Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj v vodo pri kopanju novorojenčka? 25.5.2008 22:19:55
|
|
|
|
zvezdica05
|
Naša punčko bova jutri prvič skopala sama brez patronažne. Malo sem zmedena, saj mi je pediatrinja ob izpustu iz porodnišnice rekla naj kopam v vodi , v katero dodam malo olja, patronažna pa jo je prvič kopala z oljem in jo potem še namazala z njim, drugič pa je v vodo zlila malo otroške kopeli, potem pa punčko namazala z oljem. Na vas se torej obračam z vprašanjem, kako ve kopate svoje dojenčke in kdaj naj uporabljam olje, kdaj kopel. Mogoče se vam bo zdelo, da kompliciram, a kaj ko se še tako lovim(o), jaz pa bi rada za mojo punčko le najboljše.
|
|
|
|
RE: Kaj v vodo pri kopanju novorojenčka? 25.5.2008 22:26:00
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz dam samo malo oljne kopeli, včasih pa nič in jo samo v vodi skopam. Po kopeli jo občasno namažem z oljem, ampak res redko. V glavnem, ne pretiravam.
|
|
RE: Kaj v vodo pri kopanju novorojenčka? 25.5.2008 22:27:05
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz sem jo umivala s trdim milom, nič nisem not v vodo dajala. Včasih samo malo mandeljnovega olja, če je imela suho kožo.
|
|
|
|
RE: Kaj v vodo pri kopanju novorojenčka? 25.5.2008 22:30:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Samo vodo, občasno malo oljne kopeli Babylove. Po kopanju sem mazala samo pregibe z oljem, drugega nič.
|
|
|
|
RE: Kaj v vodo pri kopanju novorojenčka? 25.5.2008 22:38:27
|
|
|
|
Anuška79
|
Oba sem kopala samo v vodi, občano sem vanjo kapnila kapljico ali dve mandljevega olja. Enkrat tedensko sem ju pa (običajno) namazala z bepantholom.
|
|
|
|
RE: Kaj v vodo pri kopanju novorojenčka? 25.5.2008 22:46:39
|
|
|
|
bodoča
|
V vodo sem dala par kapljic olja, to počnem še sedaj, posebej mazala ga pa nikoli nisem. Sedaj, ko je večji ga tudi malo namilim z otroškim milom, pa ne vsak dan.
|
|
RE: Kaj v vodo pri kopanju novorojenčka? 25.5.2008 22:47:04
|
|
|
|
azzura
|
Jaz našo kopam tako, da dam v vodo malo kopeli za od Jonson´s baby -sivka(embalaža je vijolčaste barve) in mandeljevega olja.Po kopanju jo namažem še z mandeljevim oljem ali kamiličnim od Jonsona.Zjutraj,ko jo umivam pa jo umijem Z kamilicami,saj ima včasih bolj suho kožo.Upam,da sem ti Z odgovorom kaj pomagala.
|
|
RE: Kaj v vodo pri kopanju novorojenčka? 25.5.2008 22:49:29
|
|
|
|
thaiss
|
jaz našega od začetka kopam samo v vodi, enkrat tedensko pa uporabim Mustelino kopel za telo + laske. moje mnenje je, da manj kozmetike je boljše
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Kaj v vodo pri kopanju novorojenčka? 25.5.2008 23:25:09
|
|
|
|
nananaja
|
jaz sem vsaki tretjič ali četrtič kopala samo v prekuhanih kamelicah. drugače samo z milom, potem sem gube namazala z oljem.
|
|
|
|
RE: Kaj v vodo pri kopanju novorojenčka? 25.5.2008 23:33:44
|
|
|
|
Pandica
|
Jaz mojo umivam z trdim milom, v vodo nič ne dajem še posebaj, po kopanju pa jo namažem z olivnim oljem.
|
|
|
|
RE: Kaj v vodo pri kopanju novorojenčka? 26.5.2008 7:49:13
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem jo umivala s trdim milom ali pa samo v vodi.... ko je bila večja ji v vodo dam niveino kopel za lase in telo, da nastane pena in vsake toliko jo tudi z mlekom namažem in sproti zmasiram......
|
|
|
|
RE: Kaj v vodo pri kopanju novorojenčka? 26.5.2008 8:14:20
|
|
|
|
Naja31
|
Samo v vodi, 1x ali 2x na teden z milom. Olje po kopanj po pregibih. Ne kompliciraj toliko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2008 10:38:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?