Sem tudi to že gledala, pa ne vem, če ne bo spet le ena od stvari, ki bo ležala. Se Filip rad igra?

Ej, Filip je lansko elto oboževal šotor in tisti tunel. Kako bo letos, ne vem user posted image  Najraje se je igral na tak način, da je še mene zvlekel noti...glavo sem imela v enem šotoru, noge pa v drugem...vmes pa tunel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2007 17:14:06   
TONČI.
Naš obužuje sedenje na avtomobilu. Ta je pa narejen iz hloda, na odpad smo šli pa še po volan. Obužujeuser posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2007 18:18:26   
eya
Tonči, tale avto je pa res super ideja, bomo tudi mi nekaj takega naštimali.

Sicer je naš ravnokar dobil peskovnik in tobogan. Po toboganu se rad spušča (no, ga moram zaenkrat še jazuser posted image ), za v peskovnik bomo pa v torek anbavili mivko.

A gugalnice so pa povsod nezanimive? Ker smo jo tudi mislili nabavituser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2007 19:30:03   
Anonimen
Pri nas bi brez peskovnika kar umrli user posted image

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2007 23:02:33   
TONČI.
Tonči, tale avto je pa res super ideja, bomo tudi mi nekaj takega naštimali.

Če rabiš slikco kako zgleda mi pošlji zs.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.4.2007 0:26:35   
Antigona
Mi imamo tobogan in hiško že od lanskega leta (oboje ful zanimivo), en mali kup peska, kjer koplje in nalaga v malo večji tovornjak pa potem skipa, poleti je imel tudi bazenček da je not namakal svojo ritko...

Gugalnice nimamo, če pa smo kam prišli kjer so jo imeli, se je pa ful rad gugal...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.4.2007 13:12:22   
Nika v službi
Mi imamo to srečo, da živimo zraven otroškega igrišča, zato ne potrebujemo gugalnic, toboganov in podobnih zadev. Peskovnika tudi nimamo, ker ima na vrtu in po gredicah okoli hiše ogromno dela s svojo samokolnico. So pa obvezni drugi rekviziti - bagerji, tovornjaki, žoga, lopatka, grabljice, kanglica za zalivanje... Najraje od vsega ima prave "igrače", torej tisto, kar babi in dedi uporabljata na vrtu.

Res se mi zdi BZ kupovati ne vem kaj, ker so naši otročki, če jih sami ne razvadimo preveč, v osnovi zelo preprosti in imajo radi stvari, ki jih tudi sicer očki in mamice, babice in dedki vsakodnevno uporabljajo....

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.4.2007 21:13:40   
TONČI.
Evo link, kjer je bila že debata o tem. Pa še slikca je zraven

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1049995&mpage=1&key=igrala&#1050037

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.4.2007 13:19:30   
k1
mi imamo gugalnico, peskovnik, - na vrsto pride še tobogan. hiško imamo v planu narediti sami.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.4.2007 15:01:41   
Blink1
No...mi imamo 2 hiški (obe zelo aktualni), tobogan in trampolinuser posted image  Veselo igrišče in je ful fajnuser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?