Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kakšna kopel za suho kožo? 9.6.2005 12:12:50
|
|
|
|
Jančika_
|
Oljna kopel od Babylove (DM) je super! Pa še poceni.
|
|
|
|
Kakšna kopel za suho kožo? 9.6.2005 12:14:49
|
|
|
|
dory
|
Linola fet :)
|
|
|
|
Kakšna kopel za suho kožo? 9.6.2005 12:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali pa olivno olje. Tri žlice olja v steklenico,deci vroče vode.Dobro pretresi počakaj da se ohladi do primerne temperature,vzemi mehko krpico,ali vatko in z to raztopino na brisači umi otročka.
|
|
|
|
Kakšna kopel za suho kožo? 9.6.2005 12:34:29
|
|
|
|
piščanc
|
nam je pomagalo samo olivno olje v vodi, pa ne potrebuje nobene maže več, nobene kopeli več, in tudi ne smrdi.... gre vse stran (kakšni kakci in bruhanja) linola fett me je razočarala na celi črti
|
|
|
|
Kakšna kopel za suho kožo? 9.6.2005 12:59:31
|
|
|
|
Andra
|
Se strinjam s piščancem. Za suho kožo je najboljše par kapljic olivnega olja v vodo in v tem otroka okopaš. Potem ne rabiš nobenih olj in krem in ne vem kakšnega hudiča še. Koža je mehka in voljna. Učinek je viden že po parih kopanjih. Preverjeno!
|
|
|
|
Kakšna kopel za suho kožo? 9.6.2005 13:26:03
|
|
|
|
niki5
|
Od Avene trixera, po mojih izkušnjah veliko bolje kot Linolla fett (zaradi določenih snovi ki jih vsebuje je možnost alergije - vsaj pri mojem se je tako izkazalo), Trixera pa je prav namenjena občutljivi, suhi koži, za zraven pa imamo tudi kremoin ga po potrebi tudi namažem (ponavadi po kopanju v bazenu, ker koža odreagira z izpuščaji na klor).
|
|
|
|
Kakšna kopel za suho kožo? 9.6.2005 13:27:59
|
|
|
|
niki5
|
Pa priporočam, da če ima otrok težave s kožo, kreme zanj nabavi v lekarni. Olivno olje je tudi fino.
|
|
|
|
Kakšna kopel za suho kožo? 9.6.2005 13:51:09
|
|
|
|
TaRe*
|
Olivno olje..:bravo:.smo imeli enake probleme.Od takrat uporabljamo samo to.:bravo:Malo ga dam v vodo,pol jo pa še malo namažem po kopanju.(ne vedno...ker se ne pusti):zmeden2:
|
|
|
|
Kakšna kopel za suho kožo? 9.6.2005 14:23:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot sem že omenila jaz sem pristaš olivnega olja zdravo in primerno je za zunajo in notranjo uporabo.:bravo::bravo: Za odrasle vse,ki imajo težave z želodcem ali žolčnimi kamni ali pa ledvičnimi...žlica olivnega olja na tešče zjutraj je boljše kot bilo kakšna kemična zdravila.
|
|
|
|
Kakšna kopel za suho kožo? 9.6.2005 16:28:06
|
|
|
|
Wahoo RR
|
jest naši že od rojstva v kopel nakapljam čisto malo Bubchenovega olja in ima super kožo, pa še diši cel dan :)
|
|
|
|
Kakšna kopel za suho kožo? 9.6.2005 16:48:24
|
|
|
|
piščanc
|
jaz niti ne dam samo par kapljic olivnega olja v vodo, dam toliko, da ko se potopi v vodo ga lahko potem z roko po celem telesu razmažem, sicer je potem čisto spolzek, ampak to mu je najbolj pomagalo
|
|
|
|
RE: Kakšna kopel za suho kožo? 28.2.2007 13:31:16
|
|
|
|
Marjacek
|
Pozdravljeni! Mi sedaj že nekaj časa uporabljamo kopel Balmandol švicarskega podjetja Spirig, ki vsebuje mandljevo olje, tako da nam ni treba dodajati olivnega olja. Smo zelo zadovoljni, ker se je izkazala za zelo dobro, nealergeno in še celo ugodno. Nabavljamo jo v lekarni. Če se ne kopamo ampak samo umivamo lahko Balmandol kar namažemo po telesu, ker ne vsebuje nobenih dodatnih snovi. Pozdrav vsem, Marjan
|
|
|
|
RE: Kakšna kopel za suho kožo? 28.2.2007 13:37:50
|
|
|
|
frufru
|
Jaz dam nekaj kapljic mandljevega olja. Je fino, ker ga ne rabim pol nič mazat, ko ga to tako nervira.
|
|
|
|
RE: Kakšna kopel za suho kožo? 28.2.2007 13:39:55
|
|
|
|
petra81
|
Nam je pediatrinja svetovala olivno olje in resnično deluje! Par kapljic v vodo in to je to!
|
|
|
|
RE: Kakšna kopel za suho kožo? 28.2.2007 13:45:56
|
|
|
|
saraja
|
Tudi naš Žan ima težave s suho kožo, sva bila tudi pri zdravniku. In zdaj uporabljamo po nasvetu pediatrinje kopel Linola Fett in mazilo linola fett, kupiš v lekarni, je sicer drago, ampak to zadevo imaš kar dolgo časa. Mi smo s tem zelo zelo zadovoljni, saj uporabljamo tudi drugi člani družine. Lep pozdrav!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?