Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj vse moramo urediti januarja?? 14.1.2010 9:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Do jutri je potrebno oddati prijavo za odmero dohodnine od oddajanja nepremičnin v najem fizičnim osebam.
|
|
|
|
RE: Kaj vse moramo urediti januarja?? 14.1.2010 9:08:06
|
|
|
|
Naja31
|
Do 5. februarja (so podaljšali)moraš oddati za vzdrževane družinske člane, če hočeš,da se spremeni. Glede otroških dodatkov pa ne vem kaj si mislila. To oddaš takrat ko ti poteče. Pri nas je to marca.
|
|
|
|
RE: Kaj vse moramo urediti januarja?? 14.1.2010 9:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
pa avto moraš registrirat
|
|
|
|
RE: Kaj vse moramo urediti januarja?? 14.1.2010 9:28:57
|
|
|
|
ledenaa
|
za otroške ti že csd javi kdaj moraš podaljšati
|
|
|
|
RE: Kaj vse moramo urediti januarja?? 14.1.2010 9:43:08
|
|
|
|
n.nati
|
Po novem baje ne bodo več obveščali, tako so vsaj meni rekli, bolje bo da glede otroških same vodite evidenco, da ne bo prepozno
|
|
|
|
RE: Kaj vse moramo urediti januarja?? 14.1.2010 9:44:40
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: n.nati Po novem baje ne bodo več obveščali, tako so vsaj meni rekli, bolje bo da glede otroških same vodite evidenco, da ne bo prepozno Mene so obvestili pred tremi dnevi.
|
|
RE: Kaj vse moramo urediti januarja?? 14.1.2010 9:47:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec IZVIRNO SPOROČILO: n.nati Po novem baje ne bodo več obveščali, tako so vsaj meni rekli, bolje bo da glede otroških same vodite evidenco, da ne bo prepozno Mene so obvestili pred tremi dnevi. tudi mene
|
|
|
|
RE: Kaj vse moramo urediti januarja?? 14.1.2010 10:03:57
|
|
|
|
noranate
|
Mene pa zanima a je treba in kdaj dat kakšno potrdilo o šolanju za štipendije oz otroške. Včasih vem, da je blo treba to nardit. Help !
|
|
|
|
RE: Kaj vse moramo urediti januarja?? 14.1.2010 11:57:02
|
|
|
|
kjava
|
Vinjeto je treba nabavt.
|
|
|
|
RE: Kaj vse moramo urediti januarja?? 14.1.2010 11:57:49
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Do 5. februarja (so podaljšali)moraš oddati za vzdrževane družinske člane, če hočeš,da se spremeni.Glede otroških dodatkov pa ne vem kaj si mislila. To oddaš takrat ko ti poteče. Pri nas je to marca. A ni tko, da je treba v vsakem primeru?
|
|
|
|
RE: Kaj vse moramo urediti januarja?? 14.1.2010 12:10:15
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Do 5. februarja (so podaljšali)moraš oddati za vzdrževane družinske člane, če hočeš,da se spremeni.Glede otroških dodatkov pa ne vem kaj si mislila. To oddaš takrat ko ti poteče. Pri nas je to marca. A ni tko, da je treba v vsakem primeru? Če uveljavljaš že med letom pri plači, ti zdaj ni treba oddajat, razen če želiš kaj spremeniti, če pa med letom NE uveljavljaš, potem je pa treba zdaj, ali pa potem podajat ugovor na inf. izračun, kar je še bolj zoprno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?