|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 13:48:38   
tejča
Živjo,

ker sva se z mojim odločila, da bova začela delat na sem se morala odločiti in reči NE kajenju. Včeraj sem začela in danes še vedno vztrajam, mislim pa, da mi sploh ne bo problem nehati. Strah me je edino tega, da bi se zredila.

Ali ima katera podobno izkušnjo???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 14:06:13   
Klarissa
alo,
jaz ne kadim od junija. malo-ampak res zelo redko, me včasih zamika. a ni šans, da spet začnem!!!
priznam pa, da se mi zdi, da se redim.
samo najverjetneje to ni krivo prenehanje kajenja!!!
tako da, vztrajaj!!!
lp

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 14:08:56   
dolenjka
Ok, al lahko en res dober recept, ker bi jaz fuulll rada nehala, pa očitno nisem glih karakter    

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 14:17:10   
baguSka
Evo še ena pdb dolenjki. Redim se pa kr fejst kljub čikom.

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 14:19:21   
tejča
Dolenjka,

takole je: vse je v glavi, ko se enkrat odločiš, moraš speljati in pika. Brez odlašanja. Jaz nisem rabla nič drugega kot to, da sem si rekla "takole, od jutri nič več!!!" In je šlo. Upam, da bom tudi zdržala... Je pa res, da že ves govorim, da bom nehala, ker me je že malo skrbelo za pljuča, kožo in počutje nasploh. Najbolje je, da prenehaš in to vsem poveš, potem pa ti bo nerodno spet začet - ena finta.

Veliko sreče!

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 14:19:49   
Klarissa
Ne vem, če je recept
Jaz sem si enostavno rekla, da moram nehat, ker hočem nehat, ker ni dobro zame in definitivno ne za otroka, ki si ga nadvse želim.
In to je bilo pred 3meseci in od takrat si ga ne prižgem. Me pa kolegi sprašujejo kako mi je uspelo in kako to?! Enostavno odločiš se in si zabiješ v glavo NE VEČ!!! in se tega držiš.
Saj bo. Lahko tudi ve, če je meni uspelo-verjemite!!!

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 14:22:06   
baguSka
Ja jst sm že večkrat nehala, pa pol enostavno po parih mescih spet vlečm k turk.

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 14:28:18   
tejča
BaguSka kaj naj ti rečem, vztrajati bo treba. Tudi sama bom večkrat postavljena pred dilemo, že zato, ker moj kadi in se ga že včeraj na balkon sterala in rekla, da ne smem nikjer več čikov videt, pa faracajgov,.. Pa prepričujem ga, da naj tudi sam neha, ker bo tako lažje. Vem, da me bo najbolj matralo, ko bom šla na pijačo s kolegicami ali pa na kakšnem čveku pri prijateljih. takrat najbolj paše. Za otroka pa ni dobro in to moraš imeti pred očmi, ne moreš mu škodit še preden pride na svet,...

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 14:29:09   
Klarissa
Jaz nikoli prej nisem nehala, zdaj je prvič. in upam, da bo prvič in zadnjič ter da ne bom več kadila!!!

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 14:31:45   
baguSka
Ja tejča sej sm ga tud jst pošiljala na balkon, ampak se je dec vedno nazaj u dnevno vrnu. Kaj čm takle mam.. Ko pa zagledam črtice pa zagotov vem da nardim križ čez cigarete.

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 14:33:24   
Klarissa
ČLANEK NA 24UR.COM!!!
S cepivom nad nikotin

Berlin | 19.9.2005 | I.K.
Novo upanje za kadilce. Strokovnjaki so razvili cepivo, ki naj bi kadilce prepričalo, da to navado opustijo.

Bo cepivo res rešilo težave kadilcev? (Foto: Reuters) Tobak je največji posamezen vzrok za smrt, ki bi ga bilo mogoče preprečiti. V EU gre tobaku pripisati več kot pol milijona smrti letno, v širši Evropi pa celo je več kot milijon.
Te smrtonosne razvade se je težko znebiti. Veliko ljudi zaman poskuša za vedno odložiti cigareto, vendar jim to potreba po nikotinu ne dopusti. Strokovnjaki pa trdijo, da sedaj obstaja novo upanje – cepivo proti kajenju.
Kadilcu štiri mesece vbrizgavajo cepivo, ki telo prisili, da oblikuje nova protitelesca. Ta v krvi ujamejo nikotin in tako preprečijo, da pride do možganov. Zaradi tega kadilec ob kajenju ne bo več občutil ugodja in ker cigareta ne bo več izpolnjevala njegovih pričakovanj, naj bi jo kadilec za vedno odložil.

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 14:36:58   
tejča
Tudi sama sem danes brala članek na siol novicah pod zdravje, vendar tega zdravila še ne bo kmalu pri nas. Še enkrat ponavljam, vse je v glavi... Lahko pa se v trenutkih, ko si zaželiš cigarete pocartaš s kakšnim čajčkom ali kaj podobnega - vsaj na začetku, potem najbrž ni več potrebno. Ali poskusiš z obliži, ki jih kupiš v lekarni.

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 15:05:44   
dolenjka
Sej sem nardila tko, pa vsem povedala in čez tri dni k sm spet vlekla so me vsi zajeb....! Tko, zdej veste da ta fora pr men ne pali! Pa še to: moj ne kadi, tko da to ni ovira, kvečjemu spodbuda in tut zato sem mal k bio stricu hotla, a veš baguska!

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 15:19:22   
tejča
Aja, vem pa tudi za terapevta iz Poreča, kjer potem definitvno nehaš. Preverjeno od nekaj dobrih prijatejev.

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 15:20:53   
ur+sa
tudi jast se kadilka, vendar se nimam otrok in tudi noseca (se) nisem. vem pa da se redijo po tem ko nehajo. samo se tudi meni zdi, da je to psiha ne ucinek cigaret. pa pomoje da se mormo to mi sami u glav odloct, zdej pa nam vec kadila! pomoj ni takh zdravil.... ce si bos rekla, da ne smes vec kadit, da to skoduje tebi, tvojemu dragemu in otroku se bos morda v glavi zacela zavedat, da tako ne gre vec. ugasni zadnjo cigareto in bodi nekaj casa izven druzbe v kateri kadijo. upam, da ti bo uspelo

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 15:42:56   
Jančika_
Po desetih letih kajenja sem nehala čez noč, popolnoma brez problemov. Tudi zredila se nisem nič. Nehala sem pa zaradi sebe, ne zaradi morebitne nosečnosti, saj je takrat še niti približno nisem načrtovala.

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 15:52:08   
BibaJ
Jaz sem tudi po desetih letih nehala čez noč! Mi je pa malo pomagala gnojna angina, ki sem jo imela 10 dni! Zredila se nisem nič! Pa tudi v družbi nisem imela "lušt". Vse gre, če se hoče!
Sploh pa imaš tako fajn motivacijo !

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 16:45:28   
kapica
Jaz sem tudi po pribl. 6-tih letih nehala kaditi. Tako me je skrbelo za kozo in zdravje, se mi zdi da sem cutila da je nekaj v plucih ali srcu, pac strah me je bilo.
In sem tudi od danes na jutri, oba z mozem. Na to stvar sem se posebej ponosna, da nama je uspelo, sedaj je ze vec kot leto in pol od tega .

Mene je tudi bilo strah da se ne bi zredila, sem pa se bolj pazila kaj jem in da se malo gibljem, tako da nisem nobene kile gor dobila.

Sedaj se mi se vcasih zlusta, sploh ko s kom sedim na kavici, ki je tudi skoraj vec ne pijem, vendar ni vredno da bi spet zacela.

Ni sans!!!

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 16:49:34   
sania
Ojla,

jaz sem se od cigaret odvajala dolgo časa, vendar ko sem zvedela da sem noseča se cigaret nisem več dotaknila. Ko je prišlo do ss sem spet začela kaditi, vendar +5kg se nisem znebila. Sedaj sem spet noseča in spet ne kadim in upam da bo tako tudi ostalo.

Lp

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 19:18:28   
Lumpi
Jaz ne kadim že 6 mesecev. Nehala sem čez noč. Potrebe po kajenju ne čutim in upam, da bo tudi v prihodnje tako. Zredila se nisem nič, sem celo izgubila 2 kg.

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 19:23:45   
tinkatonka
Jaz sem zanosila in isti dan prenehala kaditi. Sem mislila da mi bo ful problem prenehat kadiit, vendar lahko rečem da nisem imela niti enkrat skušnjave. Kdaj se spomnim kako lepo je ob kakšen trenutku zapasal cigaret in bi ga najbrž v primeru, ampak zdaj niti pomislim ne, da bi dala v usta cigaret. Upam da tudi po porodu ne bom začela kaditi.

Glede tega da bi se zredila pa ti povem takole. Jaz sem noseča zdaj že dobrih 18 tednov, pa sem se zredila vsega skupaj cca 1 kilo. Je pa čist odvisno od osebe do osebe. Lahko se boš ful zredila, lahko pa boš ostala na normalni teži. Jaz v bistvu sem, pa nisem idelana suhica, da ne boš mislila, ampak sem imela že pred zanositvijo cca 10 kil preveč.

Pametna odločitev za prenehanja kajenja. Želim ti, da se k kajenju nikoli ne povrneš.

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 19:33:38   
lenika
Jaz sem kadila 4 leta, nato sem nehala in nisem kadila 5 let. Nato sem si kdaj pa kdaj v družbi prižgala in prišlo je do tega, da sem sedaj kakšno leto spet redno kadila. Kosem pred 16 dnevi zagledala dve črtici, sem prižgala zadnjo cigareto in verjamem, da bo tako tudi ostalo. Sedaj mi sploh ne paše, še posebej, ker sem gledala en prispevek, kako se otrok ob vsakem dimu, ki ga vdihneš sunkovito skrči, to pa je lahko tudi vzrok za kasnejšo hiperaktivnost, nemirnost in slabšo koncentracijo. Pri odvajanju vam vsem želim čim več uspeha.

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kajenje - prenehanje
19.9.2005 19:47:29   
Kalina
Jst sm kadila 5 let, potem sem pa letos 1.septembra kar nehala in evo 19 dni ne kadim, in sm ful ponosna nase, me tudi ne mika, in nimam kriz, pa ceprav sm vedno v druzbi kadilcev! Redim se pa tudi ne, itak pa sm vsa bajska

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kajenje - prenehanje
20.9.2005 12:41:33   
tejča
Vidim, da vas je kar nekaj pridno nehalo in da vztrajate. Meni uspeva tretji dan in nimam posebnih želj. Upam, da bo tako tudi v prihodnje.

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kajenje - prenehanje
20.9.2005 21:07:31   
LiAnn*
Tudi jaz sem pred tremi leti nehala kadit po desetih letih. Vem da dolgo časa nisem povedala, da sem nehala, saj si sama nisem verjela, da mi bo uspelo. Pa je minil en, dva, trije dnevi in tedni, po enem mesecu, pa sem si le rekla KONEC ČIKOV!!!! Čez pol leta pa sem zanosila in sem si bila zelo hvaležna. V cigarete sem bila direkt zaljubljena, pa čeprav nisem veliko pokadila. Od dne, ko sem nehala, na cigarete niti ne pomislim.
Li Ann*

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!