|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj vam podarijo...
21.2.2008 18:08:47   
TIA22
...za rojstni dan?
Zanima me, ali dobite kar si želite? Ali vam dajo kar denar, da si same kupite darilo? Ali vas peljejo, da si sami izberete?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj vam podarijo...
21.2.2008 18:12:29   
metkica1
No jaz sem si lani zaželela malo čudno darilo za Rd; namreč sesalec, ja pa sem ga dobila pa to zelo fajnega.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2008 18:16:14   
Detece
Jaz mu že nekaj časa pred tem namignem ene par stvari, ki si jih želim. In nekaj od tega ponavadi tudi dobim...

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2008 18:27:13   
ROŽICI
jaz tud malo rečem kaj bi rabla...potem pa dobim za RD...parni likalnik trenutnouser posted image user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2008 18:31:30   
didikaa
jaooo... jaz vem da včasih drugače ne gre kot da se darilo za rojtni dan kupi to kar se trenutno najbolj rabi za celo družino... ampak ženske, nikoliiii ampak res nkoli ne dovolite da vam vaši moški al pa kdor koli nosi za rojstni dan nekaj kar je za delat...ali ve tudi moškim kupujete pormašine pa izvijače pa tako dalje?...v večini primerov se to ne dogaja, a za ženske je pa tudi sesalčec vredu... moj že točno ve kaj lahko prinese za rd kaj pa ne =)

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2008 18:33:41   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: didikaa

jaooo... jaz vem da včasih drugače ne gre kot da se darilo za rojtni dan kupi to kar se trenutno najbolj rabi za celo družino... ampak ženske, nikoliiii ampak res nkoli ne dovolite da vam vaši moški al pa kdor koli nosi za rojstni dan nekaj kar je za delat...ali ve tudi moškim kupujete pormašine pa izvijače pa tako dalje?...v večini primerov se to ne dogaja, a za ženske je pa tudi sesalčec vredu... moj že točno ve kaj lahko prinese za rd kaj pa ne =)

Se podpišem, samo naj mi prinese sesalec, če si upauser posted image !
Lahko je ena sama rožica, samo kaj tehničnega ne!

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2008 18:35:26   
ROŽICI
meni je vseeno kdo kupi...pač rabimuser posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2008 18:36:24   
didikaa
tia22 ne tehničnega...sploh nix takega kar je za delat ( sesalec, multipraktik,kakšno metlo ,... ) lahk pa ti prinese televizijo al pa dvd predvajalnik , to bi men že pasalo =)

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2008 18:38:15   
TIA22
didikaa, to že imamo, naj kaj samo zame...user posted image

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2008 18:40:18   
lila114
Jaz sem srečna in zahvaljena za vsako darilo ki ga dobim za RD. Moj se ne obremenjuje preveč kaj za darilo, ker točno ve kaj si želim, lepo romantično večerjo v dvoje in nič več!!! Malo časa samo za naju in ni ga lepšega darila kot to, da sva za par uric samo midva in samo dva. Da otročki ne skačejo v pogovor in da ni treba sedaj to in ono!!! Mi je čist dovolj!!!!

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2008 19:00:37   
koala
didikaa, jaz se pa ne strinaj z tabo. Meni so prav všeč praktična darila, kimi olajšajo življenje in delo. Zato sem jez kar za to da mi kdo podari kaj takšnega, panaj bo mikser sesalec ali kakšno drugo čudo tehniki kimi olajša gospodinjstvo. In ja tudi jaz moejmu podarim kaj iz sortimenta orodja, zakaj? Ker se mu očke zasvetijo kot otročku na božični dan pred jelko pod katero je veliko daril.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lila114)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.2.2008 21:17:39   
Kaliope
midva sva frika na knjige ... si želima svojo knjižnico user posted image tak da se velikokrat kakšna dobra knjigica med darili najde ... sicer pa, jaz si vedno delam zapiske za vse moje drage, ko slišim tak mimogrede, kej si želijo,kaj jim je všeč ... in so potem vsi ful presenečeni, kak ravno tako darilo trofim ;) ... moj pa je glede tega čisti antitalent - včasim se mi zdi, da mu skoraj povem, kaj bi imela, pa muj ne potegne, da bi mi lahko to kupil user posted image in potem se sekira in sekira ... ampak na koncu me vedno lepo preseneti user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.2.2008 22:08:25   
Sofi
Meni bi najrajši kar denar dal, pa naj si kupim kar si pač želimuser posted image . Eh, lenoba....

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.2.2008 22:10:21   
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Jaz mu že nekaj časa pred tem namignem ene par stvari, ki si jih želim. In nekaj od tega ponavadi tudi dobim...

Pri nas je tudi tako user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.2.2008 22:17:54   
Anonimen

No, vidiš, kako smo si različni. Moj dragi je čisto blažen, če mu kupim kakšno orodje. In ja, mu kupujem izključno upoabne stvari, kar trenutno rabi, pa naj bodo to dolge gate, nogavice ali pa komplet izvijačev.
In tudi meni je všeč, če dobim kaj uporabnega, pa naj bo to pižama, telefon, spodnje perilo, nova ročna ura... sovražim pa neuporabne zadeve, kot so raznorazni krožnički in drugi dustconekterji. In zato me mož vedno vpraša, kaj si želim za rojstni dan in mi potem tudi tisto kupi. Pa še kakšno rožico zraven in vedno mi speče torto.

Sicer pa pomen darila ni sama vsebina, temveč gesta. Da se je nekdo spomnil na nas.

(odgovor članu didikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.2.2008 22:29:34   
Gina
Meni moj vedno prinese kup rožic + darilo, pa pričaka me cel moj družinski zbor, zapojejo mi pesmico, potem me pa vselej vsak od njih obdaruje v njemu lastnem stilu. Moj mi najraje kupi kaj tehničnega. Vedno kaj takega, kar bi njemu bilo krasno darilo zanj.user posted image user posted image  Skratka, nima glih smisla za izbiranje darila kot takega (z leti me celo včasih vpraša, kaj si želim, gre na boljše), ima pa ful smisel za rožice in za organizacijo rojstnega dne, pa itak mi cele dneve nosi neke male pozornosti, tako da v bistvu dobim več, kot bi si sploh kdaj želela. Aja, ga pa zagrabi včasih kakšna totalno nora - recimo za novo leto mi je kupil, ker je vedel da si blazno želim, en ribstol (lestvina), pa še mizo za namizni tenis. Aja, meni ne bi bilo fajn, da bi me moj peljal v trgovino, jaz bi si pa izbrala. Imam rada presenečenje. No, to pa moj obvlada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.2.2008 23:42:06   
* Mateja *
Če gre za moj roj. dan želim darilo samo zese in ga običajno tudi dobim. Če pa želje jasno ne izrazim dobim kakšen kos novega nakita, za katerega mož pravi da ga nujno rabim. Sicer sem pa zadovoljna z vsem. Tudi možu vedno kupim kaj zanj, parfum, pižamo, gate, ....

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.2.2008 6:17:09   
m76
Ponavadi nič. user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.2.2008 7:26:35   
bodoča

ja, kupujem mu tudi takšna darila, če izrazi željo, saj jih je najbolj vesel. kupim mu pa seveda kdaj tudi kaj bolj romantičnega. če si ženska/moški za darilo zaželi neko tehnično stvar oz. stroj, zakaj pa ne, še vedno bolje, kot pa kupovati razne "lovilce prahu", ki se potikajo pol po hiši.

mojeustvarjanje

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.2.2008 8:31:11   
alička
Tudi jaz dobim veliko raje mikser, kot pa neuporaben predmet na katerem se bo nabiral prah.
Tudi parfuma ne maram več za darilo, ker je tudi to totalno nedomiselno in se mi valja po stanovanju nešteto steklenič, katerih vonj mi sploh ni všeč - imajo pa zveneče imena!
Meni ponavadi ne kupi darila točno za rojstni dan, ampak takrat ko se skupaj potikava po trgovinah in jaz vidim kaj ob čemer se mi zasvetijo oči in moj darling reče, no pol ti bom pa tole kupil za rd (pa ni važno če sta do mojega rd še dva meseca).

< Sporočilo je popravil alička -- 22.2.2008 8:32:16 >

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.2.2008 8:47:12   
taja27
Jaz ponavadi dobim rože in darilo, ki je namenjeno samo meni, osebno. Če je tehnično, je definitivno nekaj takega, kar je potem samo moje: npr. GSM, elektronski okvir za slike (za pisarno), MP3 ali kej podobnega. Ne dobim pa nikoli kakšnega aparata, ki je za 'delat'.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.2.2008 8:55:02   
*tajda*
Pri nama je pa tako da greva v trgovino in mi kupi kaj za oblečt potem greva pa na kakšno fajn kosilo ali pa večerjo in to je to.user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.2.2008 17:13:47   
rija
nazadnje sem dobila tajsko masažo user posted image

...vox populi...

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.2.2008 21:22:02   
lana777
So fajn rožice in razne srčkane drobnarije, sam potem po nekaj letiih se jih naveličaš
(pa tud stanovanje je polno te šare) in mi2 sva se kar lepo zmenila,
da se vsako leto vnaprej dogovoriva, kaj si bova kupila in je tk najbolš -
dedci itak po večini (se opravičujem izjemam) nimajo domišljije user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.2.2008 21:23:00   
frutka_
Običajno kupi kar ve, da si želim.user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?