|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj vzame več prostora?
12.4.2010 11:49:44   
picola1
Jedilni kot al miza s stoli? Z možem sva različnih mnenj, tut nameravava menjat sedajšnji jedilni kot s stoli-vendar se meni gre predvsem za prostor-pa če je to 10 cm pa 10 cm...Jaz bi dala jedilni kot ven, ker se mi zdi, da preveč prostora zavzame. Oz. vsaj več kot miza s stoli.
Se motim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj vzame več prostora?
12.4.2010 11:55:34   
majch
jedilni kot ti vzmame manj prostora, plus na klopco lahko vedno še koga stlačiš, na stole bolj težko. Miza se pa v gužvi najbolj obnese ovalna, se mi zdi, da maš izkoriščene vogale.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2010 11:56:18   
Anonimen
Več prostora zavzame miza s stoli, ker moraš računat, da je potrebno stol odmakniti nazaj, da lahko vstaneš in greš mimo drugih. Mi je pa vseeno miza s stoli 10000x ljubša kot katerikoli jedilni kot.

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2010 12:07:55   
majch
jaz tudi nisem za kote...čeprav maš pa moderne variante, ki pa tudi lepše zgledajo

user posted image

user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2010 12:08:07   
koala
MI2 imava jedilni kot, porblem z pomanjkanjem prostora pa sav rešila tako, da je možek odmontiral stare noge (4) in naredil 2 nogi. Ko nihče ne sedi potisnem mizo čisto nad klop in je več prostora.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2010 12:14:35   
darja.mark
Tudi meni je lepše miza s stoli, mislim pa da vzame več prostora kot jedilni kot. Na žalost.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2010 12:50:28   
mačkicamala
stoli+miza

UŽIVAM.............

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2010 14:11:22   
noranate
Meni je dosti bolj fajn miza s stoli, sam po izkušnjah mora biti ovalna miza, ker so vogali preveč moteči.user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2010 17:03:49   
zmajaz
Jaz se tudi strinjam s predhodnicami - jedilni kot vzame MANJ prostora kot miza s stoli, čeprav so tudi meni osebno stoli ljubši.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2010 17:06:06   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Jaz se tudi strinjam s predhodnicami - jedilni kot vzame MANJ prostora kot miza s stoli, čeprav so tudi meni osebno stoli ljubši.

Se kar podpišem, če nimaš nič proti user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.4.2010 17:16:18   
Ela123
Mi imamo precej prostora, zato imamo mizo s sestimi stoli.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.4.2010 17:33:21   
KIKI****
Tudi jaz se strinjam s tem, da jedilni kot vzame manj prostora, ampak midva sva letos mizo menjala za ovalno in sva jedilni kot spremenila v klop. Zraven sva imela 3 stole in jih pustila. Mizo sva kupila tako, da se raztegne na 3m 35 cm in bova dokupla še podobne klopi, kot na slikah zgoraj. imava jedilnico dolgo 5 m in si to lahko privoščiva.
A katera ve kje se da kupiti klopi zgoraj in kakšna je okvirna cena?

(odgovor članu Ela123)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.4.2010 17:48:29   
majch
kiki rutar ima včasih kaj takega v reklami, al pa lesnina Brdo

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.4.2010 12:52:57   
picola1
Grrrrrrr, očitno jedilni kot ostane...(ga bom vsaj malo poskušala predelat, da mi bo bolj sprejemljiv)
Hvala za info.user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.4.2010 12:58:27   
zvesta
Jaz bi pa imela jedilni kot, pa ga nimam kam postavit. :( Imam tako noro kuhinjo. :(

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?