|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj v bazen
9.11.2005 17:15:38   
Anonimen
nadeti otroku na ritko, oz. kje kaj kupit>?!user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj v bazen
9.11.2005 17:30:25   
Jessy
Jaz sem kupila pleničke za plavanje od Babylove v DM. Pride jih 12 v paketu in sem bila z njimi zadovoljna.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2005 17:31:44   
Dejča
Vsepovsod (Baby center, DM ipd.) prodajajo take pleničke za v vodo (tudi že od 4kg naprej). V DM so od babylove po jurja (mislim, da jih je noter 10 ali 12).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2005 17:35:02   
maxi
Tudi jaz sem imela te pleničke. Me pa zanima ali ima vaš otrok ves čas kopanja eno pleničko ali jih menjate, če hodi noter in ven. Ne vem, meni je bilo kar hudo ji pustiti tisto mokro plenico ves čas gor, tako da sem v enem popoldnevu porabila 3 plenice...user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2005 17:39:49   
Anonimen
Če greste večkrat, je dobro kupiti kopalkice za dojenčke. Od zunaj je pač običajno blago za kopalke, na sredini folija, znotraj pa raztegljiv frotir. Prodaja jih pa v Emporiumu - Mothercare, pa tudi v DM se občasno dobijo. S kopalnimi pleničkami pa nimam izkušenj.

(odgovor članu maxi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2005 17:43:02   
Bib
Mi smo tudi imeli DM pleničke, zamenjali pa smo jih takoj ko smo prišli iz vode.

Lari je moj srček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2005 18:47:18   
POCA
Odvisno od bazena npr. v Atlantisu moras obvezno uporabljat plenicke za plavanje, menjas vsakic ko gre v vodo. Drugje pa lahko uporabljas kopalke iz emporiuma Mothercare) ali tiste iz Babycentra oz. Ariela. A kopalke zadrzijo samo blato!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2005 22:38:32   
KODA
Mi smo imeli pleničke od Pampersa.(prav za kopanje).

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu POCA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2005 10:34:19   
pravljica
mi bi lahko imeli že kar navadne kopalke, ker itak samo 1x tedensko kaka in vem, da takrat ko bi se kopali ne bi...danes grem nabavit tiste v mothercare...a blato 100% zadržijo - pri tako majhnih je tekoče in ne verjamem da vse ostane znotraj kopalk user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2005 12:42:41   
Jessy
Mi smo pleničke vsakič zamenjali. Kako je v primeru, če kaka, ti ne vem povedati, ker naša se nikoli ni. Si pa mislim, da blato ostane notri, saj se zelo oprimejo okrog nogice in trebuščka, tako da ne bi smelo iti ven. Saj to naj bi bil tudi namen teh plenic, kajne?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2005 13:12:35   
viv_
Jaz jo imam od dobrega leta naprej kar v kopalkicah. Kdaj bo kakala točno vem, tako da s tem ni težav...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2005 13:19:57   
Anonimen
Mi smo uporabljali plavalne pleničke od Pampers( mislim da pride 10 pleničk okrog 1500 SIT). Pa vsakič, ko je šla ven iz vode sem jih zamenjala.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.11.2005 16:00:51   
POCA
Na tečaju plavanja prakticiramo plavalne plenicke in šez kopalke za ziher! Posebej ce je blato se tekoce! Ga ni cez pazljivost. V primeru, da gre blato v vodo je cela procedura zaradi ciscenja: ali morajo narediti klorov šok (tako ne sme nihce za dve uri v vodo ker je hiperklorirana) ali pa morajo zamenjat vso vodo v bazenu. Vse to zaradi higiene in preprecitve moznih okuzb. Zato toliko tezijo okoli plenick oz. kopalk!!!

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Energijske pijače
Michonne RR

Ali svojim otrokom do 10 let dovolite piti energijske pijače?

Da (30%)

Ne (65%)

Občasno (5%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!