|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj vse že znajo...
6.2.2005 13:31:42   
filipinka
...oziroma so znali vaši malčki pri 4 mesecih?:duda:
Midva sva zdaj toliko stara in naju zanima, kaj vse so zmogli vaši :duda:, s čim so se igrali, kako so se oglašali,itd. ...Skratka napišite vse česar se spomnite!:kuza:
Lep dan, V. in :zaspan: Filip
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj vse že znajo...
6.2.2005 14:17:38   
Tejči
Ojla!

No, men se zdi da je naša Mia bolj pri ta lenih:)-
:rozica:Zna pasti kravice.
:rozica:Že lepo papca na žličko (sicer dobi tu pa tam malo riževe kašice, kaj druga še boma počakale).
:rozica:Veliko se pogovarja (škoda, da je mi ne razumemo).
:rozica:Njena najljubša igračka je plišasti sonček. Njemu se vedno smeji.
:rozica:Pri previjanju je že pravi mali vragec, dviguje ritko in se premetava sem ter tja.
:rozica:Tudi pri kopanju je postala full živa, kopalnica ter ati&mami sta čisto mokra (razmišljama o nakupu potapljaške opreme:) )

Več se pa trenutno ne spomnim. Če mi bo še kaj padlo na pamet, bom dodala.

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj vse že znajo...
6.2.2005 14:37:41   
HuAnita
Podobno kot Tejči...
Fuuul gruli, kot golobček.
Pa kr na nogice bi se že postavljala, pa še glave nima stabilne;)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj vse že znajo...
6.2.2005 21:45:39   
Miško
Hi

Mi bomo sicer stari 4 mesece šele v petek, vendar že znam:

- pasem kravce - še iz porodnišnice
- glavo že lepo držim pokonci
- ko ležim, že veselo delam trebušnjake oz. dvigujem rito
- znam prijeti igračko in jo nesem v usta, zadnjič sem si grizljavčka (krog z luknjo v sredini) vrgel na nos, potem pa ga nisem znal sneti
- roke si tlačim v usta "do komolcev", včasih obe skupaj
- "igram klavir" - ha ha - imamo tisti klavir od Fischer - Price in že lepo pritiskam na tipke, da mi igra
- ko me kdo potegne v sedeč položaj, sem strašno zadovoljen in vriskam ter si ogledujem stvari okoli sebe
- ko me kdo postavi na nogice, jih naredim "trde" in mi je to strašansko všeč,čeprav mami ne pusti veliko časa tako uživati
- na previjalni mizi se zvijam kot glista, da nagajam mami, znam pa se že stegniti po medvedkih, ki so zraven previjalne podlage
- v posteljici se vrtim naokoli, večkrat se zbudim z glavo tam,kje sem imel zvečer noge in vedno se odkrijem, ko pa so me skušali stlačit v spalno vrečo, sem jim jasno povedal, da to pa ne bo šlo
- mami dvigujem majčko, ko se dojiva
- znam govoriti že neeee in hev hev, vsak dan sem bolj zgovoren
- veselo vriskam iiiiii,ko me žgečkajo po rebercih
- ko mama vztraja, da sem med vožnjo z avtom v lupinici, užaljeno rjovim vsaj 10 minut, ampak ne pomaga
- ne maram več vozička - košare, saj nič ne vidim, kaj se dogaja okoli mene, zato sem zaenkrat v lupinici ali pa naročju
- žlice pa ne maram, joški so zakon, ponoči vsaki 2 uri ali pa še bolj pogosto (je mami srečna), podnevi na 3 ure
- med dojenjem vsaka malenkost zmoti, sem namreč strašansko radoveden
- zelo rad gledam televizijo, pa mi tudi to ne pustijo
- in čez 1 teden se bom začel učiti plavat

Jap, sem se razpisala, pa še kaj bi se našlo

Miško&Matija

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj vse že znajo...
7.2.2005 12:03:24   
Pikca
Naša je ta teden začele "čitati" revije. Najraje ima reklame, ki so fajn pisane in jih lahko trga :)
Pa grozen firbec je postala; namesto da bi jedla, vmes gleda naokrog in tako se zna hranjenje precej zavleči. Tudi vozičku, v katerem je vedno spala, je vedno bolj budna in jo bo treba kmalu naštimati malo bolj pokonci.

Lp, Pikca

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj vse že znajo...
8.2.2005 12:12:25   
Natas@
NAš bo v soboto star 4 mesece in
- če se mu ljubi zelo lepo pase kravice, drugače pa plava
- na tleh se že obrača levo in desno, ampak mu še ne rata da bi šel čisto na bok. Ne manjka več dosti
- ko se kopa, imamo mokro kopalnico
- zelo rad sedi
- še rajši pa gleda televizijo (ne pustimo) ali pa akvarij z ribicami
- zelo rad opazuje
- vse kar prime, gre takoj v usta
- zelo rad se vozi v avtu
- obožuje biti nagec
- sovražui čiščenje nosu, govori ava, ava. :)-
- ...
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?