Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 11:06:41
|
|
|
|
urška
|
jaz sem že na coltovi temi napisala tista je res kjut.
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 11:08:59
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor po mnenju večine naj bi bila taka "da je kaj za prijet" Se strinjam z večino (moških).
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 11:10:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ti tudi že na tisti coltovi temi napisala. Meni je oh in ah naj naj kar moja. In ja, je bolj taka za prijet. Mojmu je všeč, meni pa tud. HB, da smo si različni in so nam različne stvari tudi všeč.
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 12:27:50
|
|
|
|
TomTaylor
|
Če se fajn naguzim, bi jo nekako tkole kot je zgoraj ocenila. Bi pa imela tako:
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 22.11.2010 12:29:20 >
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 12:29:04
|
|
|
|
magda_velepič
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 12:30:12
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: magda_velepič o dear...
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 13:26:31
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Če se fajn naguzim, bi jo nekako tkole kot je zgoraj ocenila. Bi pa imela tako: No mene recimo taspodnja ne gane, tazgornja mi pa dela skomine Bolje da ljulja nego da žulja. Za moje pojme mora met ženska rit, ne pa kosti.
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 14:01:56
|
|
|
|
kalbo
|
No tazgorna mi je huda, taspodnja pa prekoščena in odsekana žal... No, žolce mi pa ni treba podtikat no.
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 14:05:42
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Po mnenju večine naj bi bila taka "da je kaj za prijet" potem je pa moja glih taprava, je dost za prijet Pri moških in pri ženskah so men najbolj všečne bolj okrogle ritke.
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 14:06:22
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
sm hotla sam pomagat, no! kje na netu so pa moske sexy riti? klikam ko zmesana, pa ni nic
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 14:07:56
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* sm hotla sam pomagat, no! kje na netu so pa moske sexy riti? klikam ko zmesana, pa ni nic To pa mene preveč vprašaš.
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 14:12:58
|
|
|
|
HuAnita
|
Zmagovalki obe prvi riti na fotkah Žal sem prej imela bolj kot ne koščeno in odsekano, kljub dovolj športa, po novem pa je odebeljena in povešena....
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 14:14:08
|
|
|
|
Spontan
|
Moške pa lahko vidiš v živo na cesti na vsakem koraku :)
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 14:15:32
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan Moške pa lahko vidiš v živo na cesti na vsakem koraku :) ja, sam tam se ne morem konkretno slinit. tuki mi pa lahko jezik po tepihu drajsa
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 14:18:20
|
|
|
|
Spontan
|
Lahko se tudi zunaj konkretno sliniš . Mogoče bo še bolše kot ob tepih.
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 14:25:25
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
bahhhh! ni jih!
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 14:33:05
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* kje na netu so pa moske sexy riti? klikam ko zmesana, pa ni nic moški so egoisti!, oni bi gledali, kazali pa ne, nimajo jajc, da bi jih kazali evo redek primerek: pa še ta napol
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 14:38:34
|
|
|
|
mika
|
ta adnja, joški, noge, roke, vrat.....idealni, ko so v sorazmerju s telesom. Pa ni važno al gre za majhno žensko, visoko, suho ali močno.
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 15:07:53
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* kje na netu so pa moske sexy riti? klikam ko zmesana, pa ni nic moški so egoisti!, oni bi gledali, kazali pa ne, nimajo jajc, da bi jih kazali evo redek primerek: pa še ta napol OH! hvala!!!!! ne bi se branla. ne zdornjega ne spodnjega
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 15:15:13
|
|
|
|
Gina
|
MOj je ravno včeraj izjavil, da kdor misli, da ima J.L. najlepšo rit, zanesljivo še ni moje videl. Drugače pa...meni majhne riti niso všeč, lepe okrogle morajo biti, pri decih mislim. Ženske pa težko ocenjujem. Glede na to, da mi nič anoreksičnega ni všeč, mi tudi take riti niso. če bi zase morala izbrat, bi si izbrala isto rit, kot jo imam.
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 15:17:19
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pišuka....gledam in gledam in vrtim glavo.....ampak.... a on tud polira zravn? oz. voska
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 22.11.2010 15:18:44 >
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 15:41:03
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor po mnenju večine naj bi bila taka "da je kaj za prijet" Se strinjam z večino (moških). funny enough, me too še malo butt fotk za nasmejat
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 15:43:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* Od vseh fotk na tej temi je tale še najboljša.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?