Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 12:22:27
|
|
|
|
ZARA
|
Jst sem tudi navdušena. Zara je celo jest začela, si moreš mislit?
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 12:23:33
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Evo, na ves glas naokoli razglašam, bom pa še tukaj. Vedno ko gledam vnaprej določeni meni, kaj naši malčki jedo v vrtcu, okoli padam od navdušenja. Toliko pestrosti in zdravja! Super! Imam slabo vest, ker meni doma se niti pod razno ne da kuhati toliko raznolike prehrane. Se podpišem pod to... Lani, ko sem uvajala našega škrata, smo imeli možnost poskusiti hrano... In je bila več kot odličnega okusa in seveda raznolika... Kar pa je najbolj pomembno...
|
|
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 12:33:40
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jst sem tudi navdušena. Zara je celo jest začela, si moreš mislit? Meta., tole si pa lepo napisala. Pri nas je Ana postala skoraj požeruh, ko je šla v vrtec. Prej smo se pa namučili, da je sploh kaj pojedla. Zdaj pa tudi ves sadje poje, ki ga dobi v vrtcu. Je že prijavila, da kuhar Tone veliko boljš kuha kot midva. Se mi zdi pa žalostno, da še vedno prevladuje miselnost pri nekaterih, da je hrana v vrtcih in šolah slaba - smo ravno zadnjič imeli eno debato na to temo.
|
|
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 12:36:15
|
|
|
|
April
|
Tudi jaz sem zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 12:42:52
|
|
|
|
Blink1
|
Tudi naša v vrtcu baje VSE poje Doma smo se mučli in mučli... tam pa VSE. Še ko ob dvanajstih gre domov zahteva svojo malico in jo hoče že v avtu pojest, čeprav je ravno vstala od kosila. Zakon. Sicer bi se pa tudi jaz sama abonirala za prehrano v vrtcu. Ko sem še delala v šoli, sem vsak dan jedla kosilo tam. Zelo okusno je bilo, samo dosoliti je bilo treba.
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 15:12:13
|
|
|
|
muki1
|
Pri nas je tudi super. Ko gledam jedilnike, sem kar frapirana. Itak da vse poje. No, zdaj ga malo kvačka z zajtrkom, ker pač ima en štrajk, ker je menjala skupino, ampak to ne sodi na to debato. Sem lani na sestanku prav pohvalila, ker sem v prejšnjem vrtcu bila čisto razočarana nad jedilnikom ( jedli so zelo pogosto repo, zelje, golaževe juhe, svinjsko meso....) in je vzgojiteljici veliko pomenila ta pohvala, ker je rekla, da se res trudijo in veliko časa posvetijo jedilnikom . Tudi jaz
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 15:24:41
|
|
|
|
rainbow
|
ma, ja, pri nas tudi, jaz še zdaleč tako zdravo ne kuham. vrtci!
|
|
[Brisano sporočilo] 21.9.2007 15:28:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 16:15:45
|
|
|
|
dory
|
sicer sem pocas dojemala ampak tud nas je zacel na polno jest v vrtcu in tudi doma...soseda je pa kuharca in se tamal kar za njo dere,kok dober kuha...matr sem dobre volje :)
|
|
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 17:24:19
|
|
|
|
Anonimen
|
A potem spet samo moj ne je? Itak.
|
|
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 18:40:50
|
|
|
|
TaRe*
|
ne splišni,ni edini.Moja ne je drugega,kot peso,pa kruh. Al ji ni lepe barve,al ji smrdi,če se že drugega ne spomne,pa reče,da je blo vroče pa ni mogla jest....ja,pa se zalet nekam,če se hočeš. Sktarka,prav zavidam vsem,ki nimajo teh problemov.
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 19:52:13
|
|
|
|
anitaz
|
Tudi jaz sem zeloo navdušena nad prehrano v našem vrtcu. Vsa pohvala!! Koliko različne hrane zaužije, in zdrave.
|
|
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 21:14:57
|
|
|
|
mika
|
Zara je celo jest začela, si moreš mislit? super . mene je skrbelo, da bi naša postala izbirčna pri hrani, ko je začela hodit v vrtec. pa ni nobenih težav. z veseljem pove, kako dobro je bilo za jest v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 21:43:45
|
|
|
|
Magi*
|
se strinjam, grem takoj nazaj v vrtec. bom dobro jedla, spala in se igrala;) tamala pa je začela malo bolje jesti, ni pa še glih med požeruhi.
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 22:49:48
|
|
|
|
bini
|
ne ne splišni... moja tud ne .. tolk da ne boš sama naša je ta teden protestirala oz. bojkotirala vrtec prav preko hrane in travmirala, da ona ne bo jedla... ampak ona tud na krožnik noče nič dobit, to pa ni vzgojno in podpiram vzgojitelce... ampak vem da je to ena njenih fazic... je pa res, da naša je tolk zbirčna, da itak ne verjamem da bo kdaj normalno jedla sem že obupala... bo pač ena tistih afnic... al pa se bo morda še zgodil preobrat,.. kaj pa vem.. dons zvečer je sicer po dolgem času pojedla cel krožnik gresa - sam jo imam na sumu, da zato, ker je itak cel teden stradala oz. živela od par žlic juhe in par koščkov žemlje oz. kruha sicer pa bravo ANA in ZARA... .da bi šla še naša in tibor enkrat po teh stopinjah... kolk bi ble mamice srečne, a nede?? pa mi vseen povejte - a je tukaj kak otrok, ki je bil totalno zbirčen in ga je vrtec (sčasoma seveda) spreobrnil???? a imam še kaj upanja, da bo kdaj probala kakšno sadje, da ne bo sumničavo gledala vse kar zgleda zelenjavno??? da bo kdaj samo prijela žlico in preprosto jedla??? pa res ne vem kaj sem falila, ker njen 2 leti mlajši bratec je skoraj za 1000% drugačen oz. tak taprav jedec, ki je vse od kraja (edin s solatami ima še mal krize)...
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 21.9.2007 23:03:49
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Evo, na ves glas naokoli razglašam, bom pa še tukaj. Vedno ko gledam vnaprej določeni meni, kaj naši malčki jedo v vrtcu, okoli padam od navdušenja. Toliko pestrosti in zdravja! Super! Imam slabo vest, ker meni doma se niti pod razno ne da kuhati toliko raznolike prehrane. To je to, kar jaz vedno govorim in še res je. Kapo dol pred izborom hrane v vrtcih. Jaz sicer nimam slabe vesti, kuham pa vseeno ne tako raznoliko. Pač nismo vsi za vse... Le zakaj pa sem jaz
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 22.9.2007 1:14:55
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Men se tud vedno sline cedijo, ko berem jedilnik v vrtcu. Bi se jim še kar js pridružila... Res je fajn, da je hrana ful raznolika in zdrava!
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 22.9.2007 10:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bini ampak ona tud na krožnik noče nič dobit, to pa ni vzgojno in podpiram vzgojitelce... ampak vem da je to ena njenih fazic... Ja ... fazica ... pri nas ta FAZA traj že 3 leta. No, zdaj, ko so se še ostali začeli zmišljevat, da nočejo niti krožnika pred seboj, ker so ga začeli posnemati, se je le "usmilil" vzgojiteljice in si dovoli dati hrano na krožnik. Ampak to samo zaradi vzgojiteljice, da njej "uslugo" dela.
|
|
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 22.9.2007 14:15:57
|
|
|
|
bini
|
ups 3 leta splišni???? a tud na to moram bit pripravljena??? kaj pa v vrtec tibor drugač rad hodi??? ... naša načeloma cvili zjutrej, vmes je menda ok, razen ko je treba k mizi ... ampak se tolažim da niti en mesec še ne hodi in upam na zgodnjo pomlad
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 22.9.2007 19:40:34
|
|
|
|
TiaSara
|
Ja blagor se vam, pri nas se je pa prehrana poslabšala odkar hodi v vrtec. Saj jedilnik je zanimiv, ampak je vsa hrana preveč slana, zelenjava v večini primerov pokisana, česar Andraž ne je, pa je sicer pojedel veliko take zelenjave (le ne kisane). Doma je pojedel ogromno sadja in veliko kuhane zelenjave. V vrtcu dobi od sadja recimo pol jabolka, za kosilo pa od zelenjave le kolikor so to zelenjavne juhe, ker tiste kisle zelenjave ne je. Tako da ... no ja, saj bomo prenesli, ampak ravno skačem od navdušenja pa ne!
|
|
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 24.9.2007 14:32:08
|
|
|
|
altati
|
Splišni- mogoče pa samo v našem vrtcu ni dobra hrana . Naša Tia v treh letih ni pojedla enega kosila. So vzgojiteljice po letu dni obupale in ji že v naprej pripravile samo kruh. Na žalost . In v šoli se zgodba samo nadaljuje ......
|
|
|
|
RE: Kakšna super prehrana!!! 24.9.2007 14:37:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Altati, a je tvoja Tia v isti vrtec hodila kot Tibor? Bini, drugače Tibor zdaj rad hodi v vrtec. Ima različna obdobja, enkrat hodi ful rad, drugič je kot bi peljala v klavnico. Ampag ne glede na to on večinoma ne je. Pa se mi zdi, da pri nas hrana ni ne vem kako zdrava. Večkrat so argo juhe, pa cvrtje ... najbrž povezano s tem, ker vrtec spada k šoli in hrano prilagajajo šolarjem, ki najbrž kakšnih neslanih zelenjavnih zadev in drugih zdravih stvari niti pod razno ne bi jedli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?