Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj vse potrebujemo za poletnega dojenčka? 16.3.2007 18:06:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce vem, da je bilo že velik napisanega o tem kaj vse rabimo za naše malčke, od opreme vse do kozmetike. Kljub temu pa bi vas prosila za pomoč, če ima katera mogoče sestavljen kakšen seznam, kaj vse je potrebno. Da bi na enem mestu zbrali vse skupaj. Namreč nam, ki bomo prvič mamice in nimamo od koga dobiti že rabljenih stvari, in konkretnih nasvetov, bi nam to ob nakupih bilo v zelo veliko pomoč. Katera oprema se vam je zdela pomembna? In predvsem kakšna oblačilca in koliko česar ste kupili za dojenčka????? (kakšni materiali, dolgi-kratki rokavi, itd...) Namreč bojim se da bi česar kupila preveč, česar premalo, ali pa celo čist napačno in kasneje tega ne bi potrebovala. Kakšna kozmetika? In še kakšna stvarca, ki se je vam zdela zelo pomembna in uporabna. Zelo vam bom hvaležna za vsak predlog in pomoč. Hvala vam že vnaprej. lp
|
|
|
|
RE: Kaj vse potrebujemo za poletnega dojenčka? 16.3.2007 19:09:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za tvoj odgovor, ampak nažalost mi nobenega od teh linkov, ki so tam noče odpret
|
|
|
|
RE: Kaj vse potrebujemo za poletnega dojenčka? 16.3.2007 19:52:18
|
|
|
|
Putka
|
Na kratko: Jaz nabavljam bodije s kratkimi rokavi na preklop, bolj praktično kot majčke, pa še pleničko držijo. Pa kakšne bombažne hlačke/žabice, lahko ta dolge ali do pasu. Kr.majčke niso ravno praktične za novorojenčke. Tudi par majic na dolge rokave prav pride. Sem že vidla luštne pajacke na kratke rokave, v trgovinah je že vse poletno - imaš srečo. Če bo spet hladen in deževen avgust pride kak fotirast kompletek prav. Jaz sem ta prvo nabavila ležalnik za dojenčka, da je čez dan notri, pride prav od drugega meseca dalje. Pa kako mrežo za mrčes čez voziček. Pomoje bo letos katastrofa glede žužk, ker ni bilo zime. Tudi za čez posteljico so jih imeli.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2007 23:45:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj vse potrebujemo za poletnega dojenčka? 22.3.2007 10:15:31
|
|
|
|
Tina26
|
Meni se je v prvi nosečnosti zgodilo da sem kupila-dobila vsega preveč - sploh kar se tiče kozmetike... Moj nasvet je : kupi zelo malo, res samo najnujneše stvari in potem po potrebi dokupuj. Mene so prijatelji in sorodniki spraševali kaj naj mi prinesejo za darilo, in ker sem že vse imela je bilo zares težko... Zato ti svetujem da kupiš res bol osnovne stvari ostalo pa potem po potrebi,saj če je otrok poletni boš tako kmalu zunaj in boš lahko šla (verjetno zelo z veseljem) v trgovino in kupila. (Ležalnika pri nas nismo rabili - je bila v lupinici, vozičku ali na kavču; vsa tista olja in kremice ki jih najdeš na spisku nam niso prav prišla zaradi občutljive kože, pa še veliko testerjev sem dobila v raznih paketih; banjico je po enem mesecu zamenjal čebriček;...) Glede oblekic pa sem imela prej zimsko dete, zdaj pa rodim junija tako da sem isto zbegana kot če bi bilo prvič. Vem samo da bom kupila nekaj bodijev na preklop z dolgimi rokavi, nekaj pajackov imam od prve hčere, žabic ne bomo rabili, kapico največ eno pa še ta bo zelo tanka pa kaki copatki ostalo pa bomo kupovali oz. dobivali sproti. Upam da sem ti s svojim pametovanjem kaj pomagala. Pa srečno
|
|
|
|
RE: Kaj vse potrebujemo za poletnega dojenčka? 22.3.2007 12:25:50
|
|
|
|
dorina
|
Mi bomo imeli tudi poletnega dojenčka. Prvič noseča in zbegana, kot ti. Lahko ti povem, kaj sem pač jaz nabavila od oblačilc (do kozmetike še nisem prišla, je na vrsti zadnji mesec). V glavnem, imam 5 majčk na preklop z dolgimi rokavi, 3 bodije z dolgimi rokavi, 3 bombažne žabice do pasu in 2 pajaca. Potem en kompletek, bombažni, z dolgimi rokavi, en kompletek s kratkimi rokavi, 3 bodije s kratkimi rokavi, par bombažnih kapic in nogavičk. Pa dve pižamici. Nameravam pa nabaviti še ene par bodijev s kratkimi rokavi in pa kakšno jopico za čez, pa seveda slinčke in copatke, pa če bom še kakšen res lep kompletek vidla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?