Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj za večerjo 8. mesečnici... 19.2.2007 11:37:04
|
|
|
|
natpia
|
Naša bejba tudi sploh ni hotela jesti mlečnih kašic s sadjem - niti zjutraj, tako da smo ji dajali kar zelenjavne obroke z dodakom prilagojenega mleka. Ponavadi kar zelenjavne mineštrice. Na primer krompir+blitva+korenček, malo olivnega olja in žličko prilagojenega mleka. Ali riž s stročjim fižolčkom ali bučkami. Lahko pa tudi polento, če ji paradižnokova omaka ne dela težav, se lahko že malček doda. V glavnem variacije na temo.
|
|
|
|
RE: Kaj za večerjo 8. mesečnici... 19.2.2007 12:48:26
|
|
|
|
zaliga
|
natpia hvala, a naša takšne zadeve je za kosilo! Za večerjo si ne znam predstavljat, da ji nardim zelenjavno mineštro ali kaj podobnega!! Hvala vseeno, mi bo prišlo prav za kakšen nov obrok!
|
|
RE: Kaj za večerjo 8. mesečnici... 19.2.2007 14:14:24
|
|
|
|
katerina
|
naš mulc se je po treh mesecih vseh mogočih mlečno žitnih kašicah spuntal.... ni mi bilo jasno, kako da ni lačen - ampak je bila finta drugje. enostavno preobjedel se jih je! tako od tedaj sem ter tja za večerjo dobi takorekoč kosilo..... včasih skuham posebej, včasih dejansko dobi ostanek od svojega kosila. mleka in mlečnih izdelkov vseeno dobi dovolj, zato se jaz ne sekiram glede mleka. hja, pa kaj pol, če za večerjo je polento z bučkami ali rižoto, da je le sit! glede glutena se jaz ne bi sekirala, če je le otrok star pol leta. jaz bi bolj pazila glede mleka, ker se adaptiranega ne kuha. vseeno pa lahko skuhaš kaj na vodi, vodo odliješ in primešaš mleko, pa je! srečno
|
|
|
|
RE: Kaj za večerjo 8. mesečnici... 19.2.2007 15:31:42
|
|
|
|
zaliga
|
saj v tem je težava, ker pretežke hrane zvečer ji želodček ne prenese, glutena pa še ne sme, ker imamo preiskave, sum na ciliarkijo...skrtaka, polomija!! Nekaj bom že pogruntala, HVALA!!
|
|
RE: Kaj za večerjo 8. mesečnici... 19.2.2007 15:35:56
|
|
|
|
Putka
|
Sama naredi sadne kašice (jabolko, banana, avokado, korenček,..), pa malo otrobov ali riža zraven... Hitro, enostavno in okusno. Mene moja 4-letnica vsaj enkrat tedensko za čežano in pire prosi. Aja, pa kakšne lahko ribje ali mesne juhice. Npr svež ribji file prekuhaš, vkuhaš riž ali zdrob in malo olivnega olja, pri 8-mesecih lahko še malo korenčka, kolerabe, krompirja..
|
|
|
|
RE: Kaj za večerjo 8. mesečnici... 19.2.2007 15:37:09
|
|
|
|
Baucka
|
Skuhaj jaboljko ali kakšno drugo sadje in nato v tej vodi zakuhaj riž ali polento. Zmučkaj sadje in zmešaj z rižem ali polento in dober tek.
|
|
RE: Kaj za večerjo 8. mesečnici... 19.2.2007 20:31:52
|
|
|
|
Lara28
|
Tudi jaz bi na tvojem mestu kako sadje kombinirala z rižem ali kosmiči. Če ne sme glutena mislim da so proseni brez. Alnatura ima ful dobre. Naš jih je v kombinaciji s sadjem, včasih tudi z njimi zgostim kako juhico.
|
|
|
|
RE: Kaj za večerjo 8. mesečnici... 19.2.2007 20:33:52
|
|
|
|
Marogica
|
Čokolino je odgovor . Resnično-in to je trajalo do njegovega skoraj 5 leta. Večerja in zajtrk(čez vikend) sta bila Čokolino. In ni bilo šanse, da bi kaj drugega poizkusil. Zadnje leto je bolje..
|
| Stran: [1] |
imunski sistemLelly28 RRali otrokom dajete prehranska dopolnila za bolši imunski sistem?da (
11%)
ne (
67%)
občasno (
22%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!