|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 10:15:25   
eva30
Punce pozdravljene9nebesa! Do sedaj sem vas bolj ali manj samo brala:ups:. Veliko sem izvedela o vsemogočih stvareh:bravo:. Sedaj pa imam tudi jaz en problem:zmeden:.

V nekaj tednih naj bi dobila otročka. Nisem noseča, ampak ga bova z možem posvojila:bravo::bravo::bravo:, če bo šlo vse po planu:sloncek::sloncek::sloncek:

Zanima me kaj vse rabim v tistih prvih dneh:zmeden::zmeden:, ko pride novorojenček domov9nebesa9nebesa9nebesa?

Za vaš odgovor vam bom zelo zelo hvaležna!:rozica:

Lep pozdrav!:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 10:21:32   
KIRA
najprej plenice (meni so najboljše pampers), na začetku newborn ali pa enkico, pa vato za umivanje, če hočeš lahko tudi tiste čistilne robčke, ki jih imajo. pol boš rabila bombažne plenice in povijalno plenico, če boš povijala na "široko". kremo za ritko, mogoče tudi olje za dojenčke. flaško (avent ima za novorojenčke dudo enkico), med hranami pa lahko izbiraš (Aptamil Pre, ali 1, Milumil, Comformil,Hipp)... pa banjico si lahko omisliš, ter kakšno kopel za tamalga - ampak je dajaj v vodo čisto malo, pa termometer, da boš lahko tvojega cukrčka cartala in kopala... od oblekic pa je zadosti par majčk, par bodijev, dva ali tri tedije in štramplerčki. pa ne kupuj preveč, ker taki mali grozno hitro rasejo ;)
mislim, da je to vse, kar boš na začetku rabila. ostalo pa si kupuj sproti.

(odgovor članu eva30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 10:23:40   
romy23
http://www.ringaraja.net/dojencek/Clanek.asp?clanekID=94

mogeče bo tole kaj pomagalo.

Upam, da bo vse po planu!

lp romana

(odgovor članu eva30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 10:23:44   
Ro-La
najprej čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo:
Osnovne stvari ti je Kira napisala, ostalo pa kupuj sproti.

(odgovor članu eva30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 10:24:12   
beti 1
http://www.ringaraja.net/nosecnost/Clanek.asp?clanekID=94

Tu je en članek z vsem potrebnim za novorojenčka, ne vem pa koliko bo star vajin otroček, ko ga dobita.

Veselo pričakovanje in srečno novo družinico
beti 1

(odgovor članu eva30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 10:27:58   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo:Eva30...če bi bila kje blizu bi stekla k tebi in te močno objela,stisnila roko,ti si res pravi človek,ki ima zlato srce:bravo::bravo::love:Mi imamo v družini tudi posvojenko,sedaj ima 12 let in so ji starši lepo razložili kako je prišla v družino.Povem pa ti da je deklica popolnoma podobna "mamici"to pa mama narava naredi.Zašla sem s poti ti bi rada vedela kaj vse potrebuješ za sprejem novorojenčka :Stekleničke,pleničke,dude,kremice, kopeli,prilagojeno mleko,škarjice glavniček,termometer za zmerit toploto vode,toplomer za detece,razne krpice,vato,mandeljnovo olje,tetra plenice,lahko tudi vlažne robčke,.ne vem več.pa saj ti bodo še druge naštele.Ti si res zlata...vso srečo novi družini,da bi vsi trije skupaj rasli v izobilju ljubezni in razumevanja,pozdrave iz:morje:od babi Neve.:sloncek::kuza:

(odgovor članu eva30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
28.10.2004 10:38:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eva30)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 11:31:54   
eva30
Hvala vam. Upam da čimprej dobimo našega:duda:

Lep dan!

(odgovor članu eva30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 11:33:05   
Anonimen
Vau, jaz se ponavadih čestitkam pridružjem le v mislih, tokrat pa moram čisto zares napisati: Čestitke, upam da vam bo uspelo in veliko, veliko sreče v življenju!

(odgovor članu eva30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 11:45:33   
Pupica
čestitke in držimo figice:bravo::bravo::bravo:
da se bo vse srečno končalo.9nebesa9nebesa
Sicer so pa že skoraj vse mamice napisale.;)
Lp
Čimveč čimlepših trenutkov!
:muca:

(odgovor članu eva30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 12:14:52   
Anja167
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Lepo se imejte drug z drugim! :rozica::rozica::rozica::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu eva30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 12:15:09   
Donja
Tudi jaz ti čestitam in upam, da bosta :duda: čimprej domov prinesla. Poročaj kako in kaj bo. Verjetno tako kot mene zanima tudi ostale članice te velike družine.

Pa dosti :angel::angel::angel: in :pujs: za srečo

(odgovor članu eva30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 12:31:01   
Abby
Glede opreme bi se strinjala s Kiro, dodala bi le tole: res je, da dojenčki oblačilca hitro prerastejo, jih je pa potrebno večkrat na dan preobleči, ker se radi pobruhajo, pa tudi iz pleničke včasih kaj uide. Ampak mirno mu lahko kupiš tudi par večjih oblačilc (npr. v paketu je velikost 68 - za 6m starosti), ker jih v končni fazi tudi lahko obleče, čeprav so mi še prevelika. Tudi jaz sem se bala nakupiti preveč vel. 56, potem je bila pa punči tako drobna, da je vel.62 nosila še skoraj celo leto.

Sicer pa ti iskreno čestitam in želim veliko veselja z dojenčkom.
9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu eva30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 12:42:44   
BARBARA R.
Zdravo! in Čestitke :bravo:
K stvarem,ki jih je naštela Kira bi dodala da so meni neizmerno prav prišle razne gazice in planice.Prve tri mesece je naš sonček zelo polival in bruhal,tako da so gazice nepogrešljive.Pa kakšno mehko dekico,se mi zdi da je novorojenčka še najlažje obranit pred mrazom z deko.
Še enkrat iskrene čestitke :bravo: ,se veselimo z vami in upamo,da bo šlo vse po načrtu.
Veliko dobre volje!:)

:muca:

(odgovor članu eva30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 13:51:40   
ronja5
ČESTITKE!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu eva30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 14:29:26   
Anonimen
Ok, za oblačilca že veš, pa pleničke, hladilno mazilo za rito, otroško milo za umivanje, enih 30 bombažnih plenic, za vsak slučaj kakšno dudo, kakšni 2 mehki dekici, prilagojeno mleko, flaške, glede na to, da bosta posvojila, bi ti verjetno zelo prav prišla sterilizator in grelec stekleničk. Ker je oboje novo kar drago, poglej v malih oglasih (tu na ringaraja, revija Mama ali Salomonov oglasnik). Fiziološka raztopina in pumpica za nosek (Chicco). Alkohol (iz lekarne) za popek (če bo še čisto majhen otroček).
Vse ostalo pa lahko kupiš spotoma, če boš potrebovala. Pa ne kupujta plenic na zalogo, ker tele male žverce tako hitro rastejo!

Srečno!

(odgovor članu eva30)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kaj vse potrebujem?
28.10.2004 16:59:28   
Pilar
No,jaz tudi še nisem mamica (bom pa kmalu :), no še dva meseca), ampak pišem pa zato, da vama iskreno čestitam :sloncek::sloncek::sloncek:!

(odgovor članu eva30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kaj vse potrebujem?
29.10.2004 9:06:38   
eva30
Punce hvala vam:love:! Seveda pa vam sporočim kako se bo razpletlo9nebesa!

(odgovor članu eva30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?