Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj vzame več prostora? 12.4.2010 11:55:34
|
|
|
|
majch
|
jedilni kot ti vzmame manj prostora, plus na klopco lahko vedno še koga stlačiš, na stole bolj težko. Miza se pa v gužvi najbolj obnese ovalna, se mi zdi, da maš izkoriščene vogale.
|
|
RE: Kaj vzame več prostora? 12.4.2010 11:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Več prostora zavzame miza s stoli, ker moraš računat, da je potrebno stol odmakniti nazaj, da lahko vstaneš in greš mimo drugih. Mi je pa vseeno miza s stoli 10000x ljubša kot katerikoli jedilni kot.
|
|
|
|
RE: Kaj vzame več prostora? 12.4.2010 12:07:55
|
|
|
|
majch
|
jaz tudi nisem za kote...čeprav maš pa moderne variante, ki pa tudi lepše zgledajo
|
|
RE: Kaj vzame več prostora? 12.4.2010 12:08:07
|
|
|
|
koala
|
MI2 imava jedilni kot, porblem z pomanjkanjem prostora pa sav rešila tako, da je možek odmontiral stare noge (4) in naredil 2 nogi. Ko nihče ne sedi potisnem mizo čisto nad klop in je več prostora.
|
|
RE: Kaj vzame več prostora? 12.4.2010 12:14:35
|
|
|
|
darja.mark
|
Tudi meni je lepše miza s stoli, mislim pa da vzame več prostora kot jedilni kot. Na žalost.
|
|
|
|
RE: Kaj vzame več prostora? 12.4.2010 12:50:28
|
|
|
|
mačkicamala
|
stoli+miza
|
|
RE: Kaj vzame več prostora? 12.4.2010 14:11:22
|
|
|
|
noranate
|
Meni je dosti bolj fajn miza s stoli, sam po izkušnjah mora biti ovalna miza, ker so vogali preveč moteči.
|
|
|
|
RE: Kaj vzame več prostora? 12.4.2010 17:03:49
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz se tudi strinjam s predhodnicami - jedilni kot vzame MANJ prostora kot miza s stoli, čeprav so tudi meni osebno stoli ljubši.
|
|
RE: Kaj vzame več prostora? 12.4.2010 17:06:06
|
|
|
|
Urska09
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Jaz se tudi strinjam s predhodnicami - jedilni kot vzame MANJ prostora kot miza s stoli, čeprav so tudi meni osebno stoli ljubši. Se kar podpišem, če nimaš nič proti
|
|
|
|
RE: Kaj vzame več prostora? 12.4.2010 17:16:18
|
|
|
|
Ela123
|
Mi imamo precej prostora, zato imamo mizo s sestimi stoli.
|
|
|
|
RE: Kaj vzame več prostora? 12.4.2010 17:33:21
|
|
|
|
KIKI****
|
Tudi jaz se strinjam s tem, da jedilni kot vzame manj prostora, ampak midva sva letos mizo menjala za ovalno in sva jedilni kot spremenila v klop. Zraven sva imela 3 stole in jih pustila. Mizo sva kupila tako, da se raztegne na 3m 35 cm in bova dokupla še podobne klopi, kot na slikah zgoraj. imava jedilnico dolgo 5 m in si to lahko privoščiva. A katera ve kje se da kupiti klopi zgoraj in kakšna je okvirna cena?
|
|
|
|
RE: Kaj vzame več prostora? 12.4.2010 17:48:29
|
|
|
|
majch
|
kiki rutar ima včasih kaj takega v reklami, al pa lesnina Brdo
|
|
RE: Kaj vzame več prostora? 13.4.2010 12:52:57
|
|
|
|
picola1
|
Grrrrrrr, očitno jedilni kot ostane...(ga bom vsaj malo poskušala predelat, da mi bo bolj sprejemljiv) Hvala za info.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?