|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj v prenosni posteljici
2.6.2005 12:40:09   
Natas@
Kot že naslov pove, kaj imate za podlago v prenosni posteljici? Mi zaenkrat nimamo še nič, bo pa treba nekaj nabavit, da bo lahko v njej spal na morju in se v njej igral doma. 10000 sit se mi zdi preveč da bi kupila še en jogi, samo na podlogi pa tudi ne more ležat.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.6.2005 12:43:29   
k1
kakšne pa so mere v posteljici? jogi 120x60 je bil v akciji za 4.990 v dipotu!

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2005 12:50:46   
corfu
Kupit se da dodatna blazina, ki je namenjena prav za to posteljico. Debela pride cca 5cm, dobi pa se jo v baby centru za cca 6.000 sit

čao

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2005 12:52:19   
Natas@
Mere so 126x66, notranje mere pa so potem verjetno 120x60. Kje pa je Dipo?

Lp

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2005 13:10:13   
viv_
Mi imamo samo tisto original podlogo, včasih dam pa notri še kakšno debelo deko.

lp

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2005 13:22:44   
ursk@
Dipo je v Rutarju v lj ali v mb. Imaš ap v Avstriji za 19 EUR poseben jogi za prenosno posteljo v XXXLutz-u. Ravno včeraj sem jih kupila, pa še prenosne postelje imajo po 40 EUROV.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2005 13:40:00   
BONI*
Mi smo kupili prenosno posteljico in posebno blazino (7cm debelo peno) prav za to. Kupljeno v Leclercu v akciji- takrat, ko so prodajali tudi kengurujčke (če se spomniš) in tiste kulske modre supergice, ki jih ima tudi tvoj Anže.
Luka je prenosno posteljico+peno že stestiral in se ni nič pritoževal. Upam, da se tudi na morju ne bo.

Lp, Boni

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2005 14:10:04   
janja
Naš pa že 1 leto spi v prenosni posteljici. Doma imamo sicer notri jogi, za dopust pa smo kupili penasto podlago v Leclercu za cca. 2990 SIT. Mali se v posteljici dobro počuti, pa še fino je za skakat (pol je pa mami huda). Ampak posteljica je zaenkrat še vse zdržala.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
2.6.2005 15:00:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2005 15:37:44   
Urša
jst dam podlogo, ki je bla ze zraven in se en kovter, pa vredu spi. ;)

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.6.2005 15:39:53   
babylove
Naš spi na zložljivi podlogi, ki se dobi zraven postelje. Ne vem, zakaj bi bilo treba dokupiti še poseben jogi :zmeden:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.6.2005 17:46:02   
Anonimen
js ji ponavad kr eno deko zrovnam še zravn not, k tist je res kr mal trdo.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2005 19:30:36   
ZARA
Men se tud zdi jogi nepotreben...sej je tista podlaga pa deko daš spodej in nič ne manjka...

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2005 23:02:06   
andrejaz
Mi imamo zložljiv jogi (peno) iz Leclerca.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2005 11:16:21   
Bejba
Tudi mi smo zraven posteljice kupili še zložljiv jogi in naš tamali se nič ne pritožuje - je spal notri že 4x.
Kupili smo ga v Leclercu, ko je bila akcija - mislim da okoli 3000 SIT :zmeden:.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?