Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 12:29:09
|
|
|
|
dory
|
kavica ob morju in gmah :)
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 12:32:12
|
|
|
|
lemavrica
|
Jutranja kavica Poležavanje na plaži Mrzlo pivo
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 12:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
- jutranja kava v Gajcu, - dopoldne poležavanje, - popoldne v Zrčih namakanje nog v bazenček, - zvečer pa sprehod in kak koktejl... pa itak že samo to, da sem na morju mi je svetovno..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 12:44:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 12:58:32
|
|
|
|
skuštrana
|
Večurno izpijanje kapučina v senci borovcev ...Brez stranskih motenj..Ampak to je žal zadnje čase neizvedljivo
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 13:00:30
|
|
|
|
Jančika_
|
Takle pogled z balkona. Ali pa takle na jutranjem sprehodu.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.7.2008 13:01:09 >
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 13:04:15
|
|
|
|
ursalara
|
Jutranja svežina, hladna pijačka v senci!
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 13:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
vonj po borovcih jutra na morju večerno posedanje na balkonu ali terasi ...........mmm....še en teden, pa tudi mi gremo
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 13:17:25
|
|
|
|
tatam
|
Že samo morje mi je dovolj,kakega poležavanja ipd.si trenutno tak ne morem privoščit
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 13:22:50
|
|
|
|
*kinnie*
|
vonj po borovcih hladno pivce....
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 13:33:55
|
|
|
|
kjava
|
Moževe izjave drugi dan morja, da ma dost tega izležavanja, če bi šli mal prej domov, kot smo nameravali...
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 13:34:48
|
|
|
|
Katey
|
Vonj po morju, jutranje plavanje ko ni še nikjer nikogar, jutranja kavica na plaži, predvem pa to da se vsaj na morju zame čas ustavi in da ni moj gospodar .
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 13:39:41
|
|
|
|
deja27
|
pred vsem,da uidem šefom.namakanje v morju,zvečer pa tamalčka spat,na teraso sedet in mrzlo pive odpret.potem pa še akcija
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 13:43:36
|
|
|
|
nu_tella
|
O kjava to smo me 3 babnce vedno poslušale pr našmu tatu. Zdej pa sam še moja mami to posluša... srečna ona. Men je pa res jutranja kavica na terasi, pa izležavanje v senčki in n-urno kopanje...res komi se z vode spravm,...
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 15:51:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Moževe izjave drugi dan morja, da ma dost tega izležavanja, če bi šli mal prej domov, kot smo nameravali... Kjava, ti maš pa res enga bika za moža
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 16:00:03
|
|
|
|
Pikec
|
globina
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 16:02:39
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: kjava Moževe izjave drugi dan morja, da ma dost tega izležavanja, če bi šli mal prej domov, kot smo nameravali... Kjava, ti maš pa res enga bika za moža Moj fotr je vedno rekel: rumeno k rumenem paše
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 16:23:50
|
|
|
|
cukr07
|
Meni najbolj prijajo na morju dolgi in obilni zajtrki. Sploh ne vem kako lahko vedno na morju toliko pojem.
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 16:26:59
|
|
|
|
pijja
|
moja prva jutranja kavica na terasi,ko skoraj vse še spi.Poslušam šum morja ,zavita v deko.Vetrič pihlja...uh,to ti je užitek
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 16:50:38
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Takle pogled z balkona. Ali pa takle na jutranjem sprehodu. joj punca....kakšen fotoaparat pa imaš ti? noro....itak sem udarjena na fotografiranje....ampak te slike...barve fulllll dobre.....mi lahko napišeš kaj imaš (lahko tudi zasebno) hvala (v naprej)
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 17:14:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak Jančika no, razgled je nor ..... šmrk, zdaj me pa ful na morje vleče pa smo se ravno vrnili
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 19:20:40
|
|
|
|
kjava
|
DIANA, kako ste se pol peljali tja, ko te je skrbelo, kako boš šla sama z avtom? A je blo to mogoče že za prvi maj?
|
|
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 19:46:51
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: kjava Moževe izjave drugi dan morja, da ma dost tega izležavanja, če bi šli mal prej domov, kot smo nameravali... Kjava, ti maš pa res enga bika za moža Moj fotr je vedno rekel: rumeno k rumenem paše Kjava Torej, kjava paše k biku
|
|
RE: Kaj vam boža dušo na morju? 11.7.2008 19:48:41
|
|
|
|
kjava
|
Itak, zato sem ga pa omožila, ker je bik
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?