zmajaz
|
No pri meni je zgledalo tako: vstavili so mi jo junija, prvi dan sem krvavela, potem sem imela 5 dni samo krvavkast izcedek - ravno toliko, da sem morala imeti dnevni vložek. Potem sem začela spet krvaveti - če je bila to potem že menstruacija ali ne, nisem prepričana, ker je bilo to kmalu po porodu, pa polno sem dojila. To je bila kar močna krvavitev dober teden, potem sem pa imela še celih 6 tednov krvav izcedek - uporabljati sem morala dnevne vložke. Vse skupaj je torej trajalo nekje 2 meseca. Potem je bil 3 tedne mir, pa spet 5 dni izcedek, pa 1 tedn mir, pa spet 4 dni izcedek, pa spet 3 tedne mir, potem pa menstruacija, po kateri sem imela še par dni izcedek - vse skupaj je trajalo 11 dni. Potem je bil skoraj 4 tedne mir, pa spet M - trajala je 9 dni, s tem, da sem samo 3 dni krvavela, ostalo je bil pa krvav izcedek. Potem je bil kar 6 tednov mir, pa 6 dni M - od tega spet samo 3 dni prav krvavitve. Zdaj imam v bistvu po 3-4 tedne mir, potem pa M traja 4-5 dni, s tem, da bi ji komaj sploh rekli menstruacija, ker mi ves čas "krvavitve" zadošča že samo dnevni vložek, ki ga tudi ne rabim menjavati nič bolj pogosto, kot je sicer treba menjavati dnevne vložke. No zdaj sem ti prepisala skoraj celi menstrualni koledarček. Skratka - najbolj zoprna sta bila torej prva 2 meseca, ker je bil izcedek prisoten praktično ves čas, pa potem je mensturacija prve mesece trajala malo dlje kot sicer, ampak potem so pa bile zadeve iz meseca v mesec boljše. Pa tudi tisti izcedek ni bil tako grozno moteč, no, ker so zadostovali dnevni vložki. Pa še na morju smo bili vmes, pa ni bilo problema no - sem se normalno kopala in vse. Je pa sigurno boljše to vstaviti raje jeseni ali pozimi. Pa ta dva meseca že preživiš - saj potem je pa 5 let mir. Skratka jaz sem zadovoljna.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 28.3.2010 19:10:50 >