|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj za vraga se dogaja z mano?
9.3.2006 9:46:00   
nina
Najprej vsem skupaj en lep pozdrav! Ker že kar nekaj časa prebiram vaše forume, kako si pomagate med sabo in se tolažite.... sem se tudi jaz odličila da vas povprašam o problemu ki me muči.  Že od prejšnjega petka imam nekakšne krče v spodnjem delu trebuha, ampak od torka naprej so postali nevzdržni, in poleg vsega pa jih spremlja še slabost in spahovanje, pa še hrana mi ne diši user posted image   Bolečina v trebuhu pa niti ponoči ne pojenja in danes sva z mojim možekom kar lepo prevedrila noč od 3 do 7 zjutraj. Možnosti da sem noseča še nisem izključila, kajti čez dobrih 7 dni pričakujem M. In sedaj res  ne vem, kaj se dogaja z mano. Mogoče kakšen nasvet, ali so to že kakšni znaki?? Hvala in lep pozdrav!! Ninauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj za vraga se dogaja z mano?
9.3.2006 10:31:32   
KODA
Najbolje,da počakaš še tistih 7 dni in narediš test,da vidiš,kaj se dogaja.Lahko probaš že kakšen dan prej,če ti bo seveda pokazalo,če ne pa ponoviš ob datumu.Lahko,da se ti že kažejo znaki nosečnosti,lahko pa ti tudi psiha naredi svoje.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu nina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2006 12:39:28   
naja08
Ej, draga moja, mislim, da bote trije! Tudi pri meni so se začeli hudi krči in to še preden bi morala dobiti M - ki pa je seveda nisem!user posted image  Ginekologinja je kasneje dejala, da je to lahko zaradi ugnezdevanja. Pa srečno!

(odgovor članu nina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2006 12:45:17   
bubče
user posted image user posted image

po moje boste res trije user posted image

mene je od O dalje grozno špikalo in bolelo......tako, da to ni nič narobe......le user posted image

(odgovor članu naja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2006 17:09:52   
lelaval
Imaš znake, ki nakazujejo, da ne bosta več sama. user posted image
Upam, da ni le PMS, ampak držim pesti za user posted image  ali user posted image . user posted image
Čez dober teden dni pa le sporoči ali je plusek ali ni, ker tukaj na RR smo res radovednice. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu nina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2006 18:28:58   
Suana
tudi jaz mislim ,da boste trije !!toda mislim ,da bo treba počakat še ddo dneva ,ko ti bo 1 dan zamujala user posted image ,da boš lahko naredila cb!!držim pesti in že čakam da nam poveš novico in res to pa drži ,da smo na rr zelo radovedne!user posted image user posted image

lp suzanauser posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2006 20:06:31   
Anonimen
Punce, ali je to normalno, da bi me še pred izostankom M tako špikalo v trebuhu in da bi bil trebuh tako napet, da me cel dan hlače tiščijo kot user posted image  Si jih moram kar naprej odpirat. Ampak imela sem tudi cisto na jajčniku, pa ne vem ali je izginila. Čeprav me prej zaradi nje ni tako tiščalo vse.
Kaj pravite?

(odgovor članu Suana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2006 8:52:39   
SM10
Nina sporoči nam, kako je s tabo? Držim pesti da ste trije al pa kar štirje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2006 10:23:30   
nina
Živijo punce!
Hvala za vaše vzpodbudne besede in želje, ampak nič ne bo. user posted image   ne bomo ne trije, niti štirje, vsaj zaenkrat ne.
Že včeraj zvečer se je pokazala user posted image  in mi dala znak, da zaenkrat to ni to.
Še enkrat hvala vsem in lep pozdrav!

P.S. - ne obupajte (tudi za nas bo enkrat posijalo sončece)!!

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?