|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšna previjalna miza ?!
11.7.2005 21:54:23   
kati1
Ojla

resnično sem zmedena zaradi previjalne mize. Vem, da bi jo rada imela, ker ne želim otroka previjati celo leto na postelji, hkrati pa ne vem kaj je bolje kupiti: komodo, ki so precej velike in drage ali tiste previjalne mize (all in one), ki se mi zdijo precej male, a praktične in tud prostor zanjo se bo našel. Zdi se mi namreč praktično, da je previjalna miza v kopalnici, kjer pa pri nas doma za veliko komodo ni prostora.
Ali ima katera to drugo omenjeno previjalno mizo? Kako se obnese in do kdaj?

Prosim za nesvet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.7.2005 22:35:53   
CatJa
Mi imamo sicer narejeno po narocilu = 80x80 cm in so spodaj se dva majhna in dva velika predala, tako, da so prakticno vse Janove stvari noter. Mislim pa, da ce bi raje previjala v kopalnici, da je najboljse, da kupis samo previjalno podlogo in jo das na pralni stroj.
In btw, previjala bos verjetno vec kot eno leto... ;)

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2005 7:18:53   
Marogica
Mi smo kupili takšno komodo, ki se da kasneje nadgraditi v knjižni del omare. Je pa res dražja, kot normalna previjalna. Je pa res, da dolgo časa na previjalni ne boš previjala, vsaj jaz nisem, ker sem se bala za varnost otroka (zdel se mi je prevelik in pretežek) in sem ga raje položila na posteljo ter se vsedla poleg njega. Ima pa vsak svoje navade.

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2005 8:38:22   
tinatona
Jaz tudi nimam prostora za običajno previjalno komodo. Tako da sem si kupila samo PVC podlogo ki jo imam kar na skrinji (pa še ravno prave višine je, da me ne boli križ).

LP Tina :rozica:

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2005 11:02:59   
pika**
Ata je naredil kar sam omaro s policami in previjalno, ki je cca 70*70. PVC podlogo sem dala na previjalno kot vložek - višinsko mi štima, da me hrbet ne boli.:bravo:
Tiste previjalke na komodi, ki se jih dobi v trgovini so meni malce smešne. Kako naj previjam otroka od strani, če leži pravokotno name na previjalki? :zmeden:
Sem probala na naši doma narejeni, preden je ata zmontiral omaro, pa mi ni šlo.:ups:
Sploh pa so te previjalke na kupljenih kompletih kmalu premajhne in preozke.:zmeden2:

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2005 11:33:03   
tina104
Meni bo previjalno naredil moj dragi. Je pa tudi to s pralnim strojem dobra ideja, če je res premalo prostora.
Te previjalne mize, ki jih gledam v trgovinah, se mi v glavnem zdijo večinoma grozne. Vse kar ni grozno drago, je čisto majavo, vodila so taka, da se predali komaj odpirajo. Moja sestra je kupila tako na kolescih in so kolesca kar hitro stran popadala... V glavnem ne zdijo se mi te mize neka kvaliteta.

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2005 14:23:59   
nogometas
Kupljeno je vse v glavnem zanič, za mal dnarja ti jo v mesecu dni naredi vsak mizar... meni jo bo oče, pa še to takšno, pod katero bom zapeljala posteljico (tudi narejeno po naročilu), ko ne bo v uporabi, ker imam zelo malo prostora v stanovanju...Jaz sem bolj pristaš mizarjev kot pa kupljenega pohištva...
LP

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2005 16:30:02   
viv_
Našo previjalno si lahko ogledaš v albumu sobica - naredil jo je dedi. Jaz še vedno previjam na previjalni (18 mesecev) - se preveč bojim za moj križ za bi dala na posteljo. ;)

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2005 21:07:30   
kati1
ful hvala za vaše nasvete ... sem tud že sama razmišljala o tem, da bi jo kar sami naredili :bravo: ... zdaj pa vidim, da je to verjetno res še najbolje

lp, K

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?