|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšna igrača?
30.11.2005 10:02:46   
Ninica
Punce prosim povejte mi kakšno res zanimivo igračo (razen lončka presenečenja - ga že imamo), naj kupim moji  user posted image . Sedaj je stara 8 mescev.
Kaj mi predlagate? S kakšnimi se igrajo vašiuser posted image ? In ali se jih sploh splača kupovat - ker so precej drage, so vredne denarja?

LP, Ninica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšna igrača?
30.11.2005 11:11:23   
ona
Daj ji vse,razen igrač,ker za igrače se ne toliko zmenijo.Boš ji raje kupla ko bo malček večja!Naša 11 mesečka se igra s kartonasto škatlo,baterijsko svetilko,lonci,žlice,vrečke,...Pa tudi od starejšega sinčka si sposodi kakšen avtko.
Lp

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2005 11:23:48   
tanja75
Se strinjam z elis. Kupljene igrače so zanimive 5 min na dan, zato škoda denarja. Našemu so zelo zanimive ščipalke, kuhalnica, slinček. Najraje se pa igra s 0,5 l plastenko v katero sem mu dala malo pašte.
lp

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2005 12:06:33   
pravljica
ja se spomnim naše, ki je oboževala tak majhen "klavirček" s tremi tipkami, ko si pritisnil, je zgoraj ven pokukala glavica...lahko si igral ali preklopil, da je pri stisku vsake tipke zaigrala krajša melodija - to je bil pri nas zakon okoli 1 leta
aja, pa tisti kužki, ki lajajo melodijo - zgoraj pritisneš na ročko in začnejo se podit za žogami v krogu in zraven lajat pesmico...nekaj podobnega sem videla v BC (samo ne vem, če so še kužki, Tommy)

yeah, thats me ;)

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2005 12:49:36   
iana
Naš je bil v tem času nor na žogice, sem jih imela veliko škatlo, pa jih je zmeraj stresal, kotalil, kasnje metal, dajal v usta, se kobacal v škatlo z žogicami,...
So še sedaj ospešnica ( 12m ).

Ne sam jamrat, naredi kaj!

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2005 14:53:52   
deily

Naša 7 mesečka pupa tudi ne šmira nobene igrače, vse drugo je zanimivejše npr. telefon, žličke, škatlice,...
Lahko bi še naštevali, pa saj veš kaj mislim.

LP

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2005 15:15:59   
Seven*
Ena izmed redkih igrac, ki se je pri nas obnesla je bila Vlakec od FisherPrice-a. Se zdaj se igra z njo.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2005 1:09:03   
KODA
Igrača,ki se je pri nas najdalj obnesla,je(so) pobiranje kuhinjskih pripomočkov iz predala(zajemalke,kuhalnice....).user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2005 23:22:30   
andrejaz
Naš je dobil okoli 8 meseca dobil tole igračo
http://www.toysrus.at/index.php?mapid=1&produkt=1990&details=1&PHPSESSID=cb3140dc0d54f79648b9f03376eccd34 

in se je ogromno preigral z njo. Je pa zadeva velika cca 50-60 cm

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2005 23:32:08   
artista7
jaz sem imela ko sem bila malo eno zanimivo reč, ki smo jo kupili tudi mojemu bratrancu, sedaj ko je imel eno leto. gre za ene take  okrogle stvarce, ki jih sestavi v kačo, lahko pa naredi iz njih ogrlico.. ne vem, kako se imenujejo, dobili smo jih pa v sparu. ni nevarnosti, da bi otrok to pogoltnil ali se zadušil s tem, ker je to taka velika zadeva. deli so v različnih barvah, to lahko sestavlja, noter nataka vodo v banji, tolče s tem po tleh, pa se ne bo razbilo. in ni draga stvar to. aha, še to, posamezni kosi so približno take oblikie kot tista stvar, ki je znotraj čokolade v kinderjajčku, v kateri je potem igračka.. Priporočam, ča bodo imeli!

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2005 12:36:16   
Alina_alin
Ninica, kaj je to magični lonček? Lahko malo opišeš in kje se dobi? Tudi mi iščemo darilo - igračo za našo 5,5 mesečno punčko.
Hvala in upam, da nabavite nekaj, kar bo pogosto v uporabi.
LP

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Druga nosečnost
пеперутка16

Koliko časa po prvi nosečnosti in carskem rezu delati na drugi nosečnosti?

6 mesecev je zadostna doba. (8%)

Približno 9 mesecev kasneje. (8%)

Najmanj eno leto. (38%)

Več kot eno leto. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!