|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kajenje v nosečnosti
20.12.2007 14:53:29   
Anonimen
Mene pa zanima če je katera v nosečnosti kadila?

Ali je katera čisto opustila ali zmanjšala?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kajenje v nosečnosti
20.12.2007 14:57:45   
Taula
Ena vroča tema je o tem odprta. Bom poiskala link.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2007 14:58:21   
špelin@
Jaz sem prenehala kaditi cca. 3 mesece pred prvo zanositvijo. Srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2007 14:59:23   
Petraa
klikni

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 20.12.2007 17:40:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
20.12.2007 15:00:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2007 15:01:07   
Taula
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2051882

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2007 15:01:32   
Petraa
ja saj zato se mi zdi da je anonimna odprla to temo.Imaš iskalnik išči

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2007 16:57:08   
kovač
Jaz bi totalno opustila kajenje. Vem, da je noro težko nehati. Ne bi tvegala karkoli pri otročku.
Na srečo sem nekadilka

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2007 17:06:05   
silmarillion
js sm zmanjsala na 2 cigareta ko sem zvedla da sem noseca po 10 dneh sem pa nehala in mi ni nc hudo...

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2007 20:16:37   
mulatka
Pri mojih dveh sem tudi kadila, venda veliko manj. G mi je rekel, če mi ne zasmrdi, da je bolje, da NE neham kadit, kvečjemu naj zmanjšam. Obsta sta super, nič jokava, nič bolana s tem, da ju nisem dojiča, sina, ker je imel zlatenico, obsevan je bil non stop prve dni in so rekli, da zaradi tega noče vlečt( G je še pohecal se, kako to da ne vleče, če je fantuser posted image ), pri hčerki pa sem imela carski rez, rojena je bikla mesec dni pred rokom in je mleko kar izginilo. Tako, da sta oba zrasla po steklenički...in sta super zdrava.

Sine je imel zlatenic tako močno zaradi infuzije za popadke, katera mi je tekla od 7 zjutraj do 2 ponoči, ko sem ga končno rodila, da se je v teh urah, ta tekočina preko popkovnice prenašala na otroka.

No v glavne, mamice-nosečnice, ki ne kadite NIKOL NE STOJTE KADIT, mamice-nosečnice, ki pa ne morte brez cigareta, pa povlecte kak dimuser posted image user posted image

Rada te imava zaradi takšne, kot si,
zaradi tvoje iskrenosti in optimizma.
Rada te imava, ker si resnična, realna...
Rad te imava, ker si posebna.

(odgovor članu silmarillion)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2007 20:18:26   
baguSka
G mi je rekel, če mi ne zasmrdi, da je bolje, da NE neham kadit, kvečjemu naj zmanjšam

glih zato sem jst za svaki slucaj raj ze zdej nehala.. da nebi bla pol kriza :)

(odgovor članu mulatka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2007 21:23:29   
lelaval
Med nobeno user posted image   in dojenjem nisem kadila, vmes pa. user posted image Sem si rekla, da sebi že še škodim, svojemu otroku pa ne bom - in sem čez noč pustila cigarete.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2007 21:27:51   
Ninica
Ko sem zvedela da sem noseča, sem še kakšen teden kadila. Potem pa se popolnoma prenehala in še danes ne kadimuser posted image . Če nebi bila takrat noseča bi verjetno še danes kadila.

LP, Ninica

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.12.2007 21:53:45   
2.2.
jaz sem kadila ne nevem koliko sem pa ko sem bila že noseča pa še nisem vedela- bila sem 2-3 tedne. no in en dan ko sem kadila  mi je kar v sekundi postalo slabo od cigaret, potem sem rekla da nekaj časa ne bom kadila in še od takrat nisem prižgala cigareto je pa že dobro 1.5 leto, prej pa sem kadila 6 let.
včasih se mi zahoče da bi jo prižgala pa sem trmasta in nočem. v nosečnosti mi je pa smrdela

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.12.2007 7:23:18   
Bonnie_RR
Takoj, ko sem naredila test in videla, da sem noseča, sem opustila kajenje.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.12.2007 10:08:34   
Anonimen
Blagor tistim, ki vam kajenje smrdi! Pri prvi nosečnosti sem se zavestno odpovedovala cigaretam, bila ful živčna, komaj čakala, da jo kje staknem. Zdaj sem si pa rekla: več kot 3 na dan ne. Pa se pogosto zgodi, da sploh nobene, ker pa č pozabim, ker vem , da jih imam v torbici, me že to pomirja in pač včasih kakšno prižgem. Mi pa tako zelo dišijo, da bi jih jedla! Sem se pa dala med anonimne, ker mi je neprijetno, da me kdo vidi kadat in tudi ne želim tega javno objavlat.

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.12.2007 13:22:57   
Naja30
Meni je tudi par dni pred delanjem testa na srečo cigareta že smrdela. In nisem prižgala do danes user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.12.2007 22:35:19   
natalija08
Tudi jaz pravim blagor tistim, ki so vam cigareti zasmrdeli. Meni niso niti za en dan in prvi mesec nisem niti slutila, da sem noseča, tako da sem takrat še normalno. Ko sem zvedela, sem bistveno zmanjšala. Večino dni prižgem le enega, se pa zgodi, da tudi tistega ne. Poznam pa nosečnice, ki so zmanjšale na pol in še vedno skadijo po pol škatlice. Mislim, da je bolje, da si malo popuščaš, kot pa da se striktno držiš tega, da ne smeš. Marsikateri dan mine tako brez cigarete in tudi brez želje po njej.
Glede tega sem sama sebe razočarala, ker sem mislila, da bom takrat res brez problema nehala, no pa ni tako lahko, se pa vsekakor trudim.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?