Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj za večerjo sedemmesečnikom? 10.1.2006 10:57:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj maleni ima tak jedilnik: 9.00 sadna kašica (190g) 13.00 zelenjava+meso+krompir/riž/testenine--vglavnem kosilo (200g) 17.00 jogurtki, skutke, pudingi (tudi do 300g) 20.00 mleko+mlečna kašica (240ml) Kak je pa vaš jedilnik?? btw:2.1 smo imeli 7 mescev!
|
|
|
|
RE: Kaj za večerjo sedemmesečnikom? 10.1.2006 11:04:24
|
|
|
|
Katrin
|
Midve sva z uvajanjem goste prehrane začele pri 6 mesecih (en obrok), tako da sva se pri 7 mesecih za večerjo le dojili. Lp
|
|
RE: Kaj za večerjo sedemmesečnikom? 10.1.2006 11:29:28
|
|
|
|
mammy26
|
TIA JE STARa 7m in pol in njen jedilnik poteka približno takole: ZA ZAJTRK JE SADNA KAŠICA, ZA KOSILO IMa RAZLIČNO: ŠPINAČO IN PIRE KROMPIR, KORENJE + KROMPIR, ZELENJAVNO RIŽOTO, RAZNE JUHE, POSKUSILE SVA TUDI ŽE ČUFTE.... ODVISNO, KAKOR KDAJ. ZA VEČERJO PA JE PONAVADI RIŽEVE KOSMIČE, PREDNO PA ZASPI PA OBVEZNO STEKLENIČKO MLEKA. .
< Sporočilo je popravil mammy26 -- 10.1.2006 11:31:12 >
|
|
|
|
RE: Kaj za večerjo sedemmesečnikom? 10.1.2006 11:31:53
|
|
|
|
viv_
|
Pri nas je bilo podobno kot pri nini_nani: 8.00 - mlečni zajtrk 11.00 - sadna kašica (ponavadi Frutek, ker sva bili takrat obvezno kje na terenu) 14.00 - kosilo (meso, zelenjava, krompir, riž, testenine...) 17.00 - puding, skuta, jogurt... 19.00 - ...lino po flaši
|
|
|
|
RE: Kaj za večerjo sedemmesečnikom? 10.1.2006 12:30:05
|
|
|
|
rikica
|
Pri 7 mesecih sem še jo dojila,tako da je bilo to za večerjo.Sedj ko nene več dojim pa kakšen frutolino,rižolino ali pa žemljico namočeno v mleko.
|
|
|
|
RE: Kaj za večerjo sedemmesečnikom? 10.1.2006 14:47:42
|
|
|
|
petraz
|
Midva se večinoma še dojiva, tako da sva se zvečer podojila. Tude sedaj, pri osmih mesecih je tako.
|
|
|
|
RE: Kaj za večerjo sedemmesečnikom? 10.1.2006 20:13:48
|
|
|
|
bombonček
|
Mi imamo isti jedilnik kot nina nana in smo stari 7,5 meseca.
|
|
|
|
RE: Kaj za večerjo sedemmesečnikom? 10.1.2006 20:24:08
|
|
|
|
VIVANA
|
Mi smo stari osem mesecev in pol. Imam občutek, da se s hrano ukvarjam cel dan, saj ves čas nekaj papcave. a brez skrbi, nismo debeli . Zanima me, kakšen puding dajete otrokom? A je to kuhan doma ali kupljen? Tudi jaz bi rada začela s tem, pa ne vem, kako je kaj s konzervansi in podobnimi zadevami .
|
|
|
|
RE: Kaj za večerjo sedemmesečnikom? 10.1.2006 20:58:29
|
|
|
|
SU
|
Jaz sem začela kar s kupljenim, za otroke. Potem sem mu pa še doma narejenega dala. Samo itak mu ne dajem glih veliko teh pudingov...tko po kosilu ali pa popoldan, malce za pocrkljat. Sicer pa moram pohvalit vas s 7-mesečniki...ste fuuuul pridni!!! Imam včasih kar slabo vest..mi bomo kmalu, kmalu 9m., pa se mi zdi, da tudi včasih skoz neki "pacama" s to hrano, dojenjem itd.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......