Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 9.8.2008 14:42:24
|
|
|
|
emmy
|
Najpomembnejša mi je gotovo senca (po možnosti pod kakšnimi lepo dišečimi borovci) :-)
|
|
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 9.8.2008 14:55:12
|
|
|
|
Marogica
|
-da ni gužve -da smo blizu morja nasploh, ker ne ležimo na plaži, temveč se hodimo samo skopat, nato pa smo na ležalnikih v senci pred prikolico -da imamo tekočo vodo v predšotoru(kjer pomivam posodo in se umivamo), temu posledično imamo zunaj tudi "naš" tuš -da so WC-ji čisti -da kamp ni prekleto drag(kar je dandanes že skoraj praksa)
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 9.8.2008 15:43:18
|
|
|
|
lex
|
čiste umivalnice umivalnice za otroke (vsaj kak tuš) normalne cene spust za čoln
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 9.8.2008 17:40:36
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Meni je bilo pomembno: - da je kamp srednje kategorije (da ima tudi kakšen bazen) - da je sorazmerno blizu (Istra, Krk) - da je dovolj sence - da ima tudi kakšna igrala za otroke - da ima lepo plažo - da so čiste sanitarije - da je po možnosti nudističen Mnogo so mi tudi pomenili pozitivni odzivi drugih. Na koncu smo se odločili za Solaris pri Poreču in imeli smo se super.
|
|
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 9.8.2008 20:21:42
|
|
|
|
albert
|
Hojla, mi se gremo spet kampiranje od jutri dalje. Vendar tokrat ne gremo v Dalmacijo, ampak v Istro, ker ne gremo za dalj časa. Naše prioritete pa so povsod iste: - zelo senčen kamp, - prostor za šotor blizu morja, po možnosti v prvi vrsti - neskomercializiran kamp. Glede nato, da so najini deklici že kar veliki tudi ne kompliciramo več s toaletnimi prostori, ker že znata pazit na higieno. LP P.
|
|
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 9.8.2008 20:42:35
|
|
|
|
al1*
|
- čistoča v toaletnih prostorih - dovolj tušev, umivalnikov..., da mi ni potrebno čakat - senca - bližina - plaže, če smo na morju; centru mesta, če smo v notranjosti države (da lahko greš do mesta peš ali javnim prevoznim sredstvom) - igrala
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 9.8.2008 23:54:14
|
|
|
|
lelaval
|
- dosti sence - čiste sanitarije (pa ne rabijo bit po zadnji modi) - da ni cena zasoljena - čista voda na plaži - da ni predaleč Da pa sem v prvi vrsti, pa nočem, ker otroke voda itak privlači in bi otrok kadarkoli kar sam šel v morje, pa ga niti videla ne bi.
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 10.8.2008 14:17:55
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
1. senca 2. čiste sanitarije 3. ... drugo mi ni tako pomembno, ker - je mala stara šele eno leto in igrala še ne pridejo v poštev, - se s kolesom zapeljemo do mesta/plaže in ni problem, tudi če je malo dlje, - OK cena je kar dejavnik, ampak ne odločujoč. Letos smo bili v Čikatu na Lošinju in dobi od mene pet zvezdic, pa še eno za povrhu za prijaznost zaposlenih.
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 10.8.2008 21:33:55
|
|
|
|
laruska
|
- da je FKK
- prej nama je blo zlo važno tudi to, da sva na plaži našla kotiček zase
odkar pa je z nama zvezdica pa poleg prve alineje, še: - senca v kampu
- čisti toaletni prostori
- da ni gužve in hrupa
- pa da do mesta vodi kakšna luštna sprehajalna steza
|
|
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 11.9.2008 22:02:23
|
|
|
|
Laubica
|
-da je senčen -da je fkk -da je naravna senca na plaži -da so čiste sanitarije -smo skromni ali ne
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 12.9.2008 8:28:44
|
|
|
|
viv_
|
Prvi, najpomembnejši pogoj: - ustrezna lega Kar je pa dodatka (senca, bazeni, ...) je pa samo dodatni bonus.
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 12.9.2008 10:17:06
|
|
|
|
Laubica
|
viv-kaj je to za vas -ustrezna lega?
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 12.9.2008 10:26:13
|
|
|
|
viv_
|
Ustrezna lega: - naredimo plan poti, kaj kje pogledat, potem pa glede na pot določimo, kje bodo kampi. Zdaj z netom je lažje, mal pogledaš kako in kaj... Prej, ko sva bila sama je bilo pa vse bolj na blef. No, ADAC ima eno tako fajn publikacijo s kampi.
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 12.9.2008 18:22:25
|
|
|
|
Laubica
|
No, ADAC ima eno tako fajn publikacijo s kampi. sorry ker sem blond -samo kaj je to-ADAC
|
|
RE: Kaj vam je v kampu najpomembnejše? 14.9.2008 21:08:55
|
|
|
|
viv_
|
ADAC je nemško avto moto združenje... Nekaj takega kot naš AMZS.
|
| Stran: [1] |
SpanjeMiška2006Kako spite v času nosečnosti?na levem boku (
37%)
na desnem boku (
13%)
na hrbtu (
6%)
na trebuhu (
3%)
se obračam kot vrtiljak (
41%)
drugo (
1%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!