Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj večerjajo vaši 9 mesečniki? 23.7.2005 20:26:06
|
|
|
|
Bejba
|
Naš je vsak večer riževo mlečno kašico z različnimi okusi. Za večerjo je pač bolj eno in isto, ima pa pester in raznolik jedilnik čez dan, tako da do sedaj ni bilo panike. Pa še obožuje jih (im mami tudi ;)). Pomagala ti ravno nisem dosti. LP; Bejba :rozica:
|
|
|
|
Kaj večerjajo vaši 9 mesečniki? 23.7.2005 20:30:37
|
|
|
|
Annny
|
Enako kot Bejba. Zadnjič enkrat sem zvečer jedla kruh in domačo ribezovo marmelado, pa je hotela tudi tamalčica...potem mi je pa pojedla skoraj cel kos kruha:ups: Se pa strinjam, da je dobro, če je večerja mlečna. Lp
|
|
|
|
Kaj večerjajo vaši 9 mesečniki? 23.7.2005 21:38:25
|
|
|
|
niki5
|
Pri nas tudi riževo mlečno kašico. Enako imamo tudi za zajtrk, čez dan pa poleg kosila so sadne malice, z dodatkom skute. Odvisno od dneva. Nsjveč mi pa poje riževe kašice, tako odpira usta da ga komaj dohajam :)
|
|
|
|
Kaj večerjajo vaši 9 mesečniki? 23.7.2005 21:57:58
|
|
|
|
lol
|
Gres,mlečni riž,čokolino,kruh v mleku ali kakšen piškot,tut kaka juha z krogliami je že bla,pa še kej bi se našlo pa se zdele ne spomnem.
|
|
|
|
Kaj večerjajo vaši 9 mesečniki? 23.7.2005 23:06:28
|
|
|
|
lol
|
Jaz mu vse z alpskim mlekom delam.
|
|
|
|
Kaj večerjajo vaši 9 mesečniki? 24.7.2005 8:56:25
|
|
|
|
Willson
|
Moja, pa dobi za večerjo samo adaptirano mleko po flaški. Noče nobene kašice, sem kupila že vse, od riževih z različnimi okusi, pa kašico s keksom,..., pa noče nobene. Tudi, če ji čisto malo zgostim in dam po flaški, pa noče piti, kajšele po žlički. Tako, da mi imamo za večerjo samo mleko, pa ji je dovolj do zjutraj. Lp:miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?