|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj vse rabi otrok za v vrtec?
7.8.2007 8:23:53   
Maxica
Ker gre naš triletnik letos prvič v vrtec, ga moramo primerno obleči, obuti itd. Kaj vse rabi in koliko? Trenirke, copate (kakšne za fantka?) itd. Lepo prosim, če svoje dragocene izkušnje delite z mano. Hvala.user posted image

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj vse rabi otrok za v vrtec?
7.8.2007 8:32:06   
viv_
Oblečeš normalno - kavbojke, hlače... Jaz sem ji trenirkice dajala samo na začetku v jaslih, dokler še ni bila ravno najbolj motorično zverzirana, da je bila bolj komot, da je lažje laufala in plezala okrog, sedaj pa ne več. Tako veliki se tudi ne pacajo več s hrano, tako da ni panike. Pač, normalne cunje...

Za obut pa - pri nas imajo večinoma take "šolske copate", usnjene, z gumijastim podplatom. Večina jih ima od Alenke, tiste z medvedom gor.

Rabiš pa še nahrbtnik, v katerem ima komplet za enkrat preoblečt in to je to.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2007 9:10:17   
lex
Čim bolj udobne stvari in takšne, da se mogoče lahko s čim popackajo (vodene barve, prstne barve, lepilo,....), da ti lasje ne grdeo pokonci ko prideš ponj. Saj so vedno zaščiteni ko delamo kaj takšnega, ampak nikoli ne veš kje se zgodi nezgoda.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2007 9:11:09   
P_Petra
za v vrtec ga normano oblečeš glede na vreme.vedno imejte še torbo,ki jo pustite v vrtcu za rezervna oblačila,če se otrok polije itd.Copate pa taakšne kakršne mu kupite ni posebnih meril,v tistih ki se pač otrok najboljše počuti

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2007 9:13:19   
Marogica
Tudi mi oblačimo oba v trenirke oz. sedaj 6-letnika sem zadnje leto oblačila v kavbojke. Prej ne, ker se mi ni zdelo tako udobno.
Pa kot so ene rekle, en kompletek za preobleči.
Copate pa imamo tudi mi "šolske".

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2007 9:22:14   
sayuri
Se pridružujem mnenjem ostalih. Glede na to, da je Max tri leta star je že prav "velik" fant user posted image . V ruzaku imej vedno en komplet za preobleč, copate imamo tudi mi zdaj "šolske" , prej je imel pa Cicibanove. Oblačim ga "normalno". Enkrat na teden imajo prav nopovedano telovadbo v športnem centru in takrat ga oblečem v trenirko. Drugače pa raznovrstne "športne" hlače, kavbojke. Sedaj poleti veliko tudi 3/4 hlače, kratke hlače, zgoraj pa majčke. Za v vrtec ga ne oblečem pretirano veliko, ker imajo notri toplo. Tudi pozimi - je tam brez žab.

Pri nas imamo navado, da imajo otročki kar v vrtcu spravljene gumijaste škornje in pelerino, saj grejo ven v vsakem vremenu. To se boste pa itak zmenili na roditeljskem sestanku.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2007 9:50:09   
Lenny
1 mali nahrbtnik
1 komplet za preoblečt (nogavičke, spodnje perilo, hlače, majčka)
zobno ščetko + zobno pasto
100 papirnatih robčkov
mehki copati z gumo
gumi škornji

To smo morali prinesti, ko je začel hoditi v vrtec.

Drugače pa kavbojke, bombažne majčke v vseh izvedbah (pozimi bombažni puliji), anorak se dobro obnese, kakšen flis za jesen, čevlji na ježke, da je čimbolj samostojen, pozimi še nepremočljiv pajac za kepanje in valjanje po snegu in snežki.
V glavnem stvari, v katerih se mali dobro počuti in so dovolj udobne za igro in divjanje. Hlače so slej kot prej strgane na kolenih, majčke utrpijo kakšen lepotni popravek s flomastrom ali kakšno drugo barvo.
Pa lep začetek v vrtcu vam želim!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2007 14:49:55   
bori2
Tudi mi tako;
- ščetka, pasta, robčki
- copate, gumijaste škornje
- rezervna oblačila - vse
- dvojno spodnje perilo

Naša gre najraje v trenerki, ker se najbolj počuti, za kakšne bolj "nobel" stvari, pa nas itak obvestijo lkaj rabijo - za nastope, izlete, sprehode, telovadnico, vlak,...

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2007 9:58:04   
Pikca
Za obut pa - pri nas imajo večinoma take "šolske copate", usnjene, z gumijastim podplatom. Večina jih ima od Alenke, tiste z medvedom gor.
kje se dobijo ti copatki, a majo tud bolj majhne št. 24-25?

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?