Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj vaši dojenčki pijejo? 14.2.2005 8:34:33
|
|
|
|
dory
|
Nas je pil,ker je bil na adaptiranem mleku...na zacetku se mu dajala komarckov caj od hippa...ker je malo bolj sladek je uravnaval tudi prebavo...no danes pa ne gre nic vec dol,ce ni sladko...se vedno ima najraje hippove caje razlicnih okusov,za spremembno okusa pa mu vcasih tudi dam sok,a ga razredcim 50:50 z vodo :)...pri nas jabolcni sok tudi ne vzge...nimam pojma zakaj :)
|
|
|
|
Kaj vaši dojenčki pijejo? 14.2.2005 8:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
moja pije skoraj vse..vodo, čaje hippove, navadni ji ne grejo, jabolčni kompot, frutkove in hippove sokove, ožeto pomarančo... lp, lara
|
|
|
|
Kaj vaši dojenčki pijejo? 14.2.2005 8:40:47
|
|
|
|
Mojca20
|
Jaz mu dajem čaj brez sladkorja in ga ima zelo rad. Ne mara pa sokov, razen korenčkovega. Poskusi mu ponuditi večkrat, da se navadi okusa.
|
|
|
|
Kaj vaši dojenčki pijejo? 14.2.2005 9:32:21
|
|
|
|
malika
|
Naš je začel pit šele konec 6 meseca, ko je jedel vedno več goste hrane.Prej niti slučajno ni hotel naredit niti požirka. Začela sem s frutek soki, potem pa instnat čaji, ampak zdaj preklapljam na navadno vodo, ker ima že malo obarvane zobke.:(
|
|
|
|
Kaj vaši dojenčki pijejo? 14.2.2005 11:49:34
|
|
|
|
BokiMB
|
Dolgo ni hotel piti nič, vse sem poskušala, začel je piti samo Bebe čaj. Pije ga še zdaj, drugega pa noče niti kapljice.
|
|
|
|
Kaj vaši dojenčki pijejo? 14.2.2005 11:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekje od 3. meseca ji dajem vodo. Sokov ne mara. Ker se še vedno dojiva skoraj nič ne popije kadar sem doma, ko me ni pa kar precej. Najbrž ni žejen, če se še dojita.
|
|
|
|
Kaj vaši dojenčki pijejo? 14.2.2005 11:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Se popravljam: Najbrž ni žejna.
|
|
|
|
Kaj vaši dojenčki pijejo? 14.2.2005 12:17:36
|
|
|
|
niki5
|
Jaz sem poskušala mojemu čaj, ampak ga ne mara. Tako da ostajam za enkrat samo pri dojenju. Hotela sem mu Plantex čaj pa ga tudi noče.:(
|
|
|
|
Kaj vaši dojenčki pijejo? 14.2.2005 13:36:00
|
|
|
|
Mateja17
|
Živjo, Moja hčerka je v času dojenja popila kar veliko čaja od Hippa ( zaradi krčev) Ko sem delno prenehala dojiti in sem začela dodajati adaptirano mleko sem ji dajala samo vodo po flaški. Pa je naredila samo kakšen požirek in nič več. Ko pa smo ji pri 5 mesecih pokazali skodelico z nastavkom je pa kar ponorela. Voda ji je bila dobra 100 na uro. Zdaj ko je stara 8 mesecev pije samo vodo (se je tako razveseli, kot bi ji dal čokolado), 1x na dan pa ji dam 1 dcl 100% sadnega soka (za zdravje), ki ga spije po nastavku, tako da ne vidim problema zaradi zob. Jaz ti svetujem, da probaš z skodelico z nastavkom.... Pri nas je res delovala čudežno. lp, Mateja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?