|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj vi menite?
26.7.2007 12:05:16   
Anonimen
Moji prijateljci se je zgodilo naslednje:

Z možem sta skupaj 7 let, imata sina starega 5 let. Ker že ves čas živita pri njenih starših, kjer jima je lepo, vse imata oprano, skuhano,...skratka...njemu ni potrebno delati nič. Še s sinom se skoraj nič ne ukvarja.

Zdaj so se spravili k urejanju nove mansarde, v hiši, da bodo lahko končno na svojem. Denarja nimata na pretek.

ZDaj pa je njen mož kupil motor, vzel denar iz skupnega računa, njej nič povedal...zvedela je od kolegov. Seveda je ona zdaj čisto na tleh, razočarana, žalostna....

Kaj bi ve naredile? Pustile,da dela kar hoče?In zdaj popustila, pa nikoli ne bi vedela, kaj si bo še izmislil?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj vi menite?
26.7.2007 12:09:15   
Anonimen
Izvedela je od kolegov da je kupil motoruser posted image . A ta motor ne stoji pred hišo da ga žena ne vidi in ne more vprašat od kod pa sedaj je sedaj to prišlouser posted image . A ga skriva pred njouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2007 12:10:31   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
njej nič povedal...zvedela je od kolegov. Seveda je ona zdaj čisto na tleh, razočarana, žalostna....

kaj pa je prej počela? a se z možem ne pogovarja? pa kaj je to tako hudega, če si je želel motor? saj imata kje biti, bo pač mansarda počakala

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2007 12:11:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Izvedela je od kolegov da je kupil motoruser posted image . A ta motor ne stoji pred hišo da ga žena ne vidi in ne more vprašat od kod pa sedaj je sedaj to prišlouser posted image . A ga skriva pred njouser posted image .

Ne, ker ga je parkiral v službbeni garaži...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2007 12:12:10   
Felicity
Da je en kruser posted image .

Zato pa je boljše da so računi ločeni, ker nikoli ne veš, kdaj se komu strga in si kupi "igračo".

Na njenem mestu bi ga prisilila da proda motor, ali pa da vse stroške prenove nosi on (naj vzame kredit).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2007 12:12:42   
snake
hhhmmmm, ne vem če se glih razumeta, če ji on skriva takšne stvari...........
jaz bi mu zatežila, in če ne bi cedu in bi motor obdržal, bi si jaz tudi privoščla kaj dobrega zame, kak nov avtek, in mu ne bi naredila nič doma, ne skuhala, ne prala, ne likala, ne  DALA............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2007 12:14:11   
snake
Na njenem mestu bi ga prisilila da proda motor, ali pa da vse stroške prenove nosi on (naj vzame kredit).
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2007 12:14:46   
Mešamdrek
pa kaj je to tako hudega, če si je želel motor?

Hudo je to,ker imata skupen račun in ni njej nič povedal.A ti bi pa mirno gledala,če bi si tvoj iz skupnega računa kupoval kar ene igračke,ker si jih revežek zaželi?user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2007 12:15:22   
Anonimen
A takoooooo, pol je pa skrajno otročji in neodgovoren primerek fantka, ki si je želel igračo..........zelo drago igračo........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2007 12:17:37   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Še s sinom se skoraj nič ne ukvarja.

Meni je čist dovolj ta stavek. Za motor se mi sladko jeb***

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2007 12:17:58   
Anonimen
js isto vzamem denar za moje igračke-motor iz skupnega računa, sam se o tem prej pogovorim z mojo ženo, me prav zanima kaj bi iz mene nardila če bi kr tko šel pa kupu neki tok dragegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2007 12:19:26   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

js isto vzamem denar za moje igračke-motor iz skupnega računa, sam se o tem prej pogovorim z mojo ženo, me prav zanima kaj bi iz mene nardila če bi kr tko šel pa kupu neki tok dragegauser posted image

Jaz bi ga zatamanla.Pol bi pa men ostal motor.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2007 12:27:10   
piščanc
men je pa to ful grozn - da se mož tok boji žene, da ji ne prizna niti svojih želja in motor skrije v službeni garaži. da nima nič za početi doma, ker je nepotreben v celotni familiji. v glavnem jaz bi se zamislila nad sabo, ne nad njim

me prav zanima kakšni bi bili odgovori, če bi pisalo, da je žena vzela iz skupnega računa denar in si kupila motor, ki si ga je želela, zdaj ga pa ne upa pripeljati domovuser posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.7.2007 12:31:48   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: snake

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO

se strinjam. Mi je ravnokar prišlo na misel, da bi vzela denar iz skupnih prihrankov in si kupila en cabrio, me prav zanima njegova reakcija (bi pa rabljenega), sem mu pa tudi že povedala mojo željo in me ne upošteva user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.7.2007 12:33:20   
Taula
V tem zakonu ni težava motor, ampak čisto druge zadeve. Ona je ena razvajena princeska..mamica ji rihta familijo ona je pa gospa. Zezrela ženska ki ne bi smela imeti familije.

In ne vem kako da vam več pomeni motor kot zanemarjeni otrok?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.7.2007 12:48:06   
Anonimen
popizdila ko hudič in zahtevala da motor proda in mu rekla nej se zresni al pa nej poka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.7.2007 13:06:31   
purple
Tu mora biti problem že v osnovni komunikaciji. Da se take stvari, kot je nakup motorja skrivajo. Ne vem no, jaz bi se močno vprašala, kaj je v tem odnosu narobe.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.7.2007 13:23:59   
Anonimen
Tole  user posted image in kufre bi mu pred vrata postavila.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.7.2007 13:29:56   
karmy
letu bi čez prvo okno... ne čez vrata...okno...kot za motor kot za otroka...user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.7.2007 13:36:05   
iva01
jst bi mo rekla: en gre od bajte, al ti al pa motor. Če pa kaj sovražim so to motorji, rajš vidim da si kupi kabriolet al kakršen koli športen avto kot pa motor.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.7.2007 13:46:57   
Anonimen
iva če je šofer neumn pa okol voz čist brezglavo je vseen če voz kabrioleta, bus alpa motor.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
26.7.2007 14:11:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

V tem zakonu ni težava motor, ampak čisto druge zadeve. Ona je ena razvajena princeska..mamica ji rihta familijo ona je pa gospa. Zezrela ženska ki ne bi smela imeti familije.

In ne vem kako da vam več pomeni motor kot zanemarjeni otrok?

Ni ravno tako...mama pomaga pri kosilu, ostale stvari pa opravlja ona.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
26.7.2007 14:13:11   
Taula
Se opravičujem..površno brala.user posted image

Ampak vseeno..mene ne moti motor..moti me odnos do otroka.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.7.2007 14:52:08   
Anonimen
Bi mu jaz dala motor....kufre.. pa nej spi v službeni garaži, če hoče.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
26.7.2007 15:04:45   
Majabo
takoj bi si odprla nov racun in prenesla denar

bla bi pomoje tko sokirana, razocarana in uzaljena da nevem ce bi bla sposobna normalnga odnosa naprej z njim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?