|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj vse boste dali v puščico?
20.8.2011 12:36:46   
katarincatinca77
Mi smo kupili prazno, na eno zadrgo. Pa se mi zdi, da imajo not malo placa za kaj več naložit. Pa me zanima, kaj vse boste pri vas dali notri. Namreč že če hočeš dat 12 barvic in 12 flomastrov, ni dovolj placa. Pa sem gledala, da tud pri unih na 2 zadrgi ni dost bolje. A se vam zdi v redu varianta, da ima otrok barvice v kovinski tanki škatli, ki se kupi skupaj z barvicami? Meni se zdi, da se bo otrok ful zamudil, če bo moral vsako barvico vzeti ven iz elastike in jo potem vrniti nazaj skozi elastiko. Če ima pa škatlo, pa barvico samo vzame in jo potem samo položi nazaj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj vse boste dali v puščico?
20.8.2011 15:31:14   
Janya
Po mojih izkušnjah, zelo malo uporabljajo flumastre in bi jih jaz dala v posebno puščico, mi so vzeli kr eno ki smo jo imeli že doma.

(odgovor članu katarincatinca77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2011 17:17:45   
ona

IZVIRNO SPOROČILO: Janya

Po mojih izkušnjah, zelo malo uporabljajo flumastre in bi jih jaz dala v posebno puščico, mi so vzeli kr eno ki smo jo imeli že doma.

Enako, flomastri so drugje, ful pa rabijo barvice in svinčnik.

Da imajo probleme z elastiko,pa po moje ni tako hudo, se bojo navadli pospravljat barviceuser posted image

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2011 19:25:49   
ajsek
Elastike so fajn, ker bo takoj videl, če kaj manjka. Če bo imel barvice raztresene po škatli, jih bo vsak teden manj (razen če je ful vesten, ampak večina otrok ni :) ).
Flomastri naj bodo pa res nekje posebej.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2011 19:42:27   
ajna12
Pri nas je hčerka končala 3. razred. Peresnico ima  na 3 zadrge. Pa ti povem, da je kar priročna, ker se je kar nabiralo kaj vse rabi.
1. - 12 flomastrov - toliko jih je tudi na seznamu za šolo
2. - 12 barvic+ si je želela še kakšno dodatno barvo
3. - radirka, šilček, malo ravnilo, 2 svinčnika, nalivnik, rdeč kuli,
Tako, da jaz kar priporočam večjo peresnico.

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2011 19:53:16   
blaža
Mi smo jo v četrtek kupli v Evrospinu tako na tri zadrge in to po ceni 9.90e. Ful sem bla presenečena kako je dobra oz kvalitetna. Je iza takega materjala, kot so rucaki trpežnega, tudi lepa za videt noter je blo pa :

prvi predal- dva ravnila, ravno in trikotno, flouriscenten flomaster, svinčnik, radirka, šilček, moder in rdeč kemik, lepilo v stiku

Drugi in tretji predal pa po 18 barvic in 18 flomastrov. Vse je super, celo barvice so dobreuser posted image

Ker drugače so take peresnice po 30e in več kar sva gledala,..

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2011 23:00:53   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Janya

enako...z barvicami v elastiko se še ne zamudi toliko, kot pri flomastrih, ki grejo res težje v tiste luknje, le-te res rabijo samo tu in tam pri LV...tudi drugače jih prehitro zanese in čeprav ne bi smeli, v zvezku kaj pobarvajo s flomastri.

v peresnico bomo mi pospravili barvice, radirko, šilček in 2 ali 3 svinčnike, za škarje in lepilo še ne vem, ali v peresnico ali posebej, se mi zdi, da tudi večkrat kaj izrežejo in prilepijo v zvezek in je dobro, da so pri roki user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2011 19:01:11   
Katrin
Ideja, da so flomastri v posebni puščici, ni slaba user posted image , saj jih učenci res ne potrebujejo vsak dan:))

Iz izkušenj lahko svetujem, da imajo moji učenci ponavadi tudi lepilo, škarje, šablono (selotejp) v posebni puščici, spet drugi imajo to v posebnem žepku v šolski torbi, nekateri pa kar v likovnih škatlah. Vse je ok user posted image

Izkoristite še zadnje proste dni:))

katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2011 22:14:16   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Ideja, da so flomastri v posebni puščici, ni slaba user posted image , saj jih učenci res ne potrebujejo vsak dan:))

Pri nas je že seznam potrebščin bil napisan tako, da sem razbrala, naj bodo v peresnici samo barvice, flumastri pa so del pribora za likovno vzgojo.

Tako da bosta obe peresnici, ki sta bili zraven torbice, prišli zelo prav... meni pa se je sprva noro zdelo user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
22.8.2011 18:34:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.