Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj vse na sončno teraso??? 6.7.2011 13:38:03
|
|
|
|
~Biba~
|
če želiš mediteransko teraso, ti priporočam različne palme, citruse, oleander a drži se načela manj je več
|
|
|
|
RE: Kaj vse na sončno teraso??? 6.7.2011 13:57:37
|
|
|
|
tosja
|
Hvala, Biba Saj ne mislim pragozda naredit... Palma odpade...nimam sreče z njimi. Pa vsem rastlinicam, ki zimo preživijo na toplem se bom odpovedala Mogoče ena, ki jo lahko spravim v lopo. Eno leto (na manjši terasi) sem tako vlačila in pospravljala, pol pa je palma mrknila, pa še dva grmička sta mi umrla Kaj pa predlagaš za pergolo?
|
|
RE: Kaj vse na sončno teraso??? 6.7.2011 14:25:40
|
|
|
|
Luni
|
Na pergolo bi jaz dala klimatis z velikimi vijoličnimi cvetovi... Sicer pa v takšno terasno oazo obvezno začimbnice, pa kakšno kamelijo, mogoče dalije-nizke, katere potem daš iz zemlje v papir, pa v lopi prezimiš.....
|
RE: Kaj vse na sončno teraso??? 6.7.2011 14:49:58
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luni Na pergolo bi jaz dala klimatis z velikimi vijoličnimi cvetovi... Sicer pa v takšno terasno oazo obvezno začimbnice, pa kakšno kamelijo, mogoče dalije-nizke, katere potem daš iz zemlje v papir, pa v lopi prezimiš..... hvala
|
|
RE: Kaj vse na sončno teraso??? 7.7.2011 11:33:19
|
|
|
|
dps1
|
zmajeva krila - odlična za sončno lego
|
|
|
|
RE: Kaj vse na sončno teraso??? 7.7.2011 12:01:09
|
|
|
|
~Biba~
|
- Potem pa kakšna okrasna trava... - sivka odganja vrtnicam uši...morda to dvoje kombiniraš na pergolo pa: - glicinijo, če imaš dovolj prostora, ali pa - clematis/po domače srobor kot je predlagala luni, - če nočeš cvetov pa kr bršljan al pa kaki okrasni slak ( jeseni g aje tečno odstranit, ko se posuši)
|
|
|
|
RE: Kaj vse na sončno teraso??? 7.7.2011 13:29:07
|
|
|
|
tosja
|
hvala vam punce. To je v bistvu moja terasa, moj kotiček za sanjarjenje, lenarjenje, tudi bo imel svoj kotiček, da bo užival v igri, ko bo mami meditirala Naslednji teden imam še sestanek z mizarjem, pa da vidim kako bova uskladila moje želje in njegovo delo
< Sporočilo je popravil tosja -- 7.7.2011 13:30:34 >
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?