|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšna fasada?
16.3.2006 13:29:34   
Anonimen
Mene zanima, kakšne fasade so zdaj moderne? Barve? Ali so še moderne te obrobe okoli oken? Kaj pa na robovih hiše?

In tisti, ki ste pred kratkim delali fasado, priporočate kako firmo, s.p.? Koliko ste z materialom in delom vred plačali za kvadratni meter?
Koliko vas je potem stala celotna fasada?
In cokl? Kakšnega ste izbrali? Cena?

Hvala, vem, da je veliko vprašanj.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšna fasada?
16.3.2006 14:20:03   
ona
Skaterega konca Slovenije pa si,če lahko vprašam?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2006 14:21:36   
Anonimen
Jaz vem samo to, oziroma zdi se mi, da so zdaj IN take fasade, da so posamezne ploskve različnih barv.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2006 14:36:55   
Pupica
Moj user posted image jo je lansklet delal po mojem okusuuser posted image je namreč modra, taka svetla. Jo je pa delal kar sam, pravi da ni tolk težko...sicer pa povej s katerega kraja si, da ti bodo lahko svetovale oz.priporočile kakšnega majstrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2006 15:11:43   
Anonimen
Smo iz okolice CE.

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2006 15:30:10   
Pupica
Potem ti žal ne morme nič svetovat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2006 15:36:48   
kepa*
No, vse o fasadah bi tudi mene zanimalo.

Letos pa bo!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2006 21:42:18   
lelaval
Meni pa je všeč rumena (pa ne katerikoli odtenek) z belo obrobo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2006 21:53:13   
Lory
Te obrobe oz. špalete so zelo pomembne pri izgledu hiše. jaz že vem kakšne bom imela.user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2006 22:04:21   
snorlax
Po moje je barva fasade, pa razne obrobe ipd... odvisno tudi od tipa hiše, okolja, v katerem je hiša in pa predvsem od vajinih želja in okusov. Ne vem, če se je pametno pri fasadi odločat samo po modi.user posted image

Drugače pa se v Ce in okolici s fasadami ukvarjajo:

http://www.tim.si/

http://www.tim.si/slo/Izdelki/Demit_izvajalci.asp

pa mogoče še tule kaj: http://www.rumenestrani.com/Php3/show.php3?id_regija=4&id_dej=2401

< Sporočilo je popravil snorlax -- 16.3.2006 22:06:28 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.3.2006 23:29:23   
rija
Meni pa obrobe niso všeč in na našo hišo niti približno nebi pasale.
Barve?
Kakor je komu všeč....user posted image

Aja, stala je pa ca. 3 mio.

< Sporočilo je popravil rija -- 16.3.2006 23:30:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.3.2006 23:42:25   
copka77
najina bo brez obrob, ker se mi ne dopadejo.Stala bo 1,5 mio.
Fasado naredis taksno kot pase na hišo.Ce je hisa klasicna, seveda klasicno enobarvno z obrobami ali brez...Moderne pa so fasade iz dveh odtenkov enakih barv ali pa kombinacije dveh razlicnih barv, ki jih na hisi razporedis tako da fajn izgleda (da ni prepisano) in s tem pripomores da se dolocen del hise vizualno pomanjsa, poveca, razsiri, zoza...vse so se da...Seveda pa to bolj pase na moderen tip hise!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2006 6:31:27   
k1
veš kaj ti priporočam - no vsaj tako bova naredila midva: poslikaj hiško, daj na računalnik, obdelaj s programom in poskušaj vlivati barve fasade nanjo....

naj povem, da vsaki hiši ne paše vsaka fasada - to je dejstvo. in preden zmečeš cel kup denarja za fasado, je le fajn, če se prepričaš, če bo potem izgled tak, kot si ga želiš. da ne boste potem zopet farbali....

(odgovor članu copka77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.3.2006 20:06:27   
kepa*
k1, s katerim programom pa lahko to narediš?

Letos pa bo!

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.3.2006 23:41:11   
bamby
To tudi mene zanima, s katerim programom???

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.3.2006 9:27:49   
k1
midva bova delala z Digital image suite 6, drugače pa lahko to narediš tudi s Slikarjem, ki ga ima itak že vsak računalnik. ali pa kaki drugi programi za obdelavo slik. obrobiš stene, okna, vrata in ostalo in vlivaš not barvo. zdaj ne vem, ali ima slikar tudi za kontraste ali ne....

naj omenim, da imava na hiši velika okna v dnevni sobi in jedilnici in sva na tak način risala, kaki križi (beli, zlati, debeli, tanki, srednji..) pašejo v okna in sva našla kar pravo debelino. da se marsikaj, midva sva že tak tip, da delava taka čudesa na računalnik.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?