|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšen postopek me čaka?
6.1.2008 13:59:11   
HANYBANY
Živjo dekleta!
Zanima me, če je bila katera v situaciji kot jo imam jaz. Namreč, imam zelo neredne cikluse in glede na to da poskušam zanositi že leto in pol, mi je G dvakrar predpisala cyclo-proginova, stvari se niso uredile in sedaj  nimam že 7 mesecev menstruacije. Šla sem k drugemu G, zdaj mi je naredil laboratorijske teste in čakam na izvide.
Zanima me , če je imela kakšna izkušnje s tako dolgim izpadom M in kako se to zdravi, glede na to da mi cyclo-proginova očitno ne pomaga???user posted image
Še to naj povem, da je moje počutje zadnjih nekaj mesecev na podnu. (Glavoboli, slabost in take reči).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšen postopek me čaka?
6.1.2008 14:20:38   
Anonimen
Pozdravljena. Jaz sem imela podobno izkušnjo kot ti. Izpad M sem imela tudi približno pol leta, potem so mi pa ugotovili, da imam strdek v maternici - na UZ je pokazalo. Dobila sem tabletke Orgametril - z njimi mi je ginekolog sprožil M. Potem sem pa dobila Klomifen, ker sva delala na user posted image . Žal nisem imela uspeha. Kaj so ti pokazali izvidi pri drugem ginekologu?!

(odgovor članu HANYBANY)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2008 9:37:48   
HANYBANY
Zaenkrat še nič ne vem, mam pregled pri dr. Bokalovi 27. februarja, takrat šele izvem kakšni so izvidi. Upam, da ne slabi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2008 10:58:57   
anci banci
jaz se imela podobne izkušnje ko je nisem imela 10 mesecev
pa mi je (to je bilo pred 10 leti ko sem bila še pri dr Bokalovi... potem sem jo zamenjala ker je krava... sorry dobesedno... groba je... pa še postavlja take diagnoze in jih vpisuje v kartoteko, katere sama žal ne more postavljat-... moj novi ginekolog se je zgrozil) takrat predpisala Cyclo proginovo za uravnavo ciklusa in je pomagal... potem sem pa po 10 letih nehala jest kont.tablete sem jo pa zopet zgubila in je nisem imela 8 mesecev... ko sva se pa z dragim odločila da bi user posted image ... sva začela s preiskavami zakaj nimam rednih user posted image
Ginekolog mi je predpisal Dabroston in mi je to sprožilo user posted image  potem pa mi je dal na krvne preiskave pa na ultrazvok
in ugoovili da imam policističen jajčnike in zaradi tega nimam rednihuser posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 11:42:20   
spelka12
Jaz ti ne morem ravno pomagati, lahko te pa potolažim. Kolegica je bila na istem, po 3-5 mesecev brez user posted image . Potem je že obupala nad ginekologi, fanta poslala na spermiogram, vmes zamenjala ginekologa dobila samo 1x user posted image  in sedaj ima doma svežo štručko.
Veliko sreče in upam, da se ti kmalu to uredi.
LP

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2008 15:18:48   
lučka 25
Da še jaz povem eno zgodbo s srečnim koncem.
Moja bivša sodelovka ima user posted image  1-2x na leto. Ko je bila v prvo nosečo ni vedela za to  (ker pač ni imela rednih M in se ni mogla zanašati na izostanek M), vendar je šla h G zaradi špikanja v jajčnikih, bolečin v križu, "napihnjenega" trebuha. Tam so naredili UZ in G ji je povedal, da je že 3. mesece noseča. Od takrat naprej ji je setra pri G v hecu vedno, ko je prišla rekla, da to je pa tista, ki nikoli ne ve kdaj je noseča. Namreč ta zgodba se ji je potem ponovila še 2x in sedaj ima tri otroke. Tako, da vse je mogoče. Vsakič pa je zanosila brez pomoči in pregledov oz. zdravljenja  G.
Pa vso srečo!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2008 21:03:26   
taši84
tut js mam podobne težave. najdaljši čas brez M je bil polnih 6 mesecev in me je ful skrbel. G mi je dala dabroston da sm jo sprožila. pol pa spet je pršla pa je dva mesca ni blo itd. zdj ko pa delam na tem da bom zanosila pa se vleče že lto in pol pa še nč. preiskave so vse ok, razen mini pregrade (7mm), ki pa kao ni ovira za to.
pomojm je pr ns vseh sam psiha tista k nam nagaja. enkrat bo že. se tolažm s tem da je dons medicina že tok napredovala da ti znajo pomagat.

lp in srečno

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2008 15:45:09   
Anonimen
oj, tud jaz sem pred enim letom imela podobne težave...izostale user posted image . potem mi je G predpisal Dabroston, in zdaj imam redne...
Je pa tudi res, da psiha dela svojeuser posted image .LP

(odgovor članu taši84)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2008 17:32:23   
*sanela*
Jaz user posted image  nimam že 4,5 leta. Po porodu je nisem več dobila. Hodila sem na razne preiskave ( vmes zamenjala ginekologinjo ) druga ginekologinja mi je kontrolirala hormone in izkazalo se je da imam močno povečan hormon prolaktin. Šla sem naprej na preiskave in so ugotovili da imam tumor na hipofizi.
Vprašaj G. naj te pošlje pregledat hormone!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2008 17:38:55   
*sanela*
Tudi jaz sem imela glavobole, slabost, nisem prenesla biti v skupini ljudi, nisem prenesla dolge vožnje in imela sem izcedek iz dojk ( zmeraj flekast modrček ).

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2008 10:14:33   
HANYBANY
Ja upam, da ni nič resnega, več bom izvedela 27.2 ko imam pregled. Pa tud upam, da je res več ali manj psiha. user posted image
Sanela, kaj pred porodom nisi imela teh težav? Si normalno zanosila?

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2008 10:49:39   
HANYBANY
Evo, dekleta, pregled in ultrazvok sta čez. Diagnoza: policistični jajčniki.
Šmenta.
16.4. imam ponovno kontrolo po kateri mi bo G sprožil menstruacijo, nato me baje čaka laparaskopija.
Zdaj pa me zanima, ali se to mora takoj dati na laparaskopijo ali so še kakšni drugačni postopki oz. preiskave pred?
Hvala

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.3.2008 11:04:17   
anci banci
tudi jaz imam policistične jajčnike, pa sem morala jesti  najprej  klomifen  6 mesecev in ker ni pomagal grem tudi jaz na laparoskopijo, tako da  verjetno bo tudi tebi predpisala najprej to terapijo

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.4.2008 9:38:14   
HANYBANY
Pozdravljene!
Evo, dobili smo še izvide spermiograma, kateri so zelo slabi, tako mi je rekla G.
Napotila me je (oz. mojega partnerja k andrologu) in mi povedala, da najbrž ne bo možna naravna zanositev in bo treba na umetno, vendar pa vseeno potrebuje mnenje androloga. Moj ima androloga 9.6., jaz pa ponovni pregled oz. posvet pri G šele septembra.

Zanima me kolico časa ponavadi traja, da prideš na vrsto za IVF, ker se mi počasi meša, glede na to, da sem naročena šele septembra pri G.user posted image user posted image user posted image

Hvala!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.4.2008 9:49:19   
HANYBANY
Aja še to!
G mi je rekla, da glede na rezultate spermiograma z mano ne bo več delala, ker bi bila izguba časa, tako da po eni strani HB ne bo laparaskopije.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.4.2008 13:38:47   
taši84
tut js mam podobne težave. ene 3 leta nazaj je nisem imela 6 mesecev, pa sm se naročila h G. noseča nism bila pa tut na dojenčku še nisva delala. pol mi je G dala dabroston in sm ga kr redno jemala vsaj da sm dobila M. sj sm mela tak napihnjen trebuh k se to vse kuha v trebuhu. vse to se mi je začel dogajat pri 18 letih, prej pa sem jo imela dokaj redno. kaj to pride ne vem. baje da so hormoni čist pobezlal. in zdj bo 2 leti odkar delava na user posted image pa še nč. 9.maja imam odstranitev pregrade, ki je 7mm. z njim je vse ok. eh ko se začne komplicerat se ne neha.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.4.2008 13:39:55   
taši84
sm ugotovila da je ta zadeva že stara saj sm malo višje že odgovorila.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kdaj imeti drugega otroka?
jagodka7

Idealna razlika med sorojenci

1 leto (16%)

2 leti (31%)

3 leta (35%)

4 leta (8%)

5 let (5%)

6 ali več (6%)

Število vseh glasov: 324

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!